Aktív témák
-
válasz
Laszmen #37523 üzenetére
Köszönöm!
Az érdekelne még, hogy kihatja-e az a B950-es proci a GT 520 MX-et?Az A4 a ProBookban gondolom csak kihajtja a 2 videokártyát, ha már így teremtették őket egymásnak
Illetve továbbra is kérdés a többiektől, hogy ez a Samsung elbírja-e az Assasins Creed II-t (esetleg az AC1-et)?
-
kertsa
senior tag
válasz
Laszmen #37235 üzenetére
Azt látom, hogy ez a foglalat ezeket a processzorokat támogatja, viszont azt nem látom oda leírva, hogy a laptopom hűtése 45W tdp-s processzort is gond nélkül hűtene
Egy másik topikba épp ezt írták. Lehet, hogy folyamatosan maxon pörögne a venti és ezt szeretném elkerülni
Érted miért kérdezem?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Laszmen #37225 üzenetére
Asztali gépem is csinálta, ott annyi volt, hogy nem volt elég szoros a grafikus kártya. Jól becsavaroztam, és még meg is drótoztam, azóta nincs. Ugye itt ezeket nem tudom megcsinálni. Esetleg felrakhatok még egy Win 7 64 bitest, Turion 64-hez lehet, hogy az jobb is!?
Csak az egyetemen már ferde szemmel fognak nézni, hogy megint kérek egy új liszenszkulcsot, most egy 64 biteshez. Meg amúgy sincs kedvem megint újratelepíteni!!!
-
h@v3r
csendes tag
válasz
Laszmen #37128 üzenetére
Oprendszer frissítés naprakész, vírus meg nem hiszem, mert akkor gondolom gyakrabban kijönne a gépen ez a jelenség nem csak 2 hetente. Tehát szerintem ezek kizárva, de még így is elég sok minden lehet. Memóriát, hogy lehetne leggyorsabban letesztelni, hogy ő-e a ludas? Én még procira gondoltam, de nem sokat értek hozzá, hogy a működésében lenne-e baj. Alapból elég magasak a hőmérsékleti adatok, de gondolom ha a proci túl melegszik akkor kikapcsol a gép és nem befagy.
-
-
Hisztogram
tag
válasz
Laszmen #37048 üzenetére
Ahogy nézem a toshiba összesen 8 gigát tud 800 mhzen meghajtani, míg a lenovo ramjai 1000mhzen mennek. Nagy különbség? Nem igazán. Én azt mondom: Toshiba, majd a ramokat a hardveraprón cseréld le egy 2x2 gigás, 800 mhzes szettre.
Az 1+1 gigát ~5000 pénzért tudod eladni, a 2+2 8000-9000 között lesz, ram kereskedők talán be is számítják.
A GMA 4500M az nagyon gyenge a HD 3470-hez képest.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Laszmen #37018 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Egyébként a Differencia hellyel közzel arányos, ugyan annyi eltérés van az említett i5 és a p6100 között mint a GT520 és a GT540 között. Pl: Benchmark list-en a GT540 a 120-ig míg a GT520 a 234. helyezett. kb ennyi eltérés van az i5 javára a p6100-al szemben.
Viszont józan paraszti ésszel gondolkodva a VGA a meghatározó a játéknál.
Tehát nem tudom, lényeg h meg vagyok elégedve a teljesítményével!
Még annyit szerettem volna, hogyha az eszközkezelőben letiltom az integrált kártyát, az nem elég?
üdv.
-
válasz
Laszmen #36939 üzenetére
...több ATi X200M chipsetes notit (LG, ASUS) próbáltam már Windows Update-n keresztül, de nem talált semmit. A gyártó oldalán sem voltak csak xp only driverek; pedig az a VGA DirectX 9-es és még az Aero is mehetne, de mivel az AMD már nem foglalkozott a fúzió után a támogatással így nincs driver (legalábbis én nem találtam).
-
Thusor
őstag
válasz
Laszmen #36825 üzenetére
Hmm, akkor jó poros helyen használhatod, mert én 2011. novemberében vettem a sajátom. 2012. márciusban meghibásodott a hangvezérlő chipem, alaplapot kellett cserélni. Helyszíni garis a gépem tehát a mérnök kijött a munkahelyemre és ott előttem szedte szét. Semmilyen kosz nem volt a hűtőn, sem a rácson..meg is lepődtem hiszen azért 5 hónap alatt jócskán kellett volna valaminek benne lennie. Rá is kérdeztem a mérnöktől, hogy mitől porosodhat ennyire be másoknak nekem meg nem. Erre mondta azt, hogy a környezettől és a hsználat módjától függ. Tehát ha porosabb helyen használod vagy sokat van asztalon és ott tartod, nem teszed el tokba akkor jobban porosodik. Ezek szerint, hogy mindig tokban tartom amikor nem használom ezzel sokat segítek rajta.
-
botilevente
tag
válasz
Laszmen #36744 üzenetére
thx a választ, csak az a probléma az újrapasztázással h a gép garancia alatt van és ha pasztázni akarnám is akkor is az a probléma h csak a hátsó takarófedél eltávolítása után a HDD és Ram- hoz férek hozzá, a többit nem látom a cput és vga chipet mert ahoz teljesen szét kell szedni a notit...ergo mozgóbúfészerűen ennyi
-
Aljas
csendes tag
-
darvak
senior tag
válasz
Laszmen #36681 üzenetére
Elmúlt 2-3 hónapban a legjobb ár Y570-re 197K volt, amit én láttam újban.
Nemrég ment 170K körül használtként el 1 példány.
209K szokott az ára lenni még, mint a másik linkben is. Emellett kifutó modell, szóval egyre nehezebb találni is.Ezért lenne jó tudni, h tényleg 2 év gari, magyar gép-e, és tényleg Gt555M+i3.
Nyilván rá kell kérdezni
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Laszmen #36633 üzenetére
Nekem volt egy Xilence padom, 20cm-es ventivel.. Toshiba alá nem volt épp a legjobb választás.. Pl. a vinyó semmi szelet nem kapott mert lelógott a ventiről. A proci is csak épp a légkavaró szélénél volt.
(#36629) kendeee: Elhiszem..
De mondjuk az sem opció most, mert nincs. akkor már a 2 kisebb ventis, megfelelő elhelyezéssel.
-
m0rd0k
senior tag
válasz
Laszmen #36584 üzenetére
Abból nem származott gondod,hogy gyárilag Nvidia volt,aztán most már Ati lett? 100%-osan kompatibilis? Most milyet ajánlanál bele ami kompatibilis és Ati? (Fujitsu Siemens Amilo Xi 2428)
(#36585) Muerte75: Jól gondoltad,100 fölött van a szervízben egy Nvidia 8600M GS. Javítani meg kb. 40 ezer, meg mire küldözgetik ide oda,kb 1 hónap mire kézhez kapnám. Akkor énis inkább veszek bele egyet ahonnan ajánlottad,és beleteszem,asztali gépeket szerelek már jó pár éve,de notit még nem bontottam meg,de ha ilyen egyszerű ahogy mondtad,akkor nincs gond. Te melyiket vga-t ajánlanád bele?
Köszi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Aljas
csendes tag
válasz
Laszmen #36576 üzenetére
Most ez a trend a laptopoknál, nálam kb. a dátumot, a boot opciókat, meg a wifi/bt/stb eszközöket, az intel virtualizációt tudom állítani, meg jelszót, meg némi rendszer infót látok...
Főniksznek amúgy főniksz, de fudzsicu is... pl. a SATA is kompatibilis módban van (szintén nem állítható), "sima" XP úgy ment föl rá, mint a huzat...
Ezek szerint az Acer nem néz annyira hülyének mint a Fujitsu, és hagytak értelmes beállításokat a BIOSban (ha igazat szól a "leírásod", és Acert használsz)?
-
wiggen123
senior tag
válasz
Laszmen #36566 üzenetére
Köszi!
Igen, olyan...kicsit durva, hogy fejből vágod. Esetleg tipp, hogy hol érdemes megvenni?
Én ezt találtam. -
whYz
őstag
válasz
Laszmen #36522 üzenetére
T3200 igen, szerintem szarul olvassa ki az SPD-bol az adatokat, vagy direkt allitottak igy energiatakarekossagbol, lehet ha 1066os ramot raknek bele akkor 800on porogne. :/
De nem ertem, hogy az ilyen alapfunkciokat miert veszik ki egy noti biosbol, mar 10 eve is lehetett allitani a legszarabb gepekben is a dram ratiot. -
eketomy
senior tag
válasz
Laszmen #35310 üzenetére
Sztem, viszi az a 1066Mhz FSB-s procikat is csak 800mhz-en hajtaná! Én azt mondom, ha többet használod akksiról is a gépet akkor mindenképpen a P széria, ha viszont csak áramról használod akkor viszont a T széria, ezt neked kell eldöntened. Ja és vásárlás előtt ha van rá lehetőség akkor mindenképp próbáld ki mielőtt megveszed.
szerk:
egyébként nekem egy P7350-es procim van és iszonyat jó!
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Mobil flották
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest