- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Travelos
őstag
válasz
Kiglerx #46434 üzenetére
nagyon köszönöm, majdnem mindent felfogtam, de ezt nem nagyon:
"itt célszerű, hogy ne csepptöltés legyen, hanem feltölti 100%-ra majd akkor kezdi el tölteni, ha 75-80% alá esett vissza."
Akkor ez most hogy lesz 30-80% között? Ez inkább 80-100% között lesz, nem? Akkor most hány százalékig kell feltölteni, és meddig hagyni merülni?
És még annyit kérdeznék, hogy inkább hálózatról használjam a gépet, vagy inkább akksiról? Vagy milyen arányban?
Kikapcsolva vagy bekapcsolva töltsem?köszönöm!
-
JuhaAasz
csendes tag
válasz
Kiglerx #41673 üzenetére
hát srácok...igaz írtam, hogy megjavulni látszik...de mégse...mondom most játszok egy fél órát alvás előtt...erre ugyanazok a tünetek a ventivel...kilépek a picsába abból a szarból, erre feljön egy kis ablak, kurvanagy betűkkel, hogy WARNING alatta a szöveg
A problem with the cooling system was detected. Please turn off the computer immediatly, and return it for service.
tehát gáz van a hűtőrendszerrel, küldjem vissza szervízbe. óh fákje
bezzeg, mióta kiléptem a játékból pörög és süvít mint az állat
-
válasz
Kiglerx #40615 üzenetére
az xp nem megy el normálisan évekig egy telepítéssel, de minimum belassul, még tisztogatás mellett is, hogy a kékre hajlamosabb mivoltát ne is említsem!
kevésbé tolerálja az alkamazások telepítését, majd eltávolítását is, a hardverek cseréjét pláne!
a win 7 alapban jobban konfigurálható, és itt az egész oprendszerre gondoltam! az energiasémák konfigurálása is részletesebb win 7 alatt, de külön célirányos alkalmazás esetén is jobb, ha az új rendszerre épül adott alkalmazás!
normális proci...stb esetén, már 2 gigabyte memória mellett is megfelelően fut a win 7, és 3 gigabyte feletti memória esetén, már 64 bit illene, abból meg az xp elég vacak...
hosszú évekig használtam xp oprendszert, asztalikon és notikon egyaránt, szerettem, utána vista jött, onnan még visszatértem néha xp alá, de később a win 7 alól már soha! okkal! -
Arkennys
addikt
válasz
Kiglerx #40570 üzenetére
Sajnos valóban, nekem gépészmérnök szakon ami program kell, azok zöme sem barát a win7-tel. És nem hiszem, hogy egyhamar újítanának ebben. Tehát asztalimon is xp van, pedig az boldogulna a 7-el is. Sokan járunk hasonló cipőben. Ezért nem a win7 et hibáztatjuk, csak ez pl egy nyomós ok az xp-nél maradásra.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
Kiglerx #40526 üzenetére
Off:
Az ingatag lábakon álló oprendszer az a windows 8, kérlek, nem pedig a hetesTudom, mert a nyolcast teszteltem/tesztelem.
A hetes réges rég kiforrott, az hogy bizonyos cégek még mindig a múltban élnek, és nem írtak rá kompatibilis változatot,akkor az ne a win7 hibája legyen már.
( de legalább megpróbálják : [link] )
Off. -
pixelblondie
senior tag
válasz
Kiglerx #40465 üzenetére
Nekem Asusom van, még sose látszott meg rajta semmi, pedig kávé van tartva rajta,macskák ugrálnak át felette,rajta és padlózott is már szegény. Szóval, nem kell leszólni a "csillivilli" Asusokat. Arról nem beszélve hogy seholse csillog
nincs is rajta fényes felület a touchpad két gombját kivéve
-
kiry
csendes tag
válasz
Kiglerx #40445 üzenetére
Tartok tőle, hogy valamelyiket meg kell tennem, pedig pont ezt a kettőt akartam elkerülni.
Kösz a választ!
Esetleg az eredeti kérdésemre valaki? -
BigBlackDog
veterán
válasz
Kiglerx #40381 üzenetére
Ezek már megvoltak, miután használtan hozzám került a gép nemrég.
Sajnos a hanyag pasztázással van tapasztalatom:
Asus N50-es notebook; ahogy lejárt a garancia, rögtön szétszedtem újrapasztázni. Procira valósággal rákeményedett a paszta, nem lett volna nehéz lefeszíteni a hűtő levételével a proci magját sem. VGA-nál a hűtő és a mag között volt egy alufólia-darab (több helyen is láttam ilyet, gondolom a jobb hővezetés miatt), félig kilógva. Egy kis ütődés, mozgás és néhány lábát a VGA chipnek rövidre is zárta volna. Mindezt gyárilag készítették. Újrapasztázás után 7-10 fokot sikerült nyerni. -
fracture333
aktív tag
-
vilmaboy
őstag
válasz
Kiglerx #40150 üzenetére
kérek egy linket. nem vágom lenovoékat. köszi.. ideapad s10-2
-
fracture333
aktív tag
válasz
Kiglerx #40148 üzenetére
igen, is. használnám itthon filmezésre (kényelmesen az ágyon vagy ilyesmi) és cipelném is suliba, stb. szal a 12,1" nekem ideális lenne, nem lenne nagy súlya, az aksija is 5-6 órát bírna. és ezek mellett legalább a 720p-s HD-s filmeket szaggatás nélkül játssza le, és a net is gyors legyen rajta, ne kelljen 3 percet várni mire bejön egy sima css nélkül weboldal
és 80 ezrem lenne rá. és eddig a hp 2530p vezet, csak már közel 3 éves és 2013 elejéig jó a garija
-
fracture333
aktív tag
válasz
Kiglerx #40143 üzenetére
értem, köszönöm a helpet. előző hsz-emre tudnál ajánlani valamit?
(#40144) Kiglerx - értem, akkor mit tudnál ajánlani? az a legfontosabb hogy a filmeket=videókat youtube-on tudjam legalább 720p-ben szaggatás nélkül élvezni, lehetőleg legyen nagy színkészlete. és lehessen gyorsan netezni is rajta. 80k a maximális keret. (és akk külső ODD-t majd veszek külön ha nincs beépített.)
-
Kbali
nagyúr
válasz
Kiglerx #40002 üzenetére
Alaplap? Garanciával? Új? Szerintem ne hülyítsd az embert. Beszereléssel? Milyen szerviz? Az óradíj 10e Ft körül mozog egy normális szervizben, ahol a munkára, beszerelt alkatrészre garanciát is vállalnak, számlát adnak. Egy alaplapcsere olyan gépben, amit teljesen szét kell bombázni, nem 1 órás meló.
-
Davs
tag
-
válasz
Kiglerx #16271 üzenetére
a sata merevlemez/ahci vezérlés miatt - ami külön illesztést igényel, és ezt az illesztőt az xp alapban nem tartalmazza, de a vista és a win 7 már igen!
ha a bios lehetőséget ad a sata/ahci mód kikapcsolására/ide módba történő átállítására, akkor úgy települni fog az xp, ha nem, akkor integrálni kell a szükséges illesztőt az xp telepítőjébe - vagy a telepítés során külön beadni valamilyen külső meghajtóról! -
válasz
Kiglerx #16267 üzenetére
a noti indításakor az esc billentyűt nyomkodd, azzal jön be az az ablak, ahol az indításhoz használt meghajtó kiválasztható! az f2 pedig a bios!
ne megszokásból nyomkodd, mert ha valamit sikerül véletlenül elállítani, akkor szidhatod a notit, meg a gyártót - ok nélkül...
használati utasítást nem kaptál a notihoz?gondolom igen, két formátumban is!
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Energiaital topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest