- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
pixelblondie #46234 üzenetére
Helo! Legfőképp itt.
-
Kiglerx
tag
válasz
pixelblondie #40562 üzenetére
Én mechanika és elektronika tervezéssel foglalkozok, a 2010 vagy azelőtti programok 90% nem fut el rendesen a 7-esen. Persze alapból nekem is van, de így rákényszerülök egy emulált XP-re
-
Arkennys
addikt
válasz
pixelblondie #40490 üzenetére
Hát, köszi azért a szándékot
Remélem valaki szintén jelenleg is azt használó is olvas majd, és mond valamit. Vagy DellXPS, neki mindenre van válasza ahogy eddig láttam
Majd ha lesz másik gépem, amire már a 7 megy, akkor is gyanítom, kérdezősködök, mivel abban semmi ilyen jellegű tapasztalatom nincs
-
Arkennys
addikt
válasz
pixelblondie #40488 üzenetére
Nem, szintén régebbi masina, akárcsak az enyém. Ezeken még az xp muzsikál jól.
-
Muerte
addikt
válasz
pixelblondie #40357 üzenetére
Naugyehogyugye?
szívesen.
-
wanted5
őstag
válasz
pixelblondie #40226 üzenetére
milyen gépről van egyáltalán szó?
pl az enyém új korában, mikor kivettem a dobozból is 90 fok körüli értéket produkált terhelés alatt... -
Muerte
addikt
válasz
pixelblondie #40226 üzenetére
A proci hőfoka nagyon sok!!!,újra kéne pasztázni minimum egy MX4 kategóriával de egy IC Diamond még jobb lenne és 80°C alatt maradna load is.
-
Muerte
addikt
válasz
pixelblondie #40223 üzenetére
-
vilmaboy
őstag
válasz
pixelblondie #40220 üzenetére
hűtőpadot nem tudsz alátenni? Az I7esek elég forrófejűek alapban is... vagy belső hűtő cserére gondoltál?
-
Muerte
addikt
válasz
pixelblondie #40220 üzenetére
Notepal U2,vagy U3
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28974 üzenetére
Ennyi bőven elég
A lényeg, hogy amiket írtunk, annak elégnek kell lennie. Még a Hypronak is!
-
Chaser
legenda
válasz
pixelblondie #28960 üzenetére
A legolcsóbb megoldás ez, ha újat akar. Nem egy FSP, de korrekt.
-
nightmare13
őstag
válasz
Igen, én is megerősítem azt, hogy csakis minőségi tápra szabad költeni... FSP, Enermax, Delta. Használtan is hozzájuk jutni itt aprón, de újonnan is megéri kiadni rájuk azt a plusz 2k-t. Mondjuk ha még mondanál nekünk egy körülbelüli konfigot, akkor lehet, könnyebben belőjük a dolgokat
-
Chaser
legenda
válasz
FSP 350 APN kb 6.5-7k. Nem kell meggyőzni hogy ez nem 400-as, tudom...de amit 400-ast veszel nonamet az 200-at se ad le és nincsenek benne védelmek, ez lead ha kell 400-at is védelmek mellett. Ha nincs ennyije rá gyűjtsön...gondolom a gépe kicsit drágább annál, mintsem a legfontosabb alkatrészen spóroljon.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Szerintem a hardverapron nézegess tápokat!
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28765 üzenetére
Általában nem megfelelő, mert mindegyik gyártó saját részlege készíti el csakis ahhoz a szériához megfelelő drivert. De ki tudja, lehet, csak ezt akarják elhitetni velünk
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28712 üzenetére
Nem nevettelek én ki soha
Amúgy tudomásom szerint lehet kapni nagyobb akksikat is, de hogy hol s mennyi, azt meg nem mondom.
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28699 üzenetére
Várd meg azért más válaszát is, de szerintem egész egyszerűen az a probléma, hogy egyrészt a dedikált kártya ment, másrészt ugye mégis csak négymagos a proci, harmadrészt valószínűleg a gyári akksi kicsi, most utánanézve 6 cellás, 56 wh. Az UL80Vt-mnek volt asszem 8 cellás, 84 wh akksija
Nah, azzal filmeztem 6 órát úgy, hogy nem merültem le (34% még maradt
)
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28697 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor ugye egy 6 cellás 48 wh-s akksi van hozzá. Itt semmin nem kell meglepődni, az ilyen teljesítményű gépek általában nem az akksis üzemidejükkel hódítanak.
-
Chaser
legenda
válasz
pixelblondie #28689 üzenetére
Girl power
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28689 üzenetére
Nincs mit, élvezd ki
-
duvi
nagyúr
válasz
pixelblondie #28686 üzenetére
Itt egy video bemutató az Optimus rendszer használatáról, feliratokkal kommentálva.
Van automata és manuális üzemmód kapcsolási lehetőség azOptimusban.Látom, közben sikerrel jártál
Gratula és jó játékot!
-
ktommy91
addikt
válasz
pixelblondie #28684 üzenetére
Az intel ikon mindenképp ott lesz mert azon keresztül ad képet az NV kártya is. Az NV vezérlőpultban kellene megkeresni az optimus beállításait és átállítani hogy mindig a dedikált vga menjen.
mod: Csak az első mondatban vagyok biztos, a második tipp. -
Chaser
legenda
válasz
pixelblondie #28684 üzenetére
Lennie kell valami olyannak a jobb klikk verzióban, hogy váltás nv vga-ra. Esetleg energia managament-nél beállíthatod takarékos módban intel, 3D terhelés alatt nv.
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28681 üzenetére
Akkor menj a vezérlőpultba, és ott keresd meg az nvidia mittudoménminekhívjákját. Ott is be tudod állítani, ami szükséges, sajnso, mint mondtam, én csak idáig tudok segíteni
-
randras
veterán
válasz
pixelblondie #28677 üzenetére
Hogyha sikerül beüzemelni a gépet, kontaktoljunk már, mert én is gondolkodom egy ilyen gépen, vagyis rajta van a jövendőbeli lehetséges laptopok listáján.
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28677 üzenetére
vezérlőpultban a helyreállítás menüpontban próbálkozz rendszervisszaállítással, hátha, ha az se megy, akkor dózerolni kell a gépet (magyrul visszaállítani, azt hiszem, ez az f9 gombbal jön elő boot közben), és utána ha az nvidia eszköztárat keresed, a vezérlőpultban azt is meg kell találnod!
-
duvi
nagyúr
válasz
pixelblondie #28674 üzenetére
-A notihoz kapott install disken keresd meg az integrált vga (HD 3000-es) driverét és telepítsd fel arról.
-Illetve ha az eszközkezelőben látszik az intel vga, (csak felkiálltójeles) akkor jobb klikk és "illesztőprogram frissítése" opciót válaszd ki. Ha magától nem találná meg a telepített drivert akkor tallózd be a notihoz kapott lemezen a video drivert és arról frissítheted. -
Chaser
legenda
válasz
pixelblondie #28674 üzenetére
Szedd le az intel oldaláűról a legújabb vga drivert aztán a külön vga driverét is amd v nv-től. először mindenképp az intelest rakd fel, a diszkrét vga azon kommunikál, anélkül nem hiszem hogy feléledne.
-
Chaser
legenda
válasz
pixelblondie #28671 üzenetére
Bootkor ha jól rémlik F8-at kell nyomogatni nagy erőkkel és a "legutolsó helyes működés" v hasonló nevű módot indítani. Ha így se megy akkor lemezről rendszerjavítás. Persze mindenekelőtt egy restart, hátha az vissza. Utána pedig telepíteni kell az nv v ati vga driverét, úgy majd lehet váltogatni köztük.
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28671 üzenetére
Nyomogasd az f8-t boot közben, és válassz csökkentett módot, majd állítsd le a gépet, hogy tudja menteni ezeket a beállításokat.
-
Chaser
legenda
válasz
pixelblondie #28532 üzenetére
Alaplapra forrasztott, nem cserélhető.
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28380 üzenetére
Lenovonak nálam a nagytestvére, az Y560 van. Összeszerelés minősége kiváló, 2 év garancia van rá, ami a 2 év alatt bármikor megtoldható 1 évvel.
A kijelző fényes sajnos (mint manapság általában), nem hangos, kellemesen hűvös. A JBL hangszórók kiválóak.A vidikari közel egy szinten van abban a GT525-tel. Nem rossz gép szerintem.
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28376 üzenetére
A HP kártyája gyengébb, mint a gt525, ez biztos. Hardveres szempontból mindenképp az Acer a legjobb, de érdemes mellé gold, vagy platina garancikiterjesztést is vásárolni (utóbbinál ha ledobod is, szó nélkül megcsinálják, cserélik)
-
Chaser
legenda
válasz
pixelblondie #28376 üzenetére
Linkelni úgy tudsz, hogy rákattintasz a link gombra és a felugró kis ablakba bemásolod a címet. Gyors megoldás címet kijelölve ctrl+c, majd a felugró ablakba ctrl+v.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
pixelblondie #28368 üzenetére
A notebookstore-ban is szétnézhetsz, nagyon jó árakkal dolgoznak!
-
Chaser
legenda
válasz
pixelblondie #28364 üzenetére
Anyaghasználat, hűtés, kijelző...a sok dolog közül talán a 3 elsődleges amit nézni kell(ene) notebooknál.
-
ktommy91
addikt
válasz
pixelblondie #28357 üzenetére
Javaslom inkább az ACER 5755G-t garancia kiterjesztéssel is belefér a keretbe.
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28357 üzenetére
Igazán nincs mit, csak a mostani Inspiron széria, hát belsőleg nincs vele baj, csak úgy egyben az egész, hát pff... Én is sokáig azzal szemeztem, aztán az egyik boltban kicsit megmaceráltam, de nagyon-nagyon nem tetszett... Így lett végül egy Y560-as Lenovo 160k-ért.
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28355 üzenetére
Természetesen a döntés a Tiéd
Rendelni talán iPontól, Aqua-tól érdemes, nekem velük van tapasztalatom, bár igazából Asusnál mindegy, honnan veszed, mert a garanciáztatás úgy történik (ha ne adj Isten, szükség van rá), hogy megrendeled a garanciafutárt az Asus support oldalán, kijönnek érte, és hozzák vissza, kb 1 hét, max 2. És persze garanciaidőn belül, jogos igény mellett ingyen!
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28353 üzenetére
Tényleg elírtam, nem sx, és nem sc, hanem az sv szériára gondoltam. Pl egy ilyenre:
AsusVan ennek kistestvére is i5-tel, de az iponnál most nincs, nem tudom, hogy honnan szeretnéd rendelni
De ezt is érdemes megpróbálni, a Llanok nem sikerültek rosszul: Llano Asus
-
ktommy91
addikt
válasz
pixelblondie #28335 üzenetére
ASUS K53,N53, ACER 5755G, 5830TG, LENOVO y560,y570, HP Pavilion DV6, SAMSUNG RF511
Nem a hardver a szégyen ebben a gépben hanem az anyaghasználat,hűtés és ezek fontosabb dolgok egy notebookban mint a hardver.
(#28338) nightmare13: Szvsz. a véletlensérülés garancia nem olyan fontos de az biztos hogy csak +2év garanciával érdemes acert venni. Bár az 5830TG-t alapból 3 év garanciával adják.
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #28335 üzenetére
Ott vannak az új asus k53sx széria, aztán lenovo y560 (néha találni még), HP Pavilionok, stb.
-
Chaser
legenda
válasz
pixelblondie #28296 üzenetére
Sztem nézz más gépet, ha nincs valami különleges oka amiért azt vennéd. Sajnos a dell szégyene ez a széria.
-
Z86
őstag
válasz
pixelblondie #28287 üzenetére
Pl. ipon, usanotebook, mysoft, notebookstore, laptopszalon
Ebben a topicban sok ilyen boltot linkelnek. -
pixelblondie
senior tag
válasz
pixelblondie #28287 üzenetére
Valaki ? Senki??
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #27566 üzenetére
Székesfehérváron is van Aqua
Amúgy én most vettem Radiumból egy Lenovo Y560-t, i3-380, 4 giga ram, 750 giga vinyó, HD5730-as kártya, 160 volt, a házhozszállítás meg 990.
-
nightmare13
őstag
válasz
pixelblondie #27564 üzenetére
Neked valószínűleg jó, de miért ilyen helyeken keresel notit, mint media meg T? Vannak szakboltok, sokszor olcsóbban. Pl (iPon, Aqua, Laptopszalon, stb.)
-
And01
aktív tag
válasz
pixelblondie #27556 üzenetére
Szia
A játékokra írt minimum gépigény asztali gépekre vonatkozik, nem notebookra!
Egyébként a 9500-as szintjét hozza egy Sandy Bridge integrált vezérlő is simán!
Reálisan elérhetők az 5000-es radeon sorozatból: az 5470 belépőkategória,
az 5650 pedig középkategória!BigBlackDog:
Ha jól tudom a probook-okban alapfelszereltség az ujjlenyomat olvasó!
De a Hp oldalán típusszám szerint meg tudod nézni! -
Muerte
addikt
válasz
pixelblondie #27554 üzenetére
Mennyi lenne rá a keret?
-
Muerte
addikt
válasz
pixelblondie #27551 üzenetére
ATI Radeon 9500 or better or Intel 945 chipset
Ez gondolom NV akart lenni,mert ilyen ATI nincs.Chipset meg lényegtelen.Ezekben a kategóriákban csak használtat tudsz venni pl.
Acer 89-es szériában 69-es szériában voltak NV 9600,9800-as és ATI 4850.4870-es VGA-k
Toshiba cosmio,MSI-kben is voltak NV 9600,9700,9800-as kártyák.Lehet esetleg újat is kifogni ha bemaradt valahol,de már nem gyártják ezekkel a VGA-val őket.
Az ATI 5000-es szériából számtalan új notit lehet még venni.
Némileg támpontot adhatnak ezek számok,[link] DE! nem mérvadóak teljesen mert NV párti az oldal és mindegyik eredményt más-más konfig adta,ez csak úgy lenne hiteles ha egyforma konfigú gépen mérnék a VGA-k teljesitményét.Konkrétan az én konfigom is majdnem 6000 pontal kap többet 3DMark06-ban mint amit ott irnak. -
Muerte
addikt
válasz
pixelblondie #27547 üzenetére
Alienware M17x R1 és R2 első kiadása 4870 vagy 4870 crossfireX
Pl: [link] -
And01
aktív tag
válasz
pixelblondie #27487 üzenetére
Akkor marad az Acer!
A listádból még az a legjobb! -
Zsolti1987
aktív tag
válasz
pixelblondie #27487 üzenetére
jah, úgy már más
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
pixelblondie #27485 üzenetére
hogy mennyiért?
-
And01
aktív tag
válasz
pixelblondie #27481 üzenetére
Mennyit szánsz a gépre ?
Lehet tudunk jobb tipust ajánlani! -
Zsolti1987
aktív tag
válasz
pixelblondie #27479 üzenetére
A gépben lévő videokártyák így jönnek sorban:
1. Acer gép - intel HD Graphics
2. HP gép - intel 4500MHD
3. Samusng gép - 4500M
Itt a videokártyák alatt, ha legörgetsz, megnézheted, hogy mik mennek el rajta.
Amit írtál gépigényt, az kb 2004-es videokártyák, de inkább nézd meg, hogy mik mennek el ezeken, és akkor nem ér akkora meglepetés, ha mégis ezek mellett döntesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest