- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
peterij #40528 üzenetére
Ez teljesen jogos felvetés, és a hozzáállásban magamra ismertem kb.
És nekem is most ez a tanulópénzem, egy öreg, kapott laptop, de már megszerettemEgyébként persze a win7 re van mindenki begerjedve, de azért azt sem árt elfelejteni, hogy nem mindenki rohangászik egy-két éves géppel-laptoppal. Az enyém pl nem is hiszem, hogy rendesen bírná a win7-et. Régi gép, de nem is kísérletezek, minek? Ezt még xp-re tervezték. Majd ha-amikor lesz új lapos a birtokomban, valószínű, valamelyik új "csoda" lesz feltéve rá. Szenvedni is fogok vele eleget, előre sejtem... Na de ez a jövő zenéje. Nincs baj az xp-vel. Nekem is mesélték, mennyit szívtak, mire a beadandóinkhoz is szükséges programok (pl catia, solid edge) win7-en működőképessé lettek valahogy alkotva. Részemről egyelőre ennyit a témáról, régebbi kétmagos asztalimon pl ilyenek miatt biztos, hogy marad az xp.
-
válasz
peterij #40524 üzenetére
Az XP jó oprendszer, de legjobb a Win98
Most komolyan, használom is mindegyiket, retro kedvelő vagyok, de mindegyik a korabeli vason fut.Új laposra nem merném az XP- t feltenni, váratlan hibákat is okozhat, nincs erre felkészítve a hardver.Persze ettől Neked még szíved joga hogy XP- t használj
-
wanted5
őstag
válasz
peterij #40517 üzenetére
és ott a válasz, nem biztos hogy az op-rendszer a probléma, de ha a support eleve nem támogatja az Xp-t akkor nem is kell azt használni
El kell felejteni azt a kőkorszaki béna Xp-t és használni kell a Win7-et, nagyszerűen sikerült és nem "nehezebb" mint az xp. Emberek 2012 van, 10 éves rendszert használni már szégyen szerintem. Ez nem csak neked szól hanem mindenkinek. Nem véletlen nincs rá már support sem.
úgyis tudja mindenki hogy a lakosság nagy része nem legális forrásból szerzi be a programokat, köztük az op-rendszert is, úgyhogy legalább próbáld ki...aztán majd megtetszik
-
válasz
peterij #40504 üzenetére
Nem tudom, lehet.Nekem mindenesetre az ASUSK52N Win7 alól simán csatlakozik kábelen és Wifin is ugyanilyen routerre, ezért volt gyanús az XP, mivel nincs a laptopnak supportja XP- re.Közben persze nálam is más aztali gépek, retro gépek is mennek róla.Sőt mégy +switch is rá van dugva a routerre, arról mennek a retro gépek, a router pedig ezeknek is oszt DHCP- t
-
Dell XPS
veterán
válasz
peterij #40507 üzenetére
Még egy mankót kérek szépen, minek az otthoni hálózati megosztás? Jön kábelen a net, a modemhez, majd csatlakozik a router WAN portjához. Majd a router-t beállítva, szórja a netet 192.168.1.1/255 tartományban. Akinek megadod a jelszót, (vagy free) az csatlakozik rá mindenféle beállítások nélkül. UTP kábellel pedig azonnal kap netet (IP) bármelyik gép.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest