- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
Baboon #41603 üzenetére
Ha jól értem, kikapcsolod, visszakapcsolod és 85%-ról 83%-ra esik? Mindezt akkumulátorról? Csak mert ugye egy indulás nagyobb energiafelvételt generál.
Olyat én is olvastam már (azt hiszem talán gyártói oldalon is), hogy az akkumulátor 4-5 ciklust követően éri el a teljes kapacitását. Gyakorlatilag ha nem olvasok túl sok kacsát, akkor a lithium-polimer kapacitása az első töltés után is annyi, mint a tizediknél. Az időközönkénti teljes feltöltésés-lemerítés az üzemidő kalkulációban segíti legfőképp a rendszered.
Ha számodra gyanúsan gyenge teljesítményt nyújt az akkumulátorod, akkor nézz rá az elhasználódására. (aida, siw, hwinfo, stb. szoftver segítségével). Rohamos romlás esetén a szerviz segít, ameddig garanciás az akkumulátor.(#41612) Arkennys: ha valaki ezt levezeti Neked megoldással, általánosságban, akkor megpróbálok dombon ülő vadászkutyává válni.
Milyen géped van? Mire akarod használni? Hol használod? Stb. Pl. egy magas hiba stasztikával rendelkező gépet kint az építkezésen járatsz, napi 8 ember kezén átjáratva, vagy egy 5 éves ndb garanciával rendelkező notebookot használsz napi 6 órában, klimatizált, szűrt, sötétített helyiségben officera? Stb. -
Kbali
nagyúr
válasz
Baboon #41605 üzenetére
1. Ez nem Thinkpad
- azok a fanatikusoknak csak a T, ill. X, W sorozatok jelentik
2. Ne azt nézd egy vadiúj gépnél, hogy mit ír a Win, hanem néhány töltés-ürítési ciklus után mérd meg.
3. Ezeket az akksikat nem is igazán lehet lemeríteni csontig, mert hamarabb lekapcsol a gép, de ha után nem töltöd fel, akkor állásában tud mélymerülni, cellahalni, amikor már nemigen hozod vissza a kapacitását. -
JuhaAasz
csendes tag
válasz
Baboon #41605 üzenetére
nekem is hamar merült első napokba mikor arról ment...de én javarészt az albérletbe hálózatról üzemelem, szóval az akksi pihen a zacskójában...habogott egy ismerősöm, hogy ő azt csinálta az akksival, hogy feltölt teljesen, 220 kihúz, játékkal csontra lemeríti, újra feltölt(töltés alatt semmit se csinál a géppel) újra játék ezerrel csontra merülésig, és ezt vagy 4-5x...szerinte többet bír az akksi, én még nem csináltam ezt a procedúrát meg
-
wanted5
őstag
-
wanted5
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Gyúrósok ide!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Hardcore café
- Synology routerek
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest