Aktív témák
-
peterij
csendes tag
válasz
DarthSun #40527 üzenetére
Nos, teljesen egyetértek. Nincs erre felkészítve a hardver.. Nem is nekem lesz
De egy egyszerű, mezei felhasználónak, hozzászokni, magához, hogy notebook-ja van.. Elsőre tökéletes az Xp. Előbb utóbb meg.. Nincs az az Isten, hogy ne kelljen újratelepíteni néha a gépet.
-
peterij
csendes tag
válasz
wanted5 #40523 üzenetére
persze, valószínűleg semmi gond sem lenne egy Win7-tel. De ez nem azt jelenti, hogy nincs megoldás XP-re.
Fejlődni kell, oké, elfogadom. De ha én meg Xp-t szeretnék használni jelenleg, akkor abban semmi szégyenteljes sincsen. Szívem joga.
Nem az operációs rendszerek népszerűsége, és az ezek feletti pártoskodás a dilemma. A probléma a fenti kritériumokkal keresi a megoldást. Ha tudsz segíteni, köszönöm! Ha nem, hát nem, de a "hittérítőket" nem szokom beengedni... -
peterij
csendes tag
válasz
DarthSun #40510 üzenetére
Tényleg nem támogatja az XP-t, de azért fellelhető volt hozzá illesztőprogram, bár tény,hogy nekem is gyanús, hogy ezzel nem annyira stabil a rendszer. Viszont az XP-hez szokott mezei felhasználó nem szívesen szokik át Win7-re. Szerintem nem túlzottan kezelhető - persze mindent meg lehet szokni.
-
peterij
csendes tag
válasz
Dell XPS #40511 üzenetére
Úgy érted, be van e állítva, hogy más felhasználók/számítógépek is hozzáférjenek az "otthoni hálózathoz"..? Hű, most nem vagyok a problémánál, de erre nem tudok biztosat mondani. Ha alapértelmezésben ezt állítja be, akkor igen. Ha nem, akkor lehet, hogy nem. Holnap reggel mindenképp megbizonyosodom róla, köszönöm a jó kérdést!
-
peterij
csendes tag
válasz
Dell XPS #40508 üzenetére
Ne haragudj,nem értem a kérdést..
(eléggé hiányos a tudásom..)
A notebook-ot wireless akarjuk használni. Az asztali gépet rádugva a routerre. Ahogy mondod, a router szórja a netet, a megfelelő hálózati kulccsal bárki, aki hatótávolságon belül van, képes csatlakozni az internetre. A fenn említett ASUS notebook pedig.. nem. Ellenben minden szomszéd wifi-jét észleli. A sajátot (amelyiknek ugyebár a legerősebb lenne az erőssége) pedig nem. Ha a PC is be van kapcsolva..(ergo használja a routert)
-
-
peterij
csendes tag
Sziasztok!
Egy igazán érdekes problémát vázolnék fel, kíváncsi vagyok, van e ötlet, mert nálunk megállt a tudomány..
Van egy kábeles internet - modemmel.
Ehhez csatlakoztatva egy D-link DI-624-es wireless router.
Az egyik portjába bedugva egy asztali számítógép - windows xp op.rendszerrel.
És van egy vadonatúj Asus notebook, AMD procival, Atheros wireless illesztőprogival. (windows xp oprendszerrel) A wireless adaptere kiválóan működik mindenféle vezetéknélküli hálózat észleléséhez, használatához, kivéve..az otthoni vezetéknélküli jelet - ha az asztali számítógép is be van kapcsolva! Kikapcsolt pc esetén a notebook probléma nélkül csatlakozik. Ezen felül, minden egyéb notebook (xp-vel, linuxon..,) sőt,még az okostelefon is megtalálja a helyi wifi-t, akár megy a konyhagép, akár nem.
Egyszerűen fogalmazva: az asztali PC és a Notebook utálják egymást.
Na erre kérek ötletet, ha van, mert ilyet még sem én, sem az ismerőseim nem pipáltak..
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest