- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
Zsolti1987 #29037 üzenetére
jobb peni simán nyomatja 15-20 mb/s-el.... a vinyó elejére kellene pakolni a lapózófájlt de ott a windovs van ugye... újrarakni meg nem fogom
am sentinel szerint minden ok
szerk: tévedtem... 41%-os kondíció...ezért ilyen lassú szegény
azért kipróbálom -
sagit
veterán
válasz
Zsolti1987 #29035 üzenetére
bazi lassú ez a vinyó... a tányérok elején is max 22 mb/s...
a végén már csak 10 mb/s
-
Boxi88
őstag
válasz
Zsolti1987 #29017 üzenetére
-
Nordik
őstag
válasz
Zsolti1987 #29014 üzenetére
Akkor legalább a P6100 v
prociban lévő integrált gpu-hoz való driverben segítsetek nekem.
Nem igazodok el, hogy most Core I3-ban melyik van meg az enyémben. -
Nordik
őstag
válasz
Zsolti1987 #29012 üzenetére
Igen megtalálja, de azok általába nem a legfrissebbek... A gyártó oldalán szintén nem a legfrissebbek vannak.
Én pedig szeretem összeválogatni mindenből a legjobbat, legfrisebbet és azt normálisan konfigolni. A régi gépemhez is mindent pontosan összeválogattam.
Így tudna valaki érdemben válaszolni?
-
Boxi88
őstag
válasz
Zsolti1987 #29001 üzenetére
Nem jött be az új BIOS sem, ezzel is befagyott 3szor...
Driverek között a vga-ra azt írja, hogy 6650M... ez egy 2011-es driver, tehát frissebb mint ami a cd-n van, viszont öregebb mint ami az ati hivatalos oldalán... nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem is 6650M vga van benne hanem 5470-es!!!
Pedig biztos, hogy jó gépet választottam ki a listán!
-
Boxi88
őstag
válasz
Zsolti1987 #28999 üzenetére
Rendben, már sikerült!
Köszönöm a segítséget, most tesztelem az új BIOS-al!
Remélem minden oké lesz vele, mert holnap vissza kell adnom a gépet havernak... és már csak nem mondhatom, azt hogy nem csináltam vele semmit! -
Boxi88
őstag
válasz
Zsolti1987 #28994 üzenetére
Ezt még nem próbáltam, megpróbálom, köszi!
Ja, kiegészítésként:
5 percig leterheltem Furmark-al a gépet, de semmi, nem fagyott be tőle, 64°C-nál nem lett melegebb sem...
Segítségeket szívesen fogadok még!
-
piadex2
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28994 üzenetére
Hello!
Nem újraindul, hanem egyik pillanatról a másikra kikapcsol. Mindenféle előjel nélkül leáll. Teljesen.
piadex2
-
Mercutio_
félisten
válasz
Zsolti1987 #28915 üzenetére
Hogy mi okozta nem tudom, de a win7 bootolásához szükséges részek törlődtek.
Először Paragon Rescue Kit Free Edition progit kiírtam CD-re, arról bebootoltam, ott van egy olyan menüpont, hogy meglévő OS keresése, vagy valami hasonló, azt kiválasztva fel is dobja, hogy talált egy Win7-et. Azt mondjuk neki, hogy azt indítsa el, ekkor szépen rajta keresztül elindul a Win7
Win7 tud csinálni helyreállító lemezt, ezt megcsináltatod vele, aztán arról bebootolsz, a javítást választod, és ott a parancssort, majd parancssorba beírod, hogy bootrec /fixboot gép leállít, lemez kivesz, HDD-ről indul a rendszer
Egyébként lehet, hogy ennél egyszerűbben is meg lehet oldani, pl. a Paragon fizetős verziójában van Win7 boot helyreállítás is lehet az működne, vagy ha gyári Win7 install lemezed van elképzelhető, hogy ott a javítást választva szintén bejön a parancssoros lehetőség
-
zs-mate
tag
válasz
Zsolti1987 #28902 üzenetére
Most akkor merítsem le és utána töltsek? mert én már rádugtam..
-
cnckane
tag
válasz
Zsolti1987 #28871 üzenetére
Igen, itt a memóriamoduloktól jobbra látható, rá is van írva 3G/GPS/TV.
-
cnckane
tag
válasz
Zsolti1987 #28867 üzenetére
Kösz a gyors választ, itt néztem, de több is van: [link]
Állítólag amin nincs külön vezérlő az csak egy bizonyos típusú netbook-kal jó.
Egyébként a mini pci-e jelenleg üres, AIDA64 szerint a nagyban a VGA van, a Wifi meg egy 1x-esben.Még nem szedtem szét, de egy mini pci-e tuti szabadon van, elvileg az 3F modulnak vagy tunernek van, de az én típusomban egyik sem volt.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Zsolti1987 #28864 üzenetére
Rendben, köszi!
-
cserry193
tag
válasz
Zsolti1987 #28858 üzenetére
Szerintem újrarakom a Win-t,és akkor jólesz.Most újraindítottam és megy minden szépen
(egy darabig biztosan)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Zsolti1987 #28859 üzenetére
Köszi
-
cserry193
tag
válasz
Zsolti1987 #28855 üzenetére
Az a legviccesebb,hogy az egér is úgy szaggat hogy irányíthatatlan. Most már régóta megy,szóval lassan érik egy restart neki,hogy jólegyen
KÉP
-
mc-4
aktív tag
válasz
Zsolti1987 #28846 üzenetére
A matrica felragasztása után nem kell még valamit bütykölni?
Gondolok itt valami hardveres állításra? -
rizso
addikt
válasz
Zsolti1987 #28824 üzenetére
Egy pillanatra sem villan fel a kijelző! De a gép sem bootol igazából, mert a merevlemez működését jelző kis led nem villog úgy, ahogy szokott, hanem lilás-kékes fénnyel villan egyet (nem nagyon figyeltem, de mintha eddig sima kékkel villogott volna a merevlemez használtságának megfelelően) úgy 2-3 másodpercenként.
Hm, ez utóbbit lehet beírom a HP topikba is, hátha tudnak valamit mondani rá...
-
JOkE01
tag
válasz
Zsolti1987 #28818 üzenetére
Kipróbáltam, semmi különbség. Köszönöm a tippet.
-
rizso
addikt
válasz
Zsolti1987 #28820 üzenetére
Sajnos legközelebb majd csak pénteken leszek külső monitor közelében, addig ezt nem tudom megnézni (vagy holnap keresek egy szervizt).
Igazából nem egyik pillanatról a másikra lett ilyen. Talán az is lehet befolyásoló tényező, hogy előtte állítottam be egy HP programot (Protect Tools, ha jól emlékszem). Megadtam a programban mindent, kérte a restartot, újrainduláskor egy menü fogadott, ahol választhattam admin vagy a saját felhasználom között, rámentem első körben a sajátra, ott kellett választanom 3 biztonsági kérdést (megvolt), majd kérte a jelszavam/ujjlenyomatom. Másodikra mentem, kiírta, hogy minden rendben, és itt megállt az egész, nem csinált semmit. Mondom jó, vártam eleget, így kikapcsoltam. Utána ugye kapcsolnám vissza, de már a fenti hiba fogadott...A programban csak az ujjlenyomatomat adtam meg, meg a Preboot opciót pipáltam be, mert kíváncsi voltam mit is csinál.
-
JOkE01
tag
válasz
Zsolti1987 #28813 üzenetére
Natívban vagyis 1366x768.
-
kendeee
aktív tag
válasz
Zsolti1987 #28726 üzenetére
Legalább egy alienware-nek kellene lennie, hogy megérje megcsinálni vagy egy macbook pro-nak
És akkor ha leesett, még ott a vinyó, vagy a fizikai sérülés által generált elektromos hibák.
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
Zsolti1987 #28719 üzenetére
Ha megmondod milyen géped van, elmondom, hogyan tudod kivenni a vinyót.
-
Nova96
őstag
válasz
Zsolti1987 #28717 üzenetére
Oké köszi,de inkább a szervizre hagyom
És az első kérdésemre tudsz válaszolni?Képeket kéne kimenteni de,bekapcsolom és mire másolnám ki a mappát leáll. -
Nova96
őstag
válasz
Zsolti1987 #28710 üzenetére
Hát berepedt belül az lcd és csíkozódik a kép szervizbe 80e mondtak azért érdekel ha külföldről hozzatok egy képernyő-t bele akkor mennyiért csinálják meg.
Mennyire 80 fokra kb. szóval ki is kellesz tisztítani -
rii
nagyúr
válasz
Zsolti1987 #28711 üzenetére
asszem DVD rom volt ráírva... reménykedtem benne h inkább legyen benne cdrom mint egy szar dvd rom .... (-: jóü akkor megkínzom DVD-vel is ....
-
ilyennincs
tag
válasz
Zsolti1987 #28664 üzenetére
Köszönöm, meg fogom kérdezni tőlük.
-
sss
őstag
válasz
Zsolti1987 #28649 üzenetére
Ehh, nem túl jó hír. De nagyon szépen köszönöm a segséget.
-
sss
őstag
válasz
Zsolti1987 #28645 üzenetére
Gyors kipróbáltam külső monitorral, azzal sem volt kép.
-
sss
őstag
válasz
Köszi a gyors választ.
Szerencsére garis még. A monitoron semmi sem látszik, csak az h bekapcsolt, tehát minimális világítás, amúgy fekete az egész.
-
randras
veterán
válasz
Miért van az, hogy a te hsz-ed "szerkesztve" felirata fekete, míg a kérdezőé (és úgy általában mindenkié) szürke?
szerk.: Jaa!
-
Muerte
addikt
válasz
Zsolti1987 #28636 üzenetére
A régi Acer 6935-öm is ezt produkálta 2 éves korába,3 nap alatt elhalálozott az akksi.
-
doser0717
aktív tag
válasz
Zsolti1987 #28609 üzenetére
Az egy dolog... De hány "vegyünk egy ilyen cipőőőőőt"-be fog ez még nekem kerülni?!?
-
JOkE01
tag
válasz
Zsolti1987 #28579 üzenetére
Igen, a felhasználói fiókomnál azt írja, hogy rendszergazda.
-
gooool
őstag
válasz
Zsolti1987 #28578 üzenetére
Megnézem ezeket a progikat.Köszönöm!
Nos igen,a Samsung után ez igencsak hangos.Az hűtés terén etalon,bár ahogy elnézem a tesztekben is említik,hogy a Samuk jók ebben. -
nightmare13
őstag
válasz
Zsolti1987 #28596 üzenetére
Jah, én is ezt találtam, pedig tökre nem erre emlékeztem... Akkor tulajdonképpen semmire nem jó, csak max ha törik a zsanér, akkor még az is garanciás esetleg...
-
TheProb
veterán
válasz
Zsolti1987 #28584 üzenetére
Igen, így van, de szerintem a +1év (összesen 2év) is elég lehet ugyan ezen okból, bár ha amit kinéztem beválik akkor lehet megélheti a 3+ évet is nálam...
-
Smithh
tag
válasz
Zsolti1987 #28581 üzenetére
Csak találjak valakit,akivel el tudom cserélni,1 90nm-es ilyen változatra!
-
TheProb
veterán
válasz
Zsolti1987 #28575 üzenetére
Én is így gondolom, még úgy is jobban járok Acer-el ha kiterjesztem a gar-t mintha a nevesebb gyártó termékét veszem meg u.a. garanciával.
Amúgy arra részre hogy egyes gyártó túlárazza magát sztem a legjobb példa a SONY, igaz hogy kibaszott jó és minőségi gépeket csinál, de azért drága is lehet drága...
-
Smithh
tag
válasz
Zsolti1987 #28579 üzenetére
TMDTL64HAX5DC ez a pontos száma.
-
Smithh
tag
válasz
Zsolti1987 #28572 üzenetére
A laptop: ASUS F3M
A gyári proci: Amd Turion 64 MK-38
Amit beletennék: Amd Turion 64 X2 TL 64 2.20 GHZ -
TheProb
veterán
válasz
Zsolti1987 #28572 üzenetére
De ők nem nézik meg a notit hosszabbítás elött hogy van-e baja, nem? De már rájöttem, hogy átlag 360napon belül kell ezt megtenni ha valaki akarja...
Amúgy tudom hogy ez így nagyon lesarkított, mert minden márkában vannak szarok és jók. De Acer-ek mennyire szoktak meghibásodni, mivel olcsóbb ársávban csinál gépeket így azok nem hajlamosabbak a meghibásodásra?
-
gooool
őstag
válasz
Zsolti1987 #28566 üzenetére
Megnézném a BIOS-okat,de sehol sem találok hozzá.
-
Smithh
tag
válasz
Zsolti1987 #28567 üzenetére
S1G1 foglalatbol vettem ki ezt a procit,és abba is tenném bele.csak egy fujitsu gépben volt.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Zsolti1987 #28525 üzenetére
Épp az a cél h az amilo az ne gerjedjen hangfallal... és a dell tápjával pöpec... megpróbálom terhelni.. játszok vele kicsit és meglátjuk. Vagy inkább ne?
-
sirszevenap
addikt
válasz
Zsolti1987 #28523 üzenetére
Rendben, Köszönöm szépen!
Megfogadom a Tanácsod. A másik egy kisgép... csak netezésre... Egy Dell Latitude 110L... Most annak a tápjával megy az Amilo és az Amiloéval a Dell... Utána néznél nekem érlek h így oké e?
Megköszönném.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Zsolti1987 #28521 üzenetére
HUha... akkor szerencsém volt!
Kezdő vagyok benne... eddig asztalim volt...
Ha most nem lőtte le akkor később nem is fogja ?
üdv.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Zsolti1987 #28518 üzenetére
Tökéletesen érzékelte... Később adódhat belőle bajom ha nem egyeznek a paraméterek esetleg? Mert igy hirtelen nem tudom őket megnézni csak az Amilonak a tápján vannak feltüntetve...
-
sirszevenap
addikt
válasz
Zsolti1987 #28518 üzenetére
Köszönöm! Így Már Tökéletes!
-
sirszevenap
addikt
válasz
Zsolti1987 #28515 üzenetére
Amilo Pi2530
Van itt egy Dell Gépem is, hozom is a táját kipróbálom! -
sirszevenap
addikt
válasz
Zsolti1987 #28511 üzenetére
Rendben, Köszönöm a válaszokat!
-
@matthew@
őstag
válasz
Zsolti1987 #28454 üzenetére
Oksi, köszi még1x
-
@matthew@
őstag
válasz
Zsolti1987 #28450 üzenetére
Oksi, köszi a helpet! Igazából újat akarok venni
Amúgy laptop.hu illetve notebook.hu megbízhatók?
-
@matthew@
őstag
válasz
Zsolti1987 #28447 üzenetére
Oksi akkor sztem elvetve
Eladni nem nagyon adom el, mert 256MB RAM van benne egy 1,8Ghz-s proci és 60GB-s HDD szal amit érne az max az lenne h elküldöm a postán a vevőnek és kifizeti a postaköltséget, ennél többet nem ér meg, mivel kb. 5 perc mire annyira feláll a gép h egy World indításától ne fagyjon le, ha netezni akarnék akkor 10 perc is kell
Szal akkor ez elvetve és egy ilyen tudású noti amiket írtam h kellenének hol kb. mennyibe fájna?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Zsolti1987 #28409 üzenetére
A HP envy-nél nem túl kényelmes leszedni, mert a burkolatot le kell szedni és alatta van az akku. a pavilionnál simán lelehetett pattintani pillanatok alatt, de ez nem olyan.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Zsolti1987 #28405 üzenetére
Tv-t szoktam
rádióm nincs. Gépet is szoktam
-
exp-uj
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28390 üzenetére
1 hetes a gép, a cpu hőmérséklet standard 45-50 fok. normális egy laptopnál.
de engem nem érdekel, ha 70 fokos is a cpu, csak csönd legyen.
a másik gépemben a venti alapból nem is ment, csak néha kapcsolt be (p4 single core). -
hubai
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28350 üzenetére
Remek akkor meg is rendelem holnap! Köszönöm szépen! Még egy kérdésem lenne az everest azt jelzi van egy üres PCI Slotom... Ebbe mit rakhatnék? Esetleg VGA? Ami jobb mint az integrált? Lehet hülyeséget beszélek nem nagyon vágom a laptopokat...[link]
-
hubai
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28346 üzenetére
Hát nem tudom pontosan melyik kiadás de a Bios az Rev 1.0-ás rajta.
De akkor menne benne a 4500-ös?
Mert ha igen akkor rendelek egyet e-bayen 6k-ért kihozzák Angliából... -
ro_bert17
őstag
válasz
Zsolti1987 #28340 üzenetére
Hajnye, ez egyre érdekesebb. Volt 16"-os is belőle, és remélhetőleg akkor ez 2009 szeptember utáni.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Zsolti1987 #28324 üzenetére
Mondjuk nem biztos hogy egy árukereső oldalára támaszkodnék, de próba cseresznye.
(#28326) hubai: ezt nem nagyon kell keresgélni, SATAII SDD.
Mondjuk drágább megoldás mint a cpu, ram fejlesztés, viszont még így is alternatíva lehet. -
ro_bert17
őstag
válasz
Zsolti1987 #28314 üzenetére
Ne legyen igazam, de pont 3-4 éves FS desktopnál találkoztam olyannal, hogy csak a supportált cpu-kkal üzemelt a gép, hiába támogatott mást is elvileg a chipset.
(#28318) hubai: egy ssd csere még egyszerűbb dolog, és sokkal hatásosabb.
(#28321) Zsolti1987: alul van.
-
robertel
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28317 üzenetére
Mikor is jönnek a következő intel proceszsorok laptopokba? Sandy Bridge vagy mi lesz anevük nem? De az még jővőr lesz ha jól olvastam.
-
hubai
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28310 üzenetére
Köszi szépen, akkor a T4500 a legerősebb ahogy látom, nehéz egy ilyen laptop proci cseréje? Asztali gépen már cserélgettem mindenfajtát, de laptopban még nem.
-
robertel
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28315 üzenetére
Amit én vennék az 56.
Amúgy szerinted érdemes most venni corei3at? Vagy ősszel, télen várható egy nagyobb esés és corei5öt is lehet majd kapni esetleg corei7et is?
Valahol olvastam, hogy kopogtatnak a 8 magos procik, igazgondolom még nem notebookokban, de akkor is a corei5 már most 120ért van, a corei7 meg 180ért. -
robertel
senior tag
válasz
Aha, kösz!
Na majd emglátom, ha úgy nézem, hogy jővőr emár jön a win8 elméletileg, akkro talán jobb ha tényleg a corei3at veszem meg.
Da abba akkro nem sjanálom majd a memóriát, plussz 4 GB-ot tetetek a 2 melléTényleg nem semmi, a t4500as előrébb van mint a t5900
-
ro_bert17
őstag
válasz
data sheet hozzá
-
robertel
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28307 üzenetére
ööö, nem a t5900as erősebb?? Abban van 2mb cache, a T4500ban csak 1 nem?
Amúgy igazából ez "száraz" nekem, hazsnálatban érdekelne, az atom prociktól mondjuk sokkal erősebb egy t4500? -
robertel
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28305 üzenetére
Igazából ez mellé kéne még, ennek a tlejesítményével meg vagyok elégedve.
Nem tudom a T4500as mennyivel gyengébb..
De lehet tényleg azon a 20e Ft-on nem múlik már.. -
Chaser
legenda
válasz
Zsolti1987 #28294 üzenetére
Más meg azt mondja irdatlan nagyot gyorsult ettől a gép..4GB ssd-vel ezt erősen kétlem, de gondolom aki szerint akkora a gyorsulás inkább hájpolja, mintsem beismerje kidobott egy valag pénzt. Esetleg fw csere segíthet, de 4GB ssd-ből az se csinál többet.
-
fu89
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28237 üzenetére
Szétszedtem ahogy mondtad, mozgattam a kábeleket, az invertert és semmi. Egyszer se ment el a kép.
-
fu89
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28235 üzenetére
Okés, köszönöm a segítséget!
-
fu89
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28233 üzenetére
A külső monitoron mindig van kép.
Az elősző hsz óta megy a beépített is.
Meg se merem mozdítanivagy próbáljam hogy mi lesz?
-
fu89
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28229 üzenetére
Asus z53sc (f3sc-a2) Mozgatásra sem jön vissza a kép, de mikor leválasztom a külső monitort, akkor pár másodpercre visszajön a kép (persze nem mindig), aztán a szokásos... most is jó, már percek óta.
Ez kész. -
MPowerPH
félisten
válasz
Zsolti1987 #28226 üzenetére
Egyszerű, én voltam a láma. IDE modban hagytam a HDD-t, sajnos így is telepítettem. Registry -ben átírtam, hogy telepítse az AHCI driver -t, így megspóroltam egy reinstall -t. Majd átnyomtam a BIOS -ban is AHCI -re. Most már elsőre elindul.
-
johniee
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28214 üzenetére
60%
-
zoli1957
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28219 üzenetére
Igen, értem. Sajnos most nem tudok tovább lépni.
Lehet, hogy felkínálom a gépet alkatrésznek.
Üdv -
zoli1957
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28215 üzenetére
A venti... először pörög, majd leáll egy kb 1 percig áll, majd újra indul
Remélem nem vágott át az eladó, habár lehetséges. 14ezret fizettem neki érte, és úgy küldte el a VGA karit, hogy le volt véve a hűtőfelszorító csavarok helye az alsó rögzítő kerettel, amely az én régi kártyámról pl. nehezen jött le mert elég stabilan oda van ragasztva. Eléggé feszíteni kellett, ú.h. ha ő azt levette, akár tönkretette a vga karit is. -
zoli1957
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28210 üzenetére
Zsolti) Köszi a válaszokat!)
-
zoli1957
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28210 üzenetére
Igen, a venti forog, majd leáll, majd újraindul. A Led is villog(HDD led), de nem tölti be az op-t. A VGA kari is melegszik, de normálisan. Ha megnyomom indításkor az F2-t (BIOS) akkor sípol.
-
zoli1957
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28207 üzenetére
Nincs kép külső monitoron...passz!
Mit bírnák így csinálni, hogy megtaláljam a hibát? Van valami elképzelésed? Remélem hogy nem vágtak át és rossz VGA karit küldtek...((
Amúgy egy nVidia GeForce 8400M kari van benne. -
Vesztor87
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28197 üzenetére
Nemrég volt újra húzva a gép, W7 van ezen, és azon is az volt. Sima 32 bites OS. Ami gáz, hogy pl egy win intézőt elővenni is sokkal lassabban vesz elő, és ha csak netezek, akkor is érezni hogy több lapnál röccen a gép, lasabb az egész. Sokszor van az hogy indokolatlanul erőlködik látszólag, szerintem maga a proci az ami miatt lassabb. 2x256kb az L2, az nagyon kevés, meg az 1800 mhz se sok... szerinted is a proci csere segíthet rajta? Ramot szerintem nem érdemes bővíteni, asztali gépmben, és a régi notimban is annyi van/volt és sokkal jobban pörögtek...
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28183 üzenetére
Igen, Pa3553 volt a gép. A vga nem tudom mennyire számíthat bele az általános sebességbe, itt csak netről, win intéző és egyéb műveletekről van szó. A gép egyébként egy MSI VR 610x.
-
protosz1988
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #28184 üzenetére
Jaj ne, és az nekem mennyibe fog fájni?
-
moltam
tag
válasz
Zsolti1987 #28173 üzenetére
A 4 cellás nem létezik gyáriban, és mindenhol 14,8v.([vatera])
Köszönöm a segítséget, inkább maradok a 6 cellánál, az biztos hogy jó.
-
randras
veterán
válasz
Zsolti1987 #28164 üzenetére
Gyárilag nekem is samu van benne, + van samsung külső vinyóm is, ezzel nincs is baj, simán választhatnám a samsungot is akár az ára miatt, de erről a wd scorpion black-ről már olvastam, hogy nagyon jó, ezért kérdeztem rá.
Szóval, szerintem hacsak nem adnak nemleges választ, egy füst alatt elintéztetem ezt is, viszem nekik a WD-t.
szerk.: Hoppá, nem igaz, Seagate Momentus van benne, de 5400 rpm-es.
Köszönöm a segítséget!
-
randras
veterán
válasz
Zsolti1987 #28161 üzenetére
Ezt a Dell 15R szériát teljesen szét kell bontani a vinyó cseréhez, ezt nem akarjuk/tudjuk/merjük megcsinálni, mert ahogy már írtam, azért vettem én is és ajánlottam másnak is ezt a 3 évig garanciás gépet, hogy kitartson addig. A szétbontásnak pedig ki tudja, hol marad nyoma. Az más kérdés hogy az egyik gépet 2 és fél hónap után szervizbe kell küldeni.
Szerinted a Seagate Momentus vagy Western Digital Scorpio Black vinyó érné meg jobban az árát? Az előbbiben dupla annyi a cache (nem tudom, mit számít), az utóbbi pedig nekem a vinyó kategóriában a minőséget szimbolizálja, mint márka, de nem tudom...
-
randras
veterán
válasz
Zsolti1987 #28142 üzenetére
Köszönöm a választ!
Megjöttek a válaszok, némelyik helyen az alkatrészt olcsóbban mérik, mint a munkadíjat, szóval
Egy dolgot elfelejtettem megkérdezni tőlük, ezért holnapig felteszem ide: amit akarok, azt tudják cserélni garanciálisan, de szerintetek vinyót tudnak benne upgradelni, hogyha én azt kérem? Ez az 5400 rpm nagyon nem fekszik...
-
dodopek
addikt
válasz
Zsolti1987 #28147 üzenetére
Stimmt! Hálásan köszönöm! Újraraktam a déli híd driverét, azóta az eszközkezelőben megjelent az elemek menű, és eltünt a sárga kérdőjel!
Mégegyszer köszi!
Dodo -
Ace owner
addikt
válasz
Zsolti1987 #28150 üzenetére
Új hdd és win7 tehetett be neki...
-
Ace owner
addikt
válasz
Zsolti1987 #28148 üzenetére
Van itt millió féle BIOS flash.. Melyiket?
-
ivcsi86
tag
válasz
Zsolti1987 #28136 üzenetére
köszönöm szépen !
-
robertel
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28132 üzenetére
Köszi, de újonnan nem hiszem, engem meg csak úgy érdekel.
-
robertel
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28130 üzenetére
Igen, csak firefox azért elég memóriazabáló meg erőforrásigényes, és ha mondjuk több odlal megvan nyitva lehet fagyás.
Mondjuk win8 még messze van, azért ne makarok most sok pénzt adni egy laptopért, mondjuk 100ért is van már corei3,. de ha jó lenne nekem mosz ez az atomos 60ért akkro maradnék annál
Win8 meg mire megjelenik (mikor is, jővő év évge?) addigra ugyis időszerű lenne egy új laptop és addigra mégiscsak fejlődnének a laptopok, processzorok. -
robertel
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28128 üzenetére
Intenret igazából de az nagyüzemben.
Amúgy pl a böngészők stabilitása függ a gép teljesítményétől vagy ha összemomlik valami atom-os gépen akkor annak corei7esen is annyi lenne? -
robertel
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28126 üzenetére
Hát jah, de azért remélem emgveszem akkro nem elsz gond ezzel az új atom magos netbookkal.
Amúgy meg remélem win8 is elketyeg majd t5900on, mrámint tűrhető sebességgel -
robertel
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28123 üzenetére
Bocs dupla
-
robertel
senior tag
válasz
Zsolti1987 #28123 üzenetére
Hát elvileg persze a core 2 duo, de azért ezek az új atom proci kelég jól használhatóak lehetnek, 2 mag, 4 szál 1 mb L2 cache, azért ez mégis újabb konstrukció mint az öregecske t5900
-
doser0717
aktív tag
válasz
Zsolti1987 #28086 üzenetére
Szerintem sem! Itthon találtam 2.0-s keretet 3.000Ft-ért. Gondolom akkor a 3.0-s sem egy irreális összeg. Vagyis abból a 41.000 Ft-ból megvehetem a keretet +a mai áron is egy 64Gb-s Kingston ssd-t.
Gondolom fél év és ennyiért belefér egy 128-as is (vagy még nagyobb)!
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Horizon Forbidden West
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest