- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
Ha vezetékkel kötöd be a netet, akkor nem dobál le.
A routerben egy kis processzor van, ami az adatok wi-fi csomagokra való lebontásában/felépítésében vesz részt.
Ez az 54M-es routereknél már csaknem 100%-on dolgozik 15megás torrentezés közben. Mivel nem a letöltésre, hanem az általános netesére lett kitalálva, nem csoda, h nem bírja. Megoldás: nagyobb router.Nekem ugyan ez a problémám.
Sajnos nem olyan egyszerű lecserélnem a routert, mert ez nekem egy 20ezeres sávszélesség managelére képes példány, így nem szívesen vennék újat csak azért, h az n-es sebességet is ki tudjam használni.
Persze az 5megás nettel nem volt ilyen gond.
Én is csak azóta tudom, mióta itt utánaolvastam.
De megoldottam, azt a gépet, ahol letöltök, bevezetékeztem. -
Mekkora nettel akarod használni?
15Mbites (~1.9MByte) folyamatos letöltéssel az 54M-es wi-fi ledobál.
A routerben levő chip ilyenkor már 100%-al dolgozik, és nem bírja.
Letöltés lekorlátozva 1-1.2MB-ra, már megy hiba nélkül.
Érdemes n-est venni, ha letölteni is akarsz a notival.
De kell hozzá n-es router is. -
blueMerle
veterán
Hálózaton belul ha kábelen csatlakoztatod, és a másik eszkoz amirol mondjuk másolsz gigabites akkor lehet hátrány a 10/100-as LAN, de általában ez boven elegendo.
A wifi már nagyobb gond lehet, ugyanis hiába 54Mbps a legfelso elvi határa a g sebességnek, legjobb esetben 20-30Mbps-t tud ápréselni /errol volt regen egy szemleleto ábrám hogy miért/. Szóval ha ennél gyorsabb a netkapcsolat és a router is N-es /plane ha 300Mbps/, akkor ez bizony hátrány. De az N betu sem garancia, nekem a dv6-osban amit veletlenul sikerult leamortizálnom is papiron N-es wlan volt, valójában egy butitott N-es vezérlo volt benne ami 65Mbps-re volt kepes, ami a gyakorlatban 45Mbps jelentett max /80Mbps netem van/. Erre is oda kell figyelni, bár ezt nehéz kihámozni milyen wlan vezérlo van egy notiban vásárlás elott.
További hátrány, hogy ahol egy router csak N-re van beállítva, annak a jelét nem fogja látni, de általában B/G/N a standard beállítás mindenhol.
Az ékezetekért sry, még nem állítottam be mindent az uj lenovon
-
Konkrétan melyik noti az?
Az Intelnek az első HD képes grafikus chipje volt a 4500-as.
Ha a notiban X3100-as lenne (előző évi széria), akkor azt mondanánk, ne vedd meg, mert az még nem HD képes VGA volt.
De a GMA 4500MHD már viszi a HD videokat is.A Core 2 Duo alá készült P4× sorozatú chipsetek grafikus változata (G41) is ezt a 4500-as VGA-t tartalmazta. Ez volt az Intel első normálisnak nevezhető IGP-je, megveheted, alkalmas lesz HD-re is.
Nem fog akadni.Nekem a konyhai gépemben G41-es lap van (E6500, és 4GB ram mellett), általános használatra teljesen megfelel, még az is előfordul néha, h a NFS-World Online aznapi gyémántgyűjtögetését is azon a gépen végzem el.
Mondjuk ilyen 40gigás Blurayekről nem tudok nyilatkozni, azt nem szoktam beszerezni; de általános HD-t minden további nélkül visz.
-
endruboy1
senior tag
-
kendeee
aktív tag
Szia!
Dell xps széria m1530, m1730, stb.
Lenovo T széria t400 t410, t500, t510 stb.Ezek megbízható gépek.
Mire érdemes odafigyelni: gari, akku, zsanérok, pixel hiba, dvd író (ír-olvas), winchester állapota, külső állapot (szakszerűtlen szét-összeszerelés), windows alatt minden driver fent van és megfelelően működik-e.
Ami nem annyira fontos, csak jó ha van:
-doboz, driver cd-k, egyéb kellékek, gyári töltő stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Kerékpársportok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest