- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Billentyűzet azon része, ami a hűtés környékén van, nekem is langyosodik. Ez természetes jelenség, nem kel rajta aggódni. Nekem most proci cserekor kipucolták, újrapasztázták a hűtést is, és pl máris pár fokkal lejjebb vitte nekem is. De hideg azért nem marad, az a hő is elmegy valahova, ami termelődik bent
És várom a wifi beállítási tippeket még mindig, bár most max beállítani tudom, tesztelni nem, láván, hogy itt hálózat nincs. De azért elszöszölnék vele.
Valaki?
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Láttam az üziket..., szerintem kihoztál mindent amit lehetett. Minden notebook melegszik valahol egy kicsit (vagy nagyon) ezen nem tudunk változtatni. Szétszedve látni néha hogy lehetett volna nagyobb hűtőfelület, erősebb heatpipe, nagyobb ventilátor stb....
Lényeg: most rendbe tetted... -
wanted5
őstag
nem tudom, hogy milyen géped van, és most nincs is kedvem visszakeresgélni a hozzászólásaid
, de ha szoftveresen van vmi, azt tudod nézni a feladatkezelőben, vagyis azt, hogy mi mennyire használja a procit
meg mivel egy notebookról van szó, hát valahol csak melegednie kell szerencsétlennek, csak nem egy pc, teljesen normális hogy a ventilátor, hűtőborda körül átmelegszik a burkolat is -
psg5
veterán
Olyan nincs, hogy valamit valami szoftver elállított és szinte túlterheli a cpu-t netes videó nézés közben?
A hűtőborda mentén történt hőátadás azt mutatja, hogy elvezeti a hőt a borda, azonban valamiért olyan nagy a hőleadás, hogy az a billentyűzet fele is kihat. Azonban mivel újra lett pasztázva, ki lett tisztítva, gondolom hátha szoftveresen is valami lehet? -
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
Amennyiben felhívnák az emberek figyelmét a laptopoknál, hogy évente legalább egyszer tisztítsák ki és pasztázzák be, (szervizintervallum mint az autóknál) akkor nem lenne ennyi probléma és tönkre ment alkatrész. (VGA, alaplap) Ezt még lehetne rövidíteni, nagyon erős intenzív használat esetén például.
-
eketomy
senior tag
Inkább minimum 1,5-2GB azzal már szépen elmegy, ha most egy 512MB-os modul van benne akkor csak 1db 1GB-os modult kell már szerezned és akkor úgy már jó lesz!
Azon a notin professional van? nem home edition? (mert ugye az se mind1) ha gondolod linkelek majd neked elméletileg olyan xp-t ami jó -
eketomy
senior tag
Jogtiszta járt hozzá mindenképp, csak sztem előtelepített XP-vel vetted és azokhoz a verziókhoz nem jár lemez. Az is lehet hogy SP1-es telepítő lemezt kellene leszedni, az nincs rajta a matricán hogy Windows XP Home SP hanyas verzió? vagy ha nincs mögötte SP jelzés akkor lehet hogy a sima XP-vel kellene megpróbálni mennie kellene elvileg. (SP2-nek elkellene fogadni mindent)
Milyen lemezről telepítetted, biztos hogy jót szedtél le?! -
eketomy
senior tag
Sima nem buherált, MSDN-es xp lemezzel újra tudod rakni és a noti alján lévő kódot akkor elfogja fogadni! Viszont ha lehet akkor olyan verziót keress ami sp2-es mert lehet hogy az integrált sp3-as xp nem fogja elfogadni a kódot (persze ez nem biztos de láttam már érdekes dolgokat
-
GaborGh
őstag
Nem, ez csak a régebbi NiMh akkuknál volt lényeges, az újabb Li-ionosoknál már nem kell erre figyelned!
A Li-ionosok kb. 1200 ciklust bírnak ki, 300 ciklus után 80%-osra esik vissza a teljesítményük.
1 ciklus=1 teljes lemerítés,
ha félig meríted le az csak fél ciklus, ellentétben az NiMh-kal! -
Z86
őstag
Nem tudom neked is ez a típus van-e, de ebben a HDMI-t csak kimenetként említi. Viszont ezen a dobozon van USB bemenet is, amihez lehet külső HDD-t csatlakoztatni. Lehet, hogy működne a notebookkal is.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest