- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
Dressi
csendes tag
válasz
Superhun #46360 üzenetére
Egyetértek veled, szerintem is fura, hogy ilyen magas % lenne, bár 2,5"-os Toshiba merevlemezeknél tényleg tapasztaltam, hogy magas volt a hibaráta. Viszont jelen esetemben különböző gyártmányú merevlemezek is megadták magukat, az utolsó merevlemeznél, ami 2 hetet bírt, viszont állítja a User, hogy már nagyon odafigyelt rá, és csak asztalon használta, és mindig kikapcsolta szállítás előtt.
-
eketomy
senior tag
válasz
Superhun #34789 üzenetére
Értem, sztem akkor nálad pedig azzal lesz a baj, hogy még nem takarítottad, 1év után már bőven ráférne pedig, egyébként ha nincs lematricázva a hátulja akkor nyugodtan le lehet szedni a hátulját és mondjuk levegőspray-el ki lehet fujatni, azzal még nem fog elvészni a gar és a noti hűtése is jobb lesz utána, ha meg majd lejárt teljesen a garancia akkor érdemes majd egy alapos takarítást végrehajtani.
-
mckayals
csendes tag
-
kendeee
aktív tag
válasz
Superhun #30497 üzenetére
Hűha! Nem sok alkatrészt találtam...elég megbízhatónak tűnik. Jól látom a képeken, hogy a festés sem hétköznapi? Valami karbon utánzat/mintázat szerűnek tűnik nekem a képek alapján. lehet tényleg a matrica marad, feltéve, ha a felület nem érdes, mert akkor az is csúnyán fog mutatni rajta.
-
kendeee
aktív tag
válasz
Superhun #30479 üzenetére
Kicsit macerás vele foglalkozni. Teljesen szét kell kapni, venni műanyagra való fúvós festéket, lakkot, maszkoló ragasztót, benzint, vagy hígitót és még az a helyzet, hogy a festék is megfolyhat rajta, ami nem szép látvány. és a körülményeknek is adottaknak kell lenniük: hőmérséklet, szabadban: széljárás, por védelem.
Ha a notinak nincs nagy értéke esetleg abban az esetben éri meg vele foglalkozni, ha nem akkor marad a használt/bontott alkatrész.
Milyen fajta noti? Ha leírod a pontos márkát/típust biztos találuk hozzá burkolatot.
-
-
tevike
senior tag
válasz
Superhun #26747 üzenetére
köszönöm a tippet,bár bevallom első laptopom és kb 4órája van nálam.....sokat jelentene nekem ha valaki segítene meg találni ezt a bizonyos driver-t ill. a frissítést
Ha tudnál egy linkel szolgálni nagyon meg köszönném! Fujitsu Siemens Amilo Li1705
Róla lenne szó.
Eddig egyébként asztalin használtam 1 évig Ultimate-t és most fura ez a Basic nagyon.De akkor most az Ultimate nagyon levesz a gép teljesítményéből?(eredeti kérdés ez volt)
Meg ha nem túl nagy kérés a jack-es problémára is válaszoljon valaki
-
szeszab
tag
válasz
Superhun #26713 üzenetére
Amikor zsugorítottam a c-t nem volt a d-re kattintva kiterjesztési lehetőség, mert erre a megoldasra énis gondoltam. Vagyis ott volt, csak világos szürke szinű volt, tehát inaktív volt az opció, nem tudom nem e azért, hogy logikai meghajtó. Az OEM-en van a windows telepítő szerintem, merthogy windows-al vettem a laptopot. Már kezdek beletörődni, hogy ez így marad
-
szeszab
tag
Aktív témák
Hirdetés
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest