Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
Kitakat
üzenetére
Wifi kártyából az AR5008 tudja az 5GHz-et is, jobbat még nem találtam..

Arra kell vigyázni, amit már itt a fórumban is írtunk sokszor, (meg valahol fényképet is találsz róla), hogy ne a prototípust vedd, mert annak a firmware csak "windózza"l indul, azzal is csak ha ráerőlteted a drivert..
Ha AzureWave vagy Apple, vagy Toshiba...stb-t veszel elvileg nem lehet gebasz, de 100% garancia semelyikre sincs.Memóriák fogyasztásánál +-0,5W-okról beszélünk, szóval nincs nagy jelentősége.. (Mondom én a "WattHunter"
)Talán az számíthat, hogy az elvileg maximálisan belepakolható 2GB-ot 1 vagy 2 modullal oldod meg, bár a chipek száma elvileg ugyan annyi is lehet, akkor meg egál..
Az, hogy hány MHz-est veszel szerintem szintén nem releváns, inkább olyan nyűgöd lehet, amit a szintén N550-es netbookomnál tapasztaltam, hogy 5féle 2GB-os modulból csak egy
típusú modullal indult el. (Az is itt van valahol a fórumban) Egyébként a gyári Hynix 1GB 1066-os volt, Amit sikerült venni bele (Amivel működik is)Kingmax 2GB 1333-as..
Ezen kívül nem akartam elhinni, hogy egyik 4GB-os modullal sem indul, de tényleg nem, tényleg le lehet korlátozva a CPU-ban.. Azért ha sikerül lapot szereznem, ismét becammogok vele a boltba és bepróbálkozok, hátha 2db 2GB-os modullal már elindulhat.. (Ha tutira nem, akkor mi a fenének raktak rá 2db memória foglalatot?? Pláne ha elvileg duálban úgysem megy..)Szóval kb. ennyi infóval tudok szolgálni ezekről. Egy biztos, semmi sem olyan egyszerű, hogy "ezt vedd, ez a tuti!"

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- HBO Max
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha AzureWave vagy Apple, vagy Toshiba...stb-t veszel elvileg nem lehet gebasz, de 100% garancia semelyikre sincs.
)