- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szenty
tag
válasz
Laca 012
üzenetére
Linux Akadémia? See you there.
Ne hozd el a gépet, én is otthon hagyom. Szerintem csak plussz nyűg mindig vigyázni rá. Na nem mintha az ottani arcoktól félteném, csak mégis. Délelőtt amúgy sem tudod használni, max este lehet vele kockulni.De hogy ontopik is legyek: nemrég állítottam össze egy remek kis Atomos gépet: Intel D510MO alaplap, 2 GB RAM, pluszz a két HDD. A telepített OS: Ubuntu 8.04 64-bit. A problémám az, hogy az integrált hálókártyát néha nem "látja" a rendszer. Tehát néha van eth0, néha nincs. (ifconfig -a)
Csináltam valamikor egy pm-hibernate-et, és resume-ot, azóta nem tudok kommunikálni rajta, már amikor éppen látszik az OS számára. (A reboot sem segít)A hálókártya ugye gigabites, de egy 100mbites WRT54GL routerbe van bedugva, a LAN felöli oldalra. Várom az ötleteket.

Jah, a gép most headless módban van: se bill, se monitor nincs rádugva. A kommunikáció jelenleg úgy van megoldva, hogy egy PCI-os ethernet kártyát dugtam bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ne hozd el a gépet, én is otthon hagyom. Szerintem csak plussz nyűg mindig vigyázni rá. Na nem mintha az ottani arcoktól félteném, csak mégis. Délelőtt amúgy sem tudod használni, max este lehet vele kockulni.