Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Hali! Félig OFF, félig nem... szóval atomos gépembe rendeltem ebayről egy belső kártyaolvasót, amit alaplapra, a 9-tűs csatlakozóra kell dugni. Rádug, bekapcs, windóz szól, hogy az eszköz gyorsabb működésre is képes, tegyem gyors USB portra, és tényleg: kb. 1MB/sec sebességgel ügyködik... Ami a dolog érdekessége: az olvasó belsejében 1, azaz egy darab IC van (Alcor Micro AU6471GL-1 jelzésű), ami a gyártó oldala szerint USB2.0-s kártyaolvasó vezérlő IC. A gclf2 is elvileg USB2.0-s. No ilyenkor mi van?
Pendrive-ra dobtam fel egy slax linuxot (ez ment leghamarabb), de az alatt se működött csak USB1.1 sebességgel.Az eladó ugyan készséges volt, de nem tudott segíteni (aszongya nem computer expert). A chip gyártója csak készülékgyártókkal áll szóba (legalábbis ezt írták a contact oldalon), valamint az olvasó gyártóját nem sikerült kideríteni, noname cucc.
Valakinek ötlet?... Legalább annyi, hogy hol kérdezősködhetnék tovább. Előre is köszönöm: Peti
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pendrive-ra dobtam fel egy slax linuxot (ez ment leghamarabb), de az alatt se működött csak USB1.1 sebességgel.