- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
válasz
duffbeer
üzenetére
Nem, én azt kérdeztem: ,,Ez az integrált cucc olyan jó rajta?" CS-t 1280x1024ben játszom nem mindent lebutítva. Nem tudom ha egyszerre minden irányból beszaladna a képbe vagy 10ember akkor nem akadozna-e a játék. Egy HD4650 (gddr3) -ra gondoltam. Az elég keveset fogyaszt. De a relatív ,,nagy" fogyasztás sem lenne probléma mert általában 3-4hetente 1x, egy előre megbeszélt időben online játszom pár órát egy társasággal. Ezt leszámítva maximum PopCap játékok mennek + net + film. Ekkor amúgy is ki lenne szedve a vga nem is a fogyasztása inkább a hangja miatt. Erre a havi maximum 5-6 órára abszolút feleslegesnek érzem pénzt invesztálni egy normális játékgépbe + mellé egy alacsonyabb fogyasztású netezős gépbe is. Így viszont két legyet egy csapásra. Mindegy. Ez az alaplap szimpatikusnak tűnik. Már csak a dual ddr3 miatt is. Még meglátom, tavasszal ha nem lesz jobb alternatíva lehet beújítok egyet.
Köszönöm, hogy elmondtad a véleményed.

Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest