- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
de itt rabszolga világban élő embernek erre nincs pénze
Szerintem kutyat nem erdekli a balkan. Ha csak az usa, japan es nyugat eu piaca letezne, abbol is xarrakeresnek magukat.
TheChos3nOne: Az se szamit, ahol van lovetta.
Sajnos felenk meg dragabb is minden, mint euban, usa ban, vicc az egesz ilyen fizuk mellett.
-
-
Elore latom mennyi anyagi okok miatt elado 4870/4890 lesz az aproban....
-
En se vitazok.
Az, hogy mekkorak a magok, a kutyat nem erdekli szerintem, a technikai lepeselonyt en nem latom sehol jelenleg.
emmm: Azert hasonlitottam oket ossze, mert mindket gyartonak ez a legerosebb egy chipes megoldasa, illetve nv-nek a 285, de ez most tokmindegy. Viszont nv-nel ez a telseitmeny 1 eve elerheto.
-
Nem irtam, h sokkal gyorsabb barmelyik is, de amelyik jatekkal probaltam, abban mindenhol gyorsabb volt a 280.
Single kartyakat emlitettem direkt, mert ezeket ismerem es probaltam.
Abu85: Igen, lattam, de inkabb maradnek a kezzelfoghato dolgoknal, tehat ami mar kesz es abbol az latszik, h AMD elegge le van maradva.
-
Nem hagy nyugodni a dolog azert kerdezem: ha az nv-t latod osszeomlani, akkor miert van az, h meg mindig 1 evvel jar az ati elott? Csak nezd meg mikor adta ki az nv a 280-at es mikor az ati a 4890-et, ami velemenyem szerint meg mindig nem eri el a 280 teljesitmenyet. Volt mindket kartyam, szoval nem a levegobe beszelek.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- CPU léghűtés kibeszélő
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest