- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Ja ja, ezzel kezdtem a hozzászólásomat. tzsolesz (#6505)
(#6512) TomLion Egyértelmű vált, hogy nem csak 1 VGA-ról szállingóznak a pletyik, és velük együtt a képek.
Szerintem nem az X2-ről, hanem 5850, és 5870-ről van szó. -
cowboy_bebop
őstag
"Igen, lattam, de inkabb maradnek a kezzelfoghato dolgoknal, tehat ami mar kesz es abbol az latszik, h AMD elegge le van maradva."
Úgy beszélsz az Evergreenről, mintha csak valami futurisztikus elképzelés lenne.
Jóember, az Evergreen már KÉSZ van, és pár hét múlva forgalomba is kerül.
Az Nvidia kártyád hatalmas technikai fejlettsége meg akkor fog előjönni, amikor Windows 7 alatt a DX10.1 hiány miatt még az Aero is jobban dolgoztatja a VGA-dat, az Ati kártya tulajdonosok meg örülnek h. még az áramon is tudnak spórolni.
-
emmm
őstag
Értem a gondolatmeneted, én másképp állok hozzá...ár/érték arányt vizsgálok, mert nem vagyok milliomos. Ebben leginkább az AMD kártyái a nyerők (esetleg pont egált látok, ahol szimpátia dönt). Mindegy, ezen nem veszünk össze...végeredményben, egyikünk sem jár rosszul sem az egyik, sem a másik kártyával.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Tényleg nem akarok erről vitázni, de nézd már meg, hogy mekkora a GT200, és mekkora az RV790. Ezt hasonlítsd össze a teljesítménnyel. Technológiában az AMD-nek akkora lépéselőnye van, hogy azt az NV már nem bírja, sőt nem is akarja behozni.
A DX11 a hónap végén kézzelfogható lesz. A válaszban pedig csak reménykedni lehet, remélhetőleg az S3 valami komoly fejlesztésen dolgozik. -
keIdor
titán
... és nézzük meg a HD4870 X2-t és a GTX-295-öt is, ha már ennyire fontos a megjelenés időpontja.
...és a GTX-295-t nem nevezném jobbnak, mert hol az egyik gyorsabb hol a másik.
És én inkább CF-eznék, mint SLi!Egyébként nekem is volt mindkét kari (280, HD4890) és szerintem egy szinten vannak. Itt is hol az egyik jobb hol a másik... aki azt mondja bármelyikre is, hogy sokkal gyorsabb az valamelyik oldalon fanboy.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest