- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
rocket
nagyúr
válasz
westlake #2033 üzenetére
Valoban megkell varni azert a retail kartyakat, de ez nem rossz jel, igaz 100%-on ment a venti de leggel ertek el, ment volna meg valoszinuleg tovabb is, de 1000mhz a max. GPU orajel a CCC-ben
(lagalabbis remelem nem vicces kedveben volt valaki, es vizzel hutotte, de a venti tapcstatit fent hagyta, 100%-ra tekerte mintha azzal hutene, es a CCC-ben ez latszik)
-
Arkar
aktív tag
válasz
westlake #2033 üzenetére
Hát olyan két hónapja olvastam egy hírt az rv770-ről ahol az ATi mérnökei azon dolgoztak hogy a GPu órajelét olyan 1000-ig fel tudják emelni, ez csak úgy sikerült elérni ha más struktúrában rendezték el a shadereket, akkor a teszt szerint sikerült nekik. Gratulálok nekik, így tovább!
Ja az új struktúra ezek szerint az rv790
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
westlake #1943 üzenetére
Akárhogy is de igaza van.
(TTomax, és schwartz)
schwartz nem mondod, hogy ez TE vagy?
Én nem mutogatnám magam.Középsuliban az egyik számtek tanárom kiköpött így nézett ki. Te tanítottad nekem a számteket?
westlake: Nem igaz, hogy neked ennyire nincs humorérzéked. Lazíts.
Nem akarja itt megölni senki a másik gyártó fanjait.
-
leviske
veterán
válasz
westlake #1937 üzenetére
Miért? A HD4870-et miért veszik meg, miközben ők is csinálhatnának a HD4850-ből GDDR5-el szerelt, emelt órajelű kártyákat?
(#1935) Abu85: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a RV870 shadertömbjeinek használata egy jogos felvetés volt-e, vagy csak be akartál minket keverni még jobban.
-
leviske
veterán
válasz
westlake #1907 üzenetére
Még maga a HD4890 érthető lépés volna, de az RV770 átkeresztelése RV790-re szerintem is felesleges volt. Bár majd meglátjuk még, hogy mit csiszolgattak rajta. Lehet, hogy sok kisebb-nagyobb hibáját kijavították az RV770-nek.
(#1922) zuchy: A szerkesztés gombot 5 percig tudod igénybe venni. Érdemes kihasználni.
-
lsc
nagyúr
válasz
westlake #1907 üzenetére
Mondjuk a tesztgép ugyanaz viszont a 4870 1 gigásat régebben tesztelte amikor a 9.2 volt a legújabb, a 4890-et meg most és a beta driver ismeri, a 9.2 nem . Részemről egy tipp, de más oldalakon is láttam hasonló dolgokat .
Mod : Amennyiben tegnapelőtt vagy azelőtt készült a teszt akkor a 9.3 kiesik .
-
westlake
félisten
válasz
westlake #1907 üzenetére
nem lepodnek meg, ha ati a 4890 (es az esetleges 4890 x2) hivatalos megjelentetese utan nem sokkal bejelentene, hogy nem gyartja tovabb a 4870-es szeriat.. igazabol nem is kellene bejelntenie, csak egyszeruen levenne az arlistairol, es utana mar csak a 4890-es szeriat vehetnek a gyartok..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
westlake #1600 üzenetére
Nem értem hol a probléma a Powerplay-ben. Hiszen működik. Egyszerűen arról van szó, hogy a chipek magas feszültségen üzemelnek, hogy a kihozatal 90% felett legyen. Ennek megfelelően nem 10-15% a haszon a kártyán, hanem 100-120. Az NV sem üröl annak, hogy ilyen batár drága kártyákkal kell versenyeznie, mert a partnerek már bejelentették, hogy csökkentik a rendeléseket. A TSMC-től kiszivárgott infók szerint a második negyedévben feleannyi NV lapka lesz legyártva, mint a mostani első negyedévben. Az AMD-ről nincs hír, de a felszabaduló gyártósorok egy részét minden bizonnyal kihasználja, hiszen a raktárakat jelenleg kipucolják a partnerek ... ráadásul egyre nagyobb az érdeklődés a notis HD 4000-ek után. Lassan túl kevés GPU-t fognak gyártani.
-
Bluegene
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest