- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
janos666 #5065 üzenetére
Azt én sem tudom mit keresnek a QuakeCon-on. Remélem a Splash Damage -hoz eljutottak a radeon vga tulajok sirámai az etqw + catalyst nem éppen felhőtlen viszonya miatt és leba**k végre az Amd-t. [link] (nem fogadnék rá, de megérdemelnék) A 8.11 drivertől egész idáig csak 2 volt igazából hibátlan vagy kompromisszum mentes az etqw-hez.
A catalyst 9.8 ismeri már az opengl 3.1-et állítólag, lehet hogy azzal "villognak".
gbors: Kösz az infót! Hát remélem talán elég lesz. -
rollins
őstag
Ezekhez elég lesz a pci-e v1.0? Nem cf-re gondolok, de látom felmerült a multichip is, van kavarás rendesen. Kíváncsi vagyok, hogy 1db RV870-hez elég lesz -e vajon a pci-e x16 v1.0 4gb/s?
-
rollins
őstag
Elég soványka a 3D06 eredmény
Azt hallottam, emiatt késni fog a a 4890 piacradobása, mert az Ati fejlesztői is teljesen elkeseredtek a 3dmark06 eredményen és megígérték, hogy mindent elkövetnek hogy javítsanak a 3dmark06 eredményen.
Úgyhogy fel a fejjel! Bizakodjunk!
:-)
Szerencsére ezen nem rágódok. :-) Látod, ha 4850-ed lenne, akkor már lehet, hogy megérné váltanod. Ki tudja mit hoz az új Radeon. Akinek van egy nagyon jó tuningolható 4870-e, az már tudja milyen lehet, hacsak nem csiszoltak valami meglepit a tetejébe. -
rollins
őstag
Frostbite lenne az? első igazi dx10.1, magas alu/tex arány, valami ilyesmit pletykáltak róla.
Ha jól értem azt írod, hogy a játékfejlesztők használják már végre az RV770 valódi erejét, ami egy hatásos Amd marketinggel célba is érne? Különben meg amortizálódik, kárba vész az RV770? -
rollins
őstag
Akkor én kérek elnézést, ha ennyire félreértelmeztem...
Amúgy a mostani ph test tényleg csalódás, mint hd4850 tulajnak. Ha úgy menne minden mint Rsx6 Vegasban... jó lenne. -
rollins
őstag
Na, akkor ez remélem jó hír
Mono chip, sok sp-vel, dx11-re felkészítve kiütés lenne Nv-nek talán, csak legyen jó hűtése. Lehet valamikor kénytelenek kisebb csíkszélességen elindulni a több chipes megoldáson, vagy itt egybetokozott x2... Nem is folytatom, mert dunsztom sincs róla :-)
Várjuk szeretettel!
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest