- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
Hát igen csak kevés, naon úgy néz ki. Itt 1 crysis teszt cf-be, a proci 3.4-en, mert a kingmaxok csak 850-et bírnak, így nem tom feljebb húzni a procit, csak ha kiveszem, de 2gb a-data, + kevés a crysisnak vista alatt
Crysis BenchmarkMindjárt csinálom az 1 kártyás tesztet crysis-ba!
-
Anthony28
őstag
Szvsz kevéske...
Oké hogy a GTX jóval erősebb és drágább is de én 1 kártyával 15000p körül kapok, és ha azt nézzük hogy 95k egy új GTX mostanság a 2x3870 pedig minimum 110-120k akkor a CF nem éri meg még 3850-ből se! Akkor lenne elgondolkodtató ha 40k-ból kijönne 1db mert akkor 80k-ból lenne egy erősebb és olcsóbb rendszer mint a jelenlegi 1 kártyások. Furcsállom hogy CF-bn alig van különbség a 3850 és a 3870 között...
-
Rolcsi20
senior tag
-
haky
senior tag
Én is úgy vagyok vele, h megnézem az árcédulát és azt veszem amelyik jobb ár/értékű... Most egy ideiglenes vga-m van
szívok is vele...A GTS után elég szar...
Na szóval az a baj, h a játékok 80%-a úgy kezdődik, h nvidia logó..hmmm...ezek után nemtudom...Ha az ati-t tudom hamarabb megvenni akkor azt veszem....Kérdés: a 320 stream proc itt a core frekin megy????
-
leviske
veterán
Hátha az eddigi középkategóriát nézzük (HD2600/8600), igen nagy szinvonal növekedés érzékelhető.
Én csak arról beszélek és a legtöbben is arról beszélnek, hogy ha az ember annyit akar költeni, mint egy nV-ra, akkor simán vehet egy CF-et és árban ottvan teljesítményben meg jobban jár.
Viszont akkor ha jobban megnézed a 8800GT nem éppen középkategóriás, ha a maga 65k-árát nézzük és max 55-re megy le.
MOD: akkor én eddig rosszul tudtam, hogy a P35-ös lapokba van CF?
Gorneck23 : én nem megfogni akarnám igazándiból a GT-t, csak ha már az ember elgondolkodik egy GT-n, ami jelenleg 60 körül van, akkor jogosan elgondolkodhat egy HD3850 CF-en.
(de ez csak szerintem) És a CF a mostani csúcskártyák teljesítményét hozná (nem mintha eddig nem közelítette volna meg a 50 az XT szintjét de egy CF viszont GTX közeli teljesítményt hozhat)
De mind ez szigorúan szvsz.
-
aginor
veterán
Bocs, hogy bele ugatok, de a középkategóri a 20-50K között van, és a 3850 garantáltan bele fog ebbe esni, a 8800gt meg már teljesítménye és ára alapján is felső közép kategóri ajelenleg.
A CF fefogásoddal pedig teljesen egyetértek, mivel a 2x16-ot csak a felsőtagóriás lapok tudják(50+ k) és a legtöbb magyar ember a lap+proc kombóra együttesen sem költ enyit. -
Gaboman
nagyúr
A 2db 3780 kb ugyaolyan fogyastással fog rendelkezni mint most 1db 2900XT,vagy még valamivel jobb is lesz neki.
Nem annyira lesz vészes annak a fogyasztása.
Itt a lényeg inkább az lesz hogy legyen hozzá jó alaplap és jó áron legyenek majd kaphatók a kártyák.
A másik dolog pedig a driverektől és a gamektől múlik majd CF,SLI rendszereket megfelelöen támogassák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest