- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
DLST.. Nekem is pont ennyi...
6750 es proci stb nekem is..
De nem értem hogy hogyan lehet 11 000 fölött kapni egy meghuzott 3850 el.. Ott valami bibi van... Vagy mindenkinek akinek 3870 e van az gyárihibás
sokkal magasabb órajel, erösebb procival kapok anyit mint Jim74 nek.. Ott valami sántít az tuti -
Anthony28
őstag
Jah...a 3dmark egy jó játék a pontokkal...nem több.Ez alapján nem lehet megítélni melyik kártya az erősebb ha kijön 1-2k pontkülönbség.Az is fura hogy a proci teljesítmény mennyire megdobja a pontokat, holott játékban nem az dominál elsősorban.Egy sima szintetikus teszt nem több.
-
katt777
félisten
Kérdés volt, hátha valakinek van másféle tesztje is. Lehet, hogy holnapra kolléga linkel be játékokat is 1950XT CF-fel, akkor átteszem ide, igazolandó vagy cáfolandó magamat.
Viszont még emléxem, hogy játékok jobban teljesítettek CF-ben, mint 3DMark-ok, csak a tesztet nem találom már sehol. Tény, hogy game-teszt a mérvadó, ezt nem is vitattam.
-
nobela
senior tag
A P5B Deluxe-on a második PCI csati csak 4X-es, de most olvastam egy riportot valami ATI fejlesztővel, hogy elméletileg minimális sebességcsökkenéssel megoldják a dolgot
Persze, nagyon kíváncsi leszek erre a gyakorlatban.
2 X 256-os 3850-es azért lehet hogy megeszi még így is a 320-as GTS-emet -
Speed®
titán
Egy szóval sem írtam, hogy ellene szánják, olvasd el mégegyszer.
Azt mondom, hogy jelentős késéssel, de megérkezett az igazi közép/közép-felső (3850/3870) kategória ezekkel a kártyákkal. A 2600XT és társai meg mehetnek a helyükre, belépőszintű játékos karinak, 20kért kb..
A 3850et simán vallom közepesnek, jön ellene kitudjamikor a 256os 88GT.
Aminél már jogos lenne az észrevétel, hogy mit keres egy felsőkategóriás kari nyúlfarknyi memóval a közepes ársávban..nekem kicsit erőltetettnek tűnik.. -
Gaboman
nagyúr
Teljesen mindegy 2tesztoldal is azt állította hogy az Ati 3870-es kártyáin is szebb volt a Crysis mint a 8800GT-n.
Most in inkább ezeknek hiszek,mint hogy te jössz és biztos hogy nem szebb,meg más szögböl,meg más beállításoknon van.
Teljesen normálisan leírták hohy ugyaolyan beéllítások mellett szebb volt rajtuk,mit nem lehet ezen érteni?
Nem biztos hogy azért mert több mindent jelenít meg rajta,hanem mert az összképe szebb volt neki,ennyiről szól csak! -
Komplikato
veterán
Ehhez azért hozzátartozik, hogy a performance driverek többek között azt csinálták, hogy ennek a váltásnak a távolságát csökkentették, magyarul(?) sokkal kisebb a LOD. Ehhez többen hozzáfűzték, hogy nem vettek észre ilyesmit, ezért lehet nem is igaz, de ha igen, akkor pont nem bizonyítana semmit.
-
laci666
senior tag
bocs már de ne haragudj de két kép egyforma magaságból készült csak az eggyik el van csuszva és a beállítások is egyformák nem kell megmagyarázni magyarázkodnak itt elegen m.o.
szvsz szarabb a kép a GT-nek ennyi.itt teszt:[link]
Bár itta tesztbe is azt írják jelentéktelen a különbség de azért lehet látni és ezt is számolni kell a karinak.
-
Gaboman
nagyúr
-
leviske
veterán
VÁÁ
Én azt sajnálom, hogy szinte semmit sem újítottak a R600-on, azokon kívül, amik miatt DX10.1-es lett... Azért néhány dolgot kilehetett volna javítani... abban reménykedem, hogy kiadnak hozzá egy normális drivert.
Komplikato: Az a baj, hogy egy GTX szintű KÖZÉP kategóriás kártya meg (csak) 20 rongyal lesz drágább...
Amugy meg én is Gaboman véleményén vagyok... többet vártam tőlük. Még jó, hogy nem januárba jöttek.
darkarthur: nem pénzhiányról van szó, hanem, hogy túl előre halad folyton... a kártyáit 1-1,5 év után használják ki a játékok. Most is az a helyzet, hogy a nV G80-as magjára építkezik az összes játék és a R600 (ami sokkal fejlettebb a G80-nál) nem tud mit kezdeni velük. Az R600-nak a számolásigényesebb technologia fekszik jobban (ha jól emlékszem).
-
Komplikato
veterán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem is fog addig még a GF8 a piacon van. Gondolj bele, a D3D10 technológiai újdonságai szinte csak a Geometry Shaderhez kötődnek. Az MS-nek ott az Emil Person által írt Global Illumination demoja. Megnézheted a teljesítményt R600 50-55FPS, G80 3-5FPS. Ezekután nem kérdéses, hogy miért nincs kihasználva az R600... túl sok a G80 tulaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest