- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Be lehet állítani valahol, hogy az S-video kimeneten a tv-re ne 60 Hz-et küldjön, hanem 100-at? (100Hz-es a tv) Vagy a Tv magától 100Hz-en jeleníti meg? Olyan kicsit vibráló képe van a tv-nek. -
Squirrel
őstag
Én is próbálgatom az Oblivion-t és a F.E.A.R-t is... Minden maxon 1280*1024, 4xAA, 16xAF, HDR Ultra High grafika mennek szépen. mondjuk a F.E.A.R. az 1giga ram miatt töltöget játék közben rendesen...
de a grafikai része a progiknak az nagyon szépen megy.
-
Squirrel
őstag
VGA-ból ki lehet csiholni 100Hz-et? Nekem tv-m elvileg 100Hz-es. Amúgy enyém nem villog, hanem mikor sötét helyszínen van a kép, tök fekete az alsó-felső csík, ha meg világosabb a helyszín a filmen, akkor az egész képernyő is világosodik, a csíkok fenn-lenn sem feketék...
olyan, mintha softweresen csinálna valamit... ilyen normális kábeltv adásnál nincs.
-
Squirrel
őstag
válasz
Winner_hun #575 üzenetére
-
Squirrel
őstag
Srácok! Nálatok ha s-videon kiteszitek a filmeket a tv-re, nem hol világos-hol sötétet játszik a kép? helyszíntől függően, egyszer sötétebb a kép, máskor meg világosabb (úgy az egész, a 16:9-es fölső-alsó csíkokkal megyütt)
-
Squirrel
őstag
Mondjuk ezért a havi fizuért minden nap dolgozok 7:30-tól este 6-7-8-ig, (hétvégén meg 9-12-ig) plussz 1 hónapban ügyelek 10-15-öt...
De ez a topic nem erről szól
Majd én is tesztelem, mennyit bírhat.
Esetleg valaki hallott arról, hogy connect3D karik mennyire tuningolhatók általában? -
Squirrel
őstag
bocs srácok, de nagyon örülök neki!!!! mondjuk kellett dolgozni érte... több, mint 1 havi fizu
-
Squirrel
őstag
kurva jó az X1900XT-m!!!!!!!!
-
Squirrel
őstag
Srácok! Connect3D X1900XT VIVO milyen lehet? Ennél a sorozatnál számít a márka?
-
Squirrel
őstag
Ne paráztassatok táp ügyben!!!
Nekem most van egy 450W-os revoltec 2-esem.... A konfig ez lesz: DFI LanParty NF4 SLI-DR, 2x512 566-os A-DATA, winyo, Audigy2 és X1900XT, proci meg 3700+ v. 3800+ X2 v. opteron 170-es....
Ennek elég a 450-es Revoltec? Ja és tuningot is szeretnék... -
Squirrel
őstag
héten meglesz a GIGABYTE X1900XT-m 130k-ért dobozos, garis. Akkor ez jó ár érte? Sapphire esetleg lenne jobb?
-
Squirrel
őstag
Srácok!
Gigabyte X1900XT-ért (új) sok a 130k? Ilyen márkájú cuccom még sose volt, ezek a kártyák is bírják a tuningot? A Gigabytok hűtése szintén az a ''hajtómű'' típusú? -
Squirrel
őstag
Gondolom nálunk nem 120k lesz...kíváncsi vagyok, hogy az x1800-asok ára mennyit fog esni.
-
Squirrel
őstag
Én is nagyon várom ezt az új kártyát, remélem tényleg olyan jó lesz, mint hírlik és remélem az ára is ''barátságosabb'' lesz. Ha meg a G71 jobb lesz, akkor mi van? Semmi, ez attól ugyanolyan jó kártya lesz, mint előtte volt, az a plussz néhány fps semmit nem számít. Sose lesz olyan, hogy minden csúcskártya pontosan egyforma gyors legyen, hol az egyik, hol a másik mindig gyorsabb a másik cég termékénél. Mi meg jól egymásnak esünk, de minek?
-
Squirrel
őstag
Szerintetek megérné Amerikából hozatni egy ilyen kareszt ismerőssel? Csak az zavar, hogyha garival lenne gond, azt szerintem az itthoni disztribútor/forgalmazó igencsak lesz*rná...
Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest