- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Zsoó
tag
Sztm nem nagy gond.Úgysincsenek még ilyen játékok a piacon amikben lenne ez a feature,és nem is lesz egyhamar.Mire + elterjed,addigra úgyis kártyát kell cserélni.Jövőre +már dx10 karik lesznek.(Most az Ati iránti elfogultság beszélt belőlem,de azért örülök h a 7800GTX-em támogatja.Hátha...)
[Szerkesztve] -
Zsoó
tag
Mégsem parasztvakítás,ugyanis benne van a 06-ban:a feature tests hatodik tesztje.Beszéltem Atis haverokkal,és azt mondták nem fut le náluk.Valszeg el fog terjedni m az nVidia mindíg jobban tudta elterjesztetni a feature-jeit a játékfejlesztőknél.De szerintem mire a játékokban benne lesz az az effekt,addigra már rég kijönnek az új kártyák az Atitól is.
Na akkor fogok újra Radeon Attilát venni.Már alig várom.(azok már dx10-esek lesznek állítólag) -
Zsoó
tag
Úgy hallottam az Ati 1900 viszont nem tudja a Vertex Texture Fetch-et.Ez egy hamarosan nagyon elterjedt feature lesz.Mellesleg dx9.0c követelmény.Íme 1 kép róla:
Ez igaz?És még 1 kérdés:Az X1900-akon lefutott a 3Dmark 2006 - Shader practicles tesztje? Állítólag az X1900 nem tudja a FP16 textúra szűrést sem,ami szintén SM3 követelmény.
Amúgy én Radeon Attila X800Prórol váltottam nVidiára.Nagyon nehéz döntés volt m nagyon szerettem az Ati kártyákat,de nem volt 1szerűen alternatívája a 7800GTX-re.Sajnáltam,dehát ez van.
Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest