- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
Squirrel #577 üzenetére
Nem tudom, mi lehet a problémád.
De asszem kisebb felbontásokon vitte a 100 Hz-et. Nem vagyok benne biztos, viszont nem tudom megnézni, mert már nincs meg a kártya.
Szerk.: Szerintem a TV frekvenciáját is lehet álligatni. (ebben sem vagyok biztos, még sosem volt 100 Hz-es TV-m)
[Szerkesztve] -
woof
tag
válasz
Squirrel #573 üzenetére
Véletlenségből nem Samsung tv-d van? De lehet bármilyen, sztem a tv elektronikája miatt világosodik, sötétedik...meg is figyelheted, ha mondjuk feliratos filmet nézel, a felirat megjelenésekor elsötétül, eltünésekor világosabb lesz. Ez nem a videokártya műve....szerintem
Nekem is ez van 9700pro-val, ezért vettem világos sárgára a feliratot fehér helyett...workaround
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest