- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
Aktív témák
-
Pipó
őstag
Bevágom ide amit a catalyst topikban írtam valamikor:
Két helyen kell beállítani:
1) futtatásba:dxdiag beírni, elindítani, More help fül override 100-ra átírni. (vagy amennyin járatni akarod, nálam ennyi)
2) Drájverben megjelenítő eszközök fülön a maximális frekvencia és a frissítési frekvencia felülírása ablakban a kívánt frissítés beállítása.
Persze mindez a drájver monitor fül beállításán felül értendő.
Előfordulhat, hogy elsőre a 2.pontban nem ajánlja fel a kívánt értéket, ilyenkor az asztallal megegyezőt kell beállítani (ami ugye 2D-ben a kívánt magasabb érték), utána újraindítás és ekkor már fel fogja ajánlani a konkrét magasabb értéket.
Ez biztosan működik, évek óta így csinálom. -
Kraptor
őstag
Mekkora felbontásban akarod hajtani? Lehet, hogy a monitorod nem bírja? Én mikor próbáltam az én monitoromat 16x12ben hajtani 100Hzt állitottam be a CCCben de a moncsim csak 85-öt tudott akkora felbontásban és nem fekete képernyőt kaptam, hanem automatice visszavette a frissítést 85Hzre.
-
woof
tag
a 60Hz probléma driver, vagy szutyok kontroll center probléma, sz@r ez a kontroll center a .net környezettel, lehet ezért fogok szakítani atival, a panel 1000* jobb volt
Próbáld 90-re tenni, majd úgy 100-ra, játszadozzál kicsit a monitor frekvenciákkal, sztem menni fog egy idő után.
A gép kikapcsolása meg szintén lehet driver ill. itt már szóba jöhet a hw probléma is, nagyon valószínű, hogy az xtx fogyasztása jóval magasabb mint az előző kártyádé, ezért gyanakodhatsz a tápra is, ill. ugye a 3d módba váltás a gpu és mem órajelének növelekedésével jár, tehát meg kell próbálnod lejjeb venni azokat...
Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest