- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
TŁ
tag
válasz
Kraptor #1545 üzenetére
vpu recovery be van nyomva a ventri alapon 1800 at pörög 70 foknál kedveszottyan felugrik 2200 ra
100% terhelés alatt 5000 ret pörög most feltettem és alapon 2400 on van ha gama van felcsapom 3000 re és akkor viszonylag most cs:s ban ami eddig 60-70 fok volt most 60 alatt tartja Nfs MOST WANTED ban ment fel 80 ra és utána ott lőtt ki a gép de ott most 65 alatt van így is bár most annyit nem toltam ve de nem vga gond lesz sztem már..
ramok jök mert másik gépben használtam. proci ok stabil 35 fok felett nincs chipsett 40 fölé sose megy
szal van most egy alaplap + táp:S
táp-ra gyanakodnak hogy egyestleg valami nem kóser nem bírja vagy valami szar a tápban bár 500 w nak bírnia kéne + wincsi1 + 1 dvd van benne semmi más extra
most feltettem a ventrit gamába fixre majd kicsit megteheljük bár nem vga lesz tuti táp v alaplap bár ez volt régebben is és pénteken kaptam vissza a zsír új deszkámat:S -
TŁ
tag
lehet vga problem?? hogy már geci magas a hőfok? (a táp fsp 500 w blue storm)
-
TŁ
tag
csőő halljátok miért van az hogy tolom isszonyatban a gamáát
és egyszer csak meghal a géép (nem lefagy nem újra indúl) LEKAPCSOL mintha KIHÚZTAM VOLNA A KONEKTORBÓÓL
cpu túlmelegedés nincs nincs húzva semmi a gépen minden alapon megy
egyedűl a vga necc 80 fok ra is felmegy moskaptam vissza a deszkámat gariból (cserélték) előző is ezt csinálta aztán meghalt
sztetek? -
TŁ
tag
atitool ba semmit nem találok a settingsbe amivel állíthatnáám riva tunner-ből meg foggalmam sincs mit kell letölteni
-
TŁ
tag
köszönöm széépen majd megkuksizom
másilk nagy problemám isszonyat cs:s örűlt vagyok szinte csak azt küldöm és
kevesebb az fps em mint 9800 pro val
nem tom hogy általánosítva v játék függőő de sztetek melyik catalyst drivert kéne felcsapni?? -
TŁ
tag
hali
valaki plz írja le mivel tudnám szabályozni a venilátor sebességét
(atitool) abból melyik? és azonbelűl hol keressem??? -
TŁ
tag
hali olvasgattam a topikot és láttam hogy az ATITool -ban lehet állítani a ventri Fant hogy pörögjön nah már most én felcsaptam az atit de sehol nem találtam hol lehet
lehet azért mert most egy 9800 pro van a gépben? mert behalt az alaplapom és a kis x1900XT fenn pihen a szekrény tetejénszal ebben segítsetek húzni nagyon nem akarom csak ne nagyon melegedjen
-
TŁ
tag
Gianni tól most szereztem be az új gépem és köztük figyel egy
Sapphire x1900xt is.átolvasgadtam a topicot nagyon jóó csak megszerteném azt kérdezni
KÉRDÉS: controcenterben a húzós fülnél rányomtam hogy unlock (tehát lehet baszogatni a vga pricojáz blabla) azt hogy tudom vissza LOCK olni? hogyne lehessen mivel még új nem szándékozom baszkurálni
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest