- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
2o1i
senior tag
válasz
celeron #1915 üzenetére
Először érdemes tuninggal kipróbálnod h bíra-e az XT PE órajeleket a karid (overclocker nevű progival lehet). Ha megy, akkor fel lehet rakni a biost. Az biztos h jobban fog melegedni és ezáltal zajosabb is lesz. Ha esetleg nem bírná, akkor max befagy a gép. Ilyen esetben vissza az eredeti bios-t!
Alapból nekem is x1800xl... -
HERR Z
veterán
válasz
celeron #1904 üzenetére
Hát a procilimit már a sima gto-nál is köszönnie kellett volna-köszönt is-....de ha azzal 6500-at csinált, és ugyanolyan órajelen a gto2 csak 5500-at csinál a több pipeline ellenére....nos akkor fogod, lekaszálod a drivert úgy ameddig csak tudod(regiszty meg minden) és újratelepíted....
-
HERR Z
veterán
válasz
celeron #1901 üzenetére
és mik is azok a jó cpu scoreok?
05-ben 1000 körül ad egy 2200-2400MHz-es A64, 06-ban meg....szintén kb annyit
Amúgy ha megnézed a cpu tesztet [link] akkor láthatod hogy 3.8GHz-en tud annyit mint egy 1800-2000MHz-es K8-as proci
ezért érnek el többet egy erősebb procival...főleg h 3dM06-ban a pontszámításba a proci is beleszámít erősen, ezért érek el énis csak 3600-3700-at, dualcoreral simán lenne 4000+ -
MC Pite
veterán
válasz
celeron #1868 üzenetére
HWSWN is egy sárcank szraroncsa van, hasonló eredménnyel:
''Nos igen...
Most raktam fel, 2005höz szerencsére jött serial is...
Viszont első indításnál, első teszt után megint dobott egy üzenetet... másodszori indítás után lefutott; kemény 5399pts eredménnyel.
CPU teszt: max 1-2FPS''
7500körül adott az A64emmel mikor XL-em volt. Alapon. -
Telefunen
őstag
válasz
celeron #1884 üzenetére
szerintem meg közel rendben van. killsclaps-nak 3000-es p4-el is ekkörül van alapon, pedig mielőtt frissült az eredménye geree listáján (Tehát amíg nem tudta hogy alapon a proccot is vissza kell venni, nem csak a karit) még 7200-pontja volt (16/8-as his iceq-as gto) 3680-on. Rángasd meg azt a cerkát vagy 3.8-4-ig aztán majd kiderül valóban a karival van e gond.
[Szerkesztve] -
-
skippper
senior tag
válasz
celeron #1767 üzenetére
Válaszoltam volna, ha először kérdeztél volna olyat, amit már beírtunk. Ha jól vettem észre, amint vala kérdés adódik, te egyből másokkal próbálod megválaszoltatni ahelyett, hogy magad találnál rá választ (ez nem is olyan nehéz, mint gondolnád
) Mellesleg a legújabb AtiTool képes kimenteni a bios-t...
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
válasz
celeron #1740 üzenetére
Mondjuk egy iszmos proci sem ártana alá, azt azért hozzátenném, mert egy ilyen kari mellé min. egy X2 vagy Conroe dukálna.
Mellesleg lehet hogy nem 50% csak mondtam egy példát, ettől függetlnül előfordulhat olyan eset, hogy van 50% különbség, ezt ne úgy értsd, hogy végig 50% vagy több, hanem egyes esetekben nem megy le annyira drasztikusan az FPS szám.
Az ATI a nextgenes játékokra erősen gyúr, ez meg is látszik. (GTO ver egy 7900GT-t, ez már sok, bundázás a bundázás hátán)
A két kari teljesítményét fölösleges összehasonlítani, mert nem egy kategória, de ha Peti3 kollégánk ilyet vesz, nem fog csalódni...
Gyorsabb egy X1900 mint egy szénnéhúzott X1800GTO, észrevehetően gyorsabb, főleg az új gamekben. -
-
DroneZ^
őstag
válasz
celeron #1671 üzenetére
46-48 fokra, de ez is sok mert 28 fokos aszobám, hidegben akár 34 fokos is tud lenni, de viszont kánikulában eléri az 50-51 fokot, zalman vf900cum van asszem ez a neve, sztem ismeritek, és jo szellözése van a házamnak... szoval amugy nekem 62 fokos volt alap hűtővel, szörnyű!
-
je_ki
tag
válasz
celeron #1604 üzenetére
7900 GT alapfeszen is nagyon jól húzható
és azért vedd figyelembe, hogy 1,4 V-on már gyakorlatilag szarrá van húzva az a GTO2, és egy high-end procit (ok-ok Conroe óta nem az már) rakott alá -ráadásul húzva - ami szépen megdobja a pontszámot 06-ban
ha csak a sebességet nézi az ember, akkor NVidia - mondom ezt annak ellenére hogy X1800-am van
ATI mellett részben szubjektív szempontok alapján lehet/érdemes dönteni
[Szerkesztve] -
aginor
veterán
válasz
celeron #1515 üzenetére
mark06:
16pipa700/600=~4000pont(sm2:1870, hdr:1880, proc:860),
12pipa 3555pont(1600/1600/860)
Azért írtam részeredményeket mert a proc nagyon lehúzza, húzott 7800gtx-ek kb 2000/2000 körül mennek.
mark05:
12pipa630/600=7824pont
Egyértelműen Cpu limit van nálam, és ezért nem tudom rendesen kihajtani a kártyát. -
Komplikato
veterán
válasz
celeron #1424 üzenetére
''Figyelj azért nem annyira éri meg... megveszed a GTO2-őt 65-70k-ért, ennyiből meg már vehetsz X1800XT-t...és akkor meg ez egyáltalán nem éri meg.''
Figyelembe véve, hogy ennyiért itt PH-s arctól már X1900GT is kapható (Sapphire, azt hiszem 66e?) ... persze a nyers teljesítménye nem olyan nagy, de PS teljesítményben még az X1800XT-t is elpics*za újabb játékokban. -
skippper
senior tag
válasz
celeron #1341 üzenetére
A GTO2-n alapból 16 pipa van. Már 5x leírtam, de azért leírom mégegyszer, hgoy ez egy 512 MB-os XL, amin jobb ramok vannak (kevesebb ms, de meg nem mondom, hogy mennyi). Ez annyit tesz, hogy a GPU-t ugyanaddig, a memcsit valamivel tovább tudod húzni, mint egy HIS GTO-n. !VISZONT! az IceQ 3 hiánya miatt lehet, hogy ez az előny semmivé válik. (vagy fizethetsz 8k-t egy VF-900ért)
-
aginor
veterán
Pipa aktiválásra csk a his, és a Connect3D esetében van esély, más kátyáknál nem.
A jobb hűtéssel elképzelhető hogy a memo menne fentebb is, de lehet, hogy csak ennyi van benne(próbálj rata feszt emelni).
A tunningra soha nincs garancia, de egy jobb hűtés soha sem árthat. -
aginor
veterán
Mi lenne szar?
Ha felépűl a rendszer, akkor azt égetsz bele amit akarsz.
A gáz akkor van, ha se kép, se hang, de itt a fórumon elég sokan csináltunk bios flash-t, és eddig senkinél sem volt probléma, de persze ha egy XT bios égetnél bele..
Mindent a saját felelősségedre csinálj csak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- DJI topic
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Medence topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest