- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
skippper
senior tag
Ez a GTO2 majdnem ugyanaz, mint a HIS GTO-ja, csak ők gyárilag rárakták a BIOS-t meg jóval jobb/több ramot raktak rá...Az 1.2ns-es ramokat elméletileg magasabb órajelen lehetne hajtani, de ahogy elnézem ezt a tesztet, itt csak 570-et ment, szóval azzal se lett jobb a kártya. Engem egyenlőre még nem győzött meg a GTO2, hogy megér 70k-t...
-
aginor
veterán
Hát nem tudom, én fenntartással kezelem az ilyen 10k fölötti eredményeket, nemrég még az XT-knél harcoltak a 12k-ért(ott is hidrogénnel).
Skipper: te ilyen beállításokkal fogod használni, mert akkor fél éven belűl viheted a temetőbe.
Hosszútávon biztosan nem tesz jót neki a dolog.
Szerintem max az 1.3/2.0V amit tartósan bír a cucc.
Akkiknek itt a fórumon sikerült elérni a 700/700-at, azoknak his kártyával sikerült, és akkor mi van a többi 98%-al, ami nem his?
Egyébként tök fölöslages ezen vitatkoznunk, mert egy átlagos kártya, megfontolt tunningal nem képes 10k-t produkálni.
A témát részemről lezártnak tekíntem, de ti higgyetek csak a csodában.
Peace mindenkinek! -
HERR Z
veterán
olyan blokkot ha veszel karira , ami csak a magot hűtő akkor az elég lesz a végtelenségig...nekem ugyanazzal a blokkal ment a 9700/x800 mint most a x1800, a mag ugyanaz a 4x4cm...
meg egy venti ugye a feszstaboknak kell mindenképp, akkor meg nemmindegy hogy a ramot is az hűti? -
skippper
senior tag
Doom 3 is megy Voodoo2 SLi-n. A kérdés az, hogy milyen minőségi beállításokkal. Szvsz a DX10-es játékokban egészen addig lesz egy DX9/DX10 kapcsoló, amíg meg el nem terjednek ezek a kártyák. Gondolj bele, mekkora pénzkiesés lenne a fejlesztőcégnek, ha a gamerek 10%-a tudna csak játszani a játékkal, 90% helyett. (Kivételes eset, amikor a Microsoft pótolja ezt a kiesést azzal, hogy rábiggyeszti a fejlesztő, hogy Vista Exclusive...Mindenki örül, a fejlesztőnek van pénze, mert ad neki a Ms, a Vistának ez nagyon jó reklám, csak épp a user jár sza... pórul.) Ettől függetlenül szerintem a legtöbb DX10-es játék menni fog felső-közép beállításban a mai kártyákon is...
[Szerkesztve] -
aginor
veterán
Jah, az van.
Meghalt a C3D és nem tudtak helyette másikat adni, nembaj ez legalább hűvös, és a +4 pipa is megy rajta.
Uneal 3 motor elvileg az, de érdekes, hogy legalább fél éve kész a játék, de még nem adtáki ki, állítólag a hardverek felzárkózására várnak, mint a Doom 3-nál is az id.
Medal-ról meg nem tuok semmit se.. -
H.Roland
aktív tag
Most elbizonytalanítottál.
Ezek szerint a gyári hűtés elégtelen még üzemi frekvencián is? Kicsit furcsa lenne, ha gyárilag ilyen silány termékek jönnének ki.
Ezt csak azért kérdezem, mert engem a tuning hidegen hagy, és csak olyan szempontból érdekel a dolog, hogy halk legyen. -
muxi-muxi
senior tag
Szerintem meg pont a hűtése keksz. Úgy fűt , mint egy cekasz, és vinnyog, mint egy F1-es autó. A megbízhatóságáról sem zengenék ódákat (X1800XL) Három kártyából kettő nem ment a gépemben. Nagy külömbség nem lehet XL és GTO közt ebben a tekintetben sem. De a teljesítménye az nagyon ott van. Csak azok a gagyi ramok (2,0ns) lennének gyorsabbak. Ha az órajelet ráncigálná az ember, a minimum, amit adni kell a vas alá 3D-ben, az 1,2 Volt, az alatt azonnal befagy a Most Wanted. A bátrabbak meg kínálhatják 1,25-tel vagy akár 1,3-mal is, de sok értelme nincs, maximum még több hőt disszipál. Abban nem vagyok biztos, hogy az Al-Cu összetételű hűtők ekkora feszültségnél 75 fok alatt tartják, pláne nem zárt házban (ha mndent kitirhítok mellőle - felesleges hangkártya pölö - vagy beiktatok 1-2 fant, akkor 67 Celsius a jutalmam, rézvirággal.) Kiváncsi vagyok, mikor raknak egyslotos hűtésbe heatpipe-ot.
-
aginor
veterán
Kétségtelen, hogy Nv téren nem vagyok annyira tájékozott, csak én mint régi Ati tulaj, nem vagyok hozzászokva a minőségi problémákhoz, ezért lehet hogy egy kicsit felfújom, de ez van.
Shodan: Szerintem sem annyira fontos a +4 pipa ,mert akkor meg nem bírja ennyire a tunningot, nálan alapfezses tunningal lazán lekörözött egy XL-t,vagy 7800gt-t. -
Shodan
őstag
Ha megnézed itt [link] játékoknál szinte alig van különbség és 3dmarkban is csupán 4-500pont.Engem már abszolút nem érdekelnek a pipák, ha felteszed mondjuk 550/550re már is hasonló eredmányt kapsz mint 16p-vel.
Meg ehez viszonylag nagy szerencse kell szerintem.Elve inkább a korábbi szériás gtoknál működik a dolog, áprilisi inkább, ahogy néztem. -
EQMontoya
veterán
öö, ez igaz, de ha pl a sima x800gto eredményeket megnézted, a his-eken lévő ramok mentek a legjobban (490@620) volt az átlag, 600 fölé ment mind...
aginor: ha a gépedben 1 proci, 1 optikai meghajtó, és 1 vincsi van, természetesen igen. ellenben 3-4 vincsi, és 2magos proci esetén, +1-2 szirszar (hangkari, tévé tyuner, usb-s szarok) esetén sztem nem árt erősebb tápban gondolkodni.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
vááá, a teszteknek ne higgy ember!! tudod, az ati ccc-ben van 1 hely, ahol lehet órajelet emelni 575/575-re. DE! ott ez a max. ezt eddig minden tesztben vitte a kari. nyilván atitool-al menne tovább is, csak azt még nem nagyon láttam sehol tesztelve... amúgy a 2 nanos ramokról annyi, hogy a sima x800gto-mon stabilan mennek 600 fölött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest