- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
2o1i
senior tag
válasz
DroneZ^ #2094 üzenetére
Elég sok játékhoz már kicsit kevésnek bizonyul a 2x512 ram. Ez leginkább a játékból való kilépéskor jelentkezik. És van néhány hardverzabáló szörny játék (pl gothic 3), aminek már a 2x1gb is kevésnek bizonyul...
Persze mindez a grafikai beállítások függvénye is!
[Szerkesztve] -
2o1i
senior tag
válasz
GreatGodzi #1927 üzenetére
Jobb DOS-ban flash-elni, mert az úgy biztonságosabb. Valahol olvastam h ha windózba flash-elünk, akkor nem mindent ír be megfelelően a progi.
Ha nem lett jobb az xl bios-al, akkor tedd vissza az eredetit, mert ha vmi baja lesz a karinak és észreveszik raja a másik bios-t, akkor lehet h elmegy a kedvük a garanciától. -
2o1i
senior tag
válasz
celeron #1915 üzenetére
Először érdemes tuninggal kipróbálnod h bíra-e az XT PE órajeleket a karid (overclocker nevű progival lehet). Ha megy, akkor fel lehet rakni a biost. Az biztos h jobban fog melegedni és ezáltal zajosabb is lesz. Ha esetleg nem bírná, akkor max befagy a gép. Ilyen esetben vissza az eredeti bios-t!
Alapból nekem is x1800xl... -
2o1i
senior tag
Nah! Ha valamelyik gto2 tulajt érdekli:
Ezt: [link] a biost leszedni!
DOS-ban atiflash-el felrakni a kártyára: ''atiflash -p -f 0 fájlnév.kiterjesztés''
Restart után a win rendesen felismeri x1800 series-nek.
Everest x1800xt-nek látja:[link].
Futtattam egy 3DMark05-öt és az fps-ek és a pontszám bíztató volt. 9550pont volt ezzel a bios-al. Ha tuningoltam a kártyát 702/801-re, akkor volt a pontszám 9610 körül volt.
Megnéztem még 3dmark03-ban a Mother Nature tesztet, mert ez előszeretettel szemetel, ha a kártya már nem bírja a tuningot. Ez is jó volt.
Lehet próbálkozni!!! -
2o1i
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni nekem egy x1800gto2 bios-t az e-mail címemre?
Rabit-tal könnyen le lehet menteni.
Köszi! -
2o1i
senior tag
válasz
KILLSCLAPS #1797 üzenetére
Nem kell a beállításokkal foglalkozni. Mindent Default-on kell hagyni. Tesztprogiban is mindent alapon hagyni.
Ezen felül a procidat meg a vga-t annyira tuningolhatod amennyire akarod! -
2o1i
senior tag
válasz
Csiborbogár #1802 üzenetére
Hátőőőő...
Sajnos nem -
2o1i
senior tag
válasz
Csiborbogár #1800 üzenetére
Vegyél X1800GTO2-t (1.2ns). Ez egy az egyben megfelel egy 512 megás XL-nek. Még a gép is XL-nek ismeri fel. Igen jó tuningpotenciál rejlik benne. Szerencsés esetben XT PE!!!
-
2o1i
senior tag
válasz
joshua7 #1727 üzenetére
Szerintem nem. Amennyire tudtam ''kihallgattam'', de nem a vga felől jön a ciripelés. Próbáltam h letakartam a vga-t, de nem halkult a cirip, viszont amikor a proci környékét takartam le, akkor kevésbé hallatszott...
Este kipróbálok benne egy 7900gt-t. Akkor biztosabb lesz a dolog. -
2o1i
senior tag
Olyan csalódott vagyok
. Egész eddig vitte a kártyám a 702/801(1602)-et 1.4/2.05V-al. Most még a procit se húzom és mindíg belefagy a 3dmárk05-be
.
Nem tudom, de lehet h köze van hozzá, hogy mostanában elkezdett ciripelni az alaplapom a proci környékén játék közben (CS:S, FarCry, BF2).
Ha 702/801-re meghúzom a karit, akkor már a 05-ös teszt közben is ciripel kicsit a lap... -
2o1i
senior tag
[link]
3DMark05: 8340pont
X1800GTO2 @ 621/1494 (1,35V/2,00V)
Minden más alapon. Majd ha lesz kedvem nyúzom még tovább én is...
(Konfig adatoknál)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte GTX1060 6GB
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest