Új hozzászólás Aktív témák
-
mirrmur
aktív tag
[link]
kicsit kevesebb lett mint tegnap de ez betudható a háttérben futó ftp szervernek. -
mirrmur
aktív tag
megflasheltem a gto2-őt. jelenleg xt pe biossal tökéletes(mivel egy az egyben xt nyák/hűtés/ram....)
Megy mint a vaddisznó -
mirrmur
aktív tag
válasz
joshua7 #1680 üzenetére
őőőő ez tuti? mert a gto2 egy az egyben xt nyák/mag/ram/hűtő és akkor adnák neki ennyi feszkót. A kérdésem az hogy mivel lehetne megcsinálni hogy ne kelljen minden egyes alkalommal elinditani az overclocker progit hanem megjegyezze az órajeleket és a feszkót is....::::????
-
mirrmur
aktív tag
cső mindenki. Tegnap szert tettem egy Sapphire X1800GTO 2-re(512MB/16/8 500/495MHz)
Végigolvastam ezt a fórumot, és én is elkeztem trükközni az overclocker progival (1.3V-on a mag 650MHz-ig nem hibázik, a ram 2.0V-on 680MHz).
Érdekes jelenség hogy megpróbáltam egy Sapphire X1800XT 512MB biost rásütni (ugyanugy 1,2ns samsung ramosat) ami sikerült is. Ujrainditás után a winfos bejött de mobility x1800xt-nek látja és a catalyst nem akar felmenni mert ''not vga inf found'' üzenettel elszáll. Természetesen a régi biost megtartottam és azonnal visszasütöttem, de én nem szeretek macerálni a szoftveres feszállitással ezért kéne valmi végleges megoldás(pl bios)
van valakinek ötlete hogy mi lehet ez a jelenség (hozzáteszem hogy több biost is kipróbáltam és mindegyiknél ezt csinálta.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest