- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Nagyon tetszik az az eredmény 702/855-nem semmi!
Holnap ha minden igaz nekem is megjön a Sapphire 1800GTO2-öm!
És már rakom is rá a Zalman hűtőt,tényleg még sosem csináltam hűtőcserét tud valaki segíteni benne?
Ugye a Magon van paszta namost amikor leveszem a gyári hűtőt és mielött felrakom a Zalmant kell kennem pasztát a GPU-ra vagy elég ami rajta van?
És a mem-nél mi a helyzet kell tenni rájuk pasztát és ugy ráhelyezni a hűtőbordákat vagy csak simán rá kell tenni?
Létszíves segítsetek! -
aginor
veterán
Igen, volt C3d is, de az kb 1 hónap után mosfethibával ment garba, aztán jött helyette az IceQ.
Az átszitázottat úgy kell érteni, hogy a gyárban van egy csomó x típusú, de y típusú kelene. Hát fogják az x-eket és felszitázzák rájuk, hogy y, és kész is. Nekem anno a 9600-osomon voltak, olyan 3.6ns-os Samsung ramok, amik 348MHz-ig mentek, a ref 275 helyett. -
Shodan
őstag
Na már meg is találtam a választ a saját kérdésemre:
As I mentioned earlier, there are two DVI-outs on the card, but one of the DVI outputs is shared with the TV-Out. So if you plug the monitor connector into the DVI socket closest to the motherboard, you won't be able to make use of the TV-Out at all. Plug the monitor connector into another DVI and all will be OK. The thing is that all GeForce 4 cards have two RAMDACs, one of them being the main to which the first monitor is connected, and the second monitor is connected to any of the outputs (DVI, D-Sub, TV-Out), in so doing you can use no more than two devices simultaneously. The TV-Out supports resolutions up to 1024x768.
Magyarul, a másik DVI kimenetbe kell dugni ilyenkor, bár én úgy emlékszem hogy ezt is próbáltam. Na mindegy csak gondoltam beírom hátha másnak is lesz ilyen problémája. -
aginor
veterán
Az iceq-t biztosan nam fogja külön árúlni, mivet a his-nek tevezte. Arról nem is beszélve, hogy úgy tűnik, lezárta az ac azt a termékvonalat, de ki tudja..
Az accelero-val meg nincsen semmi baj, annyi, hogy nem kifelé fúj(ennek is megvan az oka), de teljesítményben nem sok választhatja el a kettőt egymástól. -
tts
addikt
végülis csak annyi volt a lényege, hogy felemelte az alap feszt a BIOS-ban de nagyon megtáltosodott tőle
szerintem használjátok azt amit aginor linkelt a #249-ben - jobban megfelel a célnak
amikor ATI Tool-lal próbáltam 700 core-nál elérte a 95 C fokot így leállítottam a továbbhúzást, de 700/600 játszottam FarCry és Call of Duty - szépen ment
[Szerkesztve] -
tts
addikt
Nos egy Sappire-t kínzok két napja.
Aktiválás sehogy sem ment, több BIOS-t is próbáltam, de végül egy moddolt BIOS-al elég izgalmas erdményeknél járok:
3DMark2005:
500/500 6704
700/600 8433
és a még a core is menne valamennyit, a mem kb. 20 MHZ-et menne még.
Mindez a gyári hűtővel. -
aginor
veterán
Köszönjüka az infókat, nagyon jó lett, kéne keresni egy moderátort, hogy rakja be első hozzászólásnak.
Tunninghoz hozzáfűznék annyit, hogy: nálam 577/625 a max, alapfesszel, én 570/620-on használom, és 65 fok fölé nem megy terhelve.
Egyszer próbáltam eddig a feszemelést, és 1.2v-on Gpu 610környékén stabilan ment, de gyári hűtővel nem nagyon akarom erőltetni, majd jövő héten tunningolt hűtéssel megnézem, és természetesen beszámolok róla. -
Alvin_ti4200
félisten
Igen van és ha most megrendeled holnap jöhetsz érte az oldalon látható címre vagy ha nem vagy pesti, akkor kérhetsz futárt is
Sokáig azért ne gondolkozz, mert a múltkori szálltmányt nagyon gyorsan elkapkodták
Amúgy teljesen referenciakártya átmatricázva, még mielőtt valaki elkezdene gondolkodni
[link]
-
EQMontoya
veterán
nem voltmod
ne keverjük.
mod: forrasztunk, heggesztünk, stb.
feszemelés: szoftveresen saját felelősségünkre szabályozzuk a feszültséget.
ezeken a karikon lehet feszt emelni, főleg jó hütés esetén (iceQ rula)
Sünke: x1800gto verte a tesztekben az x850xt-t... tuning-potenciálról nem is beszélve.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest