- Mobil flották
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
Nekem is Gigabyte alaplapom van...
De! A tuningot nagyon jól bírja, semmi prbléma 270-es FSB-n, csak egy a gáz, hogyha belövök bármilyen órajelet, ami nagyobb az eredetinél, akkor legalább harmadjára indul újra a gép, mire eljutok odáig, hogy kezdeje tölteni a wint.
Ez az egy átka van, tudtommal az összes lap ilyen... -
joshua7
veterán
Hidd el, a keszegduda által beírt fesz/órajel lazán felvitte 80 fokig is az XL-t a Primecooler hűtővel. Most a Zalman-nal sem sokkal kevesebb.
Az XT hűtője atom, nem tudom láttál-e (hallottálmár olyat. Na az 100%-on minden léghűtőt lenyom teljesítményben (csak 5000rpm
).
Azok az XL ramok 2.0ns-ak, alapból 1.889v-ot kapnak, szóval 2.01v szvsz belefér.
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
Én biztos nem fogok ilyen feszekkel szórakozni.
Nem szeretném gallyra vágni, és amúgy is 630 fölött értelmetlennek találom (pl.650) jobban emelni, mert ez a kari kb. 630-640-et tud, az fölött pedig csak erős VOLT moddal lehet elérni többet, a hűtő pedig 1.275-nél már 70 fok felett tartja átlagba!
Próbáltam 1.275-t, 650-en, de az utcsó teszt 3D Mark 05-ben kifagyott...
Bőven jó így is a teljesítménye, most az a 20-30MHz ide vagy oda, oly mindegy.
Most 630/666-on van járatva 1.225/2.01V-on, ezen stabilan megy fagyások, hibázások, instabilitások nélkül.
Remélem így lehet használni hosszútávon. -
joshua7
veterán
Mit értesz normális hűtésen? Mert a gyári/Zalman vf700/Primecooler/X2 bőven kevés hozzá.
Olyan feszen is csak az xt pe megy, a dual slot hűtőjével.
Ezek a HiS gto-k talán megérnek egy próbát, de marha sok fesz az egy xl-nek akármilyen hűtővel is próbálod. Kompi persze vinné... -
keszegduda
őstag
Holnap, vagyis ma
, le fogom tölteni!
Lehet hogy a paszta lesz a bűnös, majd ma leszedem és megnézem!
Előtte volt rajta egy Primecooler réz hűtő, de volt nekem kéznél egy Vf-700CUés gondoltam, biztos jobban hűt.
Ez be is jött, de csak néhány fokkal volt hűvösebb, igaz csak felraktam simán, ami a GPU-n volt paszta.
Markot leszedem holnap tutira!
Addig is köszi!
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
Nekem eddig 650/1300-is sikerült eljutnom, de mindezt 1.250/2.00V-on!
Így most 72C fok tartósan, de nem tudom hogy ez a hőmérséklet hosszú távon biztonságos-e vagy sem
Egy VF-700CU-val hűtöm, de nem nagyon szereti ezt az hőerőművet!
Mennyi az a hő/fesz, amíg lehet stabilan húzni? -
Komplikato
veterán
Á nem fog menni, ez valami Fujitsu-Siemensnek gyártott alaplap, valami költségtakarékos órajelgenerátorral, ha csak picit emelek az órajelen, fel se áll. Clockgen az egyetlen amit lehetne vele használni, mert a Biosa is Tesco gazdaságos ... Az X1900GT csak a brutál PS teljesítmény miatt érdekelne. De meglátjuk mire lesz pénzem ... Köszi.
-
Komplikato
veterán
Nekem most egy antituning lapban van egy sima 3000+ AMD64, fogalmam sincs mikor lesz keret X2-re cserélni (min. 4200+) vagy Conroe-ra, érdemes nekem X1800GTO-t vagy pláne X1900GT-t venni?
Vagy vegyek egy sima X1600XT-t, esetleg ha kijön (bár addigra már rég lesz kártyám) X1650XT-t, és majd egyben cserebere?
[Szerkesztve] -
rhonin
senior tag
szasztok! és még mindig nincs his x1800gto iceq3-as a lordban.
Az én 3ghz-es p4-em ami 3750-en megy és mellette a ramok 667-en az ki tudná hajtani ezt a kártyát? csak ugy hozzávetőlegesen érdeklődöm. vagy akinek van ilyen konfigja x1800gto-s kártyával az irja le. kösz előre is.
-
he7edik.
addikt
''Az iceq-t biztosan nam fogja külön árúlni, mivet a his-nek tevezte''
Ezt honnan veszed?
Kicsit furcsálnám hogy csak egy korlátozott példányszámú VGA-hoz mint az IceQ3 terveznének hűtést pláne hogy az is ref. kártya tehát bármely X1800/1900-s kártyával kompatibilis a cooler.Pláne hogy a cég egyik legkelendőbb termékéről van szó szal elég nagy öngólt lőnének vele.
Accelero van NV-hez is mégis létezik NV silencer 5 (rev.3)
és igazából a silencernek az igazi előnye a Zalmannal és a többi coolerrel szenben hogy kitereli a meleget a házból amit az accelero-ról nem lehet elmondani.
[Szerkesztve] -
skippper
senior tag
1.3/2.1 670/670 így játszok. így 60 fok a max, amit elér a kártya játék közben (több órányi játékot loggoltam riva-val és megnéztem mennyi volt a max). Ezen kívül még egy 9cm-es venti fúj hideg levegőt a feszültséget szabályozó herkentyű bodrájára. Szerintetek ez sok neki?
-
paleinho
senior tag
szerintem is majd csak az x1700-asok érkezésével várható ''komolyabb'' csökkenés, de akkor már lehet hogy az új mainstream ATI kártyák jobb választásnak bizonyulnak mint a GTO(úgy legyen
), addig esetleg pár FT-os csökkenés simán lehet, a forint is visszatalálhat a helyes útra, bár ezt a külömbséget valsz. benyelik a kereskedők
-
BITBOYS
addikt
''dicshimnusz'' hát igen. Ha lehetne minden boltban His iceq3-at kapni ettől zengne a prohardver. Nagyon jó kis kártya ez, személy szerint egy szavam se lehet rá, mert 16 pipával 600/700-as órajeleken vígan elszalad, nem melegszik és atomstabil. Jobb vétel mint annó a Gto2, persze reális áron(56K bruttó).
Egy-két fórumon olvastam, hogy a srácok 16 pipával 700/700-on használják...nem akármi
És most adhatom oda egy barátomnak ezt a jó kareszt, mert nem tudom eladni a 6800-as kártyám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest