- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
skippper #2070 üzenetére
Tudom, azért akarom én is úgy.
Atitool hülye, néha visszarak alapra, néha kifaygy már 650/650en is...
ATT-vel évekig így használtam a kártyáimat; de ATT tudtommal még mindig nem tud feszt állítani X1800akon
Viszont gyárilag van ilyen az X1800XTben (tudtommal), és akkor az megfelelne nekem. (gondolom 500/500 környéke 1/1,8 volton, és a 650/750 1,25/2,0 volton; vagy vmi hasonló) -
H.Roland
aktív tag
válasz
skippper #2029 üzenetére
Igazad van, 3D 06-ban tényleg számít a két mag.
1 maggal 2783-at, 2-vel 3124-et kaptam 3800+ X2-vel, 12 pipás X1800GTO-val, 6.7-es Catalyst-tal. CPU, VGA alapon, default 3D Mark, default CCC (kivéve 3D -> Catalyst A.I. disabled, ''Wait for vertical refresh ->Always Off'').
[Szerkesztve] -
sczholl
tag
válasz
skippper #2024 üzenetére
Mostmár teljesen össze vagyok zavarodva.
Te azt írod 3650-et kéne kapnom alap órajeleken,holott a táblázat szerint te is 3100 pontot kaptál. Azt is furcsállom ebben a tálázatban,hogy szinte ugyanolyan pontszámot érnek el alap GTO-k és XL-ek[link].Ráadásul ittvan H.Roland kollega ő is 3100 pontot ért el 12/8-al a mi 16/8-unkal szemben.Bár az igazat megvallva már abban sem vagyok biztos,hogy 16/8,EVEREST szerint igen ATITOOL szerit meg 12,vagy ez nórmális? A +4 pipa aktiválását az általad tanácsolt módszer alapján csináltuk egy barátommal.
Tényleg odaát lenne az igazság? -
H.Roland
aktív tag
válasz
skippper #1997 üzenetére
''1280*1024 az nem CRT felbontás''
Ezt nem igazán értem. Mitől ne lenne az?
Mi határozza meg, hogy mi a CRT-felbontás, és mi nem? Az, hogy a monitor 4:3-as arányú, az még nem jelenti azt, hogy ne tudna 5:4 arányú felbontást. Ennyi erővel nem is TFT-felbontás, hisz az is 4:3-as arányú (kivéve a 16:9-est).
A monitor specifikációjában (mint minden monitornál) az 1280x1024 szerepel, sőt, még a 17''-os TFT monitornál is az 1280x1024-es felbontást adják meg maximálisnak.
Egyébként is, a megállapításod teljesen irreleváns, mert analóg kimenetű kártyával nem volt gondom semelyik felbontásban a frissítési frekvenciával, még 1280x1024-ben sem.
Ha mégis arról lenne szó, hogy a frissítési frekvenciákkal a digitális kimenet miatt van a gond, arra csak azt tudom mondani, hogy szánalmas, és nyugodtan nevezhetjük visszalépésnek.
[Szerkesztve] -
Mr_Vercetti
őstag
válasz
skippper #1941 üzenetére
Nem belekötni akarok, mert igazad van, de:
Te 700Mhz-en használsz 2ns-os ramokat, volt-mod-al. Ami elvileg 500(1000)Mhz-re van hitelesítve, vagyis kb 1200Mhz-re még nyudodtan húzható általában.
Viszont lehet hogy 5-10 évig is elmegy hiba nélkül (talán), de lehet hogy csak 1 napig.
Neked eddig szerencséd volt.(és lehet lesz is)
1400 már sok, ettől nagyon megrövidül at élettartama, hiába a hűtés, bárki bármit mond.
JA és ebbe is beleköthetsz tőlem.
[Szerkesztve] -
Pat
tag
válasz
skippper #1862 üzenetére
és erről a Gainward passzív 7600GT-ről [link]
van valakinek tapasztalata, vagy elképzelése. Antec-P180 házamban van hozzá megfelelő szellőzés, és a két kártya nagyságrendileg hasonló tudású, nem?
Ati fan vagyok, sokkal inkább szeretnék His GTO-t, de nem találok sehol..
Akinek ilyen karija van az hol vette? -
Gaboman
nagyúr
válasz
skippper #1496 üzenetére
FEAR
1024x768 4xAA 16xAF SSoff Min:32 Átlag:71 Max:180
1280x960 4xAA 16xAF SSoff Min:30 Átlag:62 Max:153
2312MHZ Sempron és 1800XT 512 alapórajeleken csináltam!
3000+Athlon 2500Mhz-en ennyi a külömbség?
Érdekes én töbre számítottam,ne érts férre nagyon szép eredmény ez csak azt hittem több a külömbség at Athlon javára a Sempronnal szemben!
Jó órajeleken megy a karid és 16pipa nem mondom jó kis kártya! -
Feri85
csendes tag
válasz
skippper #1463 üzenetére
Fear (v1.03) benchmarkkal néztem, de elég fura eredmények jöttek ki, pontosabban túl nagyok. Bár javítsatok ki ha tévednék,de a ph-s tesztek alapján ennél jóval kevesebb fps-t kellett volna kapnom.
Minden teszt max beállításon futott,csak a 2* AA-t, 16* AF-t és softshadows-t változtattam.
1280*960 ss off
[link]
ss on
[link]
1600*1200 ss off
[link]
ss on
[link] -
rhonin
senior tag
válasz
skippper #1441 üzenetére
de neked legalább megvan. most nagyon rajt leszek a cuccon és inkább mindennap telefonálok hogy jött-e minthogy elvigyék előlem. te mit csináltál különben. én is tök így jártam csak én a 6600gtmet adtam el. mult szombaton azzal a reménnyel hogy pár nap és a kezemben tudhatok egy his x1800gto-t. aztán nem igy lett.
-
HERR Z
veterán
-
Akheron
senior tag
válasz
skippper #1291 üzenetére
Konkrétan milyen játékokban tapasztaltad, hogy gyorsabb a 7600GT-nél? Csak azért kérdezem, mert én még nem döntöttem véglegesen a 7600GT és az X1800GTO között; elsősorban az Oblivion miatt gondoltam az ATI kártyájára, a tesztekben amúgy tényleg úgy láttam, hogy többnyire kis különbség van a két kártya között.
-
Orgi
addikt
válasz
skippper #1182 üzenetére
Megcsináltam mindent, utolsó lépésnél akadtam el. A módosított bint vagy romot (mind2őt próbáltam) nem tudom visszatölteni a kártyába, rámegyek a ''load''-ra, betölti aztán gondolom ''program'' jönne de azt írja, hogy ''vbios image not found, continue''. Ez miez?
A Bios file különben 63k nagyságú.
[Szerkesztve] -
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
skippper #1048 üzenetére
hát az valóban igaz, hogy a gépem tele van ventikkel.a táp alján, a procin, és a gép hátúján van 1-1 12 centis...és valóban lehet rá esély, hogy azok elszívják a levegőt a VGA-tól... az megoldás, hogy szerzek még egy 12 centist, s a plexi alsórészére rászerelem, és onnan közvetlenöl a VGA-ra fujj a levegőt? Egyébként a VGA-n nincs semmi extre, csak a gyári hűtés.
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
válasz
skippper #1009 üzenetére
Alapon igen, de ennek nem ez a lényege! Le van butítva bios-ból, na ezt kell (lehet?) kiiktatni egy újjal! Paramétereit tekintve megegyezik egy xt-vel (16 pipe, 512mb ddr3 ram, dual slot hűtés), ami xl bios-szal üzemel.
Egyébként nem teljesen XL, mivel a ram 1.2ns-os, mint az xt-n.
Szóval ez valójában egy xt, xl bios-szal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Futás, futópályák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Wise (ex-TransferWise)
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest