- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
je_ki
tag
inkább úgy kéne feltenni a kérdést, hogy mennyit érdemes
ez szerintem 1,25 - 1,3 V, a felett nagyon melegszik, max teszt erejéig adj neki többet (teszthez meg szinte felesleges, mert mi értelme)
RAM feszültségét szerintem max 2 V-ra állítsd, mert csökken az élettartama (mint tudjuk, a memória ''hivatalosan'' sem örök életű, elhasználódik, igaz nagyon nagyon hosszú idő alatt, de feszemeléssel rásegítesz erre)
feszemeléssel sem tuti, hogy baja lesz a memóriának, de jelentősen növeled a meghibásodás esélyét
[Szerkesztve] -
skippper
senior tag
Mindkét hűtő rohadtul hangos, de állítólag az ATi megoldása még az nVidia visító sz*rjánál is rosszabb. Én csak a 7600GT hűtőjével találkoztam, de nem bírtam 2 percnél tovább. GTO2 húzhatósága elég változó. Elméletileg egy X1800XT szintjére lehet húzni (talán kicsit tovább... a sima GTO-ból is ki lehet hozni annyit, mint az XT-ből) Csontra húzva kétmagos procival 10000 pont körül van 05-ben, 06-ban 4500-5000-ig procitól függően. Gyárilag 16 pipás. Az X1900XT-vel nem igazán lehet összehasonlítani, mert felépítésükben nagyon különbözőek (alkalmazásonként változna a viszonyuk)
-
aginor
veterán
''Megtudná valaki mondani hogy a sapphire X1800GTO2 gyári hűtése milyen hangos terhelés alatt, egy geforce 7600gt gyári hűtéséhez képest?''
''Egy alapórajeles x1900xt-hez képest mennyire lassabb tuningolva?''
Mondhatom jókat tudsz kérdezni.
''És mennyire húzható a kari? X1800XT szintre fel lehet húzni? 3DMark05,06 pontszámokat tudnátok mondani? Elsősorban tuningolt eredmények érdekelnének. 16 pipás gyárilag a kari?''
Olvass vissza, ott mindent megtalálsz.
X1900-el kapcsolatos kérdéseidet, az x1900 topicba tedd fel, több esély van, hogy mérvadó választ kapsz rá. -
keszegduda
őstag
Sokkal.
Akár hogyan próbálkozol, nem fog menni, hiába magas az órajel, a 48 ALU egység és a 512Mb ram nagy előnyt jelenthet neki...
A régi játékokban nem lesz nagy különbség, de a shaderintenzív alaklmazásokban már kifekszik a GTO.
%-os arányban nem lehet megállapítani, mert alaklmazás függő a dolog.
Lehet hogy 10% (ritkán), de nem lesz ritka a több mint 50% sem pl.: AGE3, OBLIVION etc.
De ennyire nem érdemes hajtani egy GTO-t, főleg a ramokat, mert ehhez már ütős fesz kell majd. -
keszegduda
őstag
Attól függ hogy merész vagy-e egy VOLT moddhoz, mert úgy egy ütős procival simán 7800GTX szinten leszel...
Ha ICEQ-t veszel akkor hűtés miatt nem kell aggódnod, mert jobban hűt mint egy VF-700.
Nekem XL-em van az tuningolva 9450 körül kap, de többet is ki tudok hozni belőle, csak hűtés már kevés. -
keszegduda
őstag
Ha ilyen sokba kerül, akkor nem éri meg lecserélni, mert alapórajelen +4 pipa nélkül kb. 7600GT szint, talán picit jobb, de hol ez hol az jobb...
De az a +4 pipa és a jó és halk hűtő nagyon csábító lehet, a döntés nálad van.
A HIS X1800GTO-kon (ICE3) 100% hogy megy a + 4pipe, mert az csak egy átmatricázott XL...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest