- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
celeron
senior tag
válasz
keszegduda #2013 üzenetére
Kur*ára noname
-
celeron
senior tag
Hé gyerekek, a Saphire X1800GTO2-m teljesitményét, lehet hogy a tépegységem is visszafogja??? Mert a dobozára az van irva hogy: ''450 Watt power supply or greater recommended''... mert nekem egy 400W-os kib@szott noname tápom van.
-
celeron
senior tag
Én szívesen kipróbálnám, mert eléggé gyengus most a karim, szal... viszont félek az ilyenektől, de megszeretném csinálni. Eléggé friss a kari, ezért nem akarom, hogy baja legyen. Ettől nem lessz valami nagyon nagy baja? Esetleg nem fog kimenni?
Egyébként neked alapból milyen karinak látja?
Mert nekem X1800XL-nek... -
celeron
senior tag
3,06-ról, 3,3 ghz-ig ment a procim, utáa megadta magát... végülis ki kellene próbálnom egy nagyobb procival... de akkor sem kellene ilyen gyengének lennie, annyi a CPU score a 3d mark 2006-ban mint egy 3000+ A64-nek...szóval ez elég gázos. Végülis ezzel a kis huzással kb. 400 pontal többet csinál 3d m. 2k5-ben. Alapon 3 d mark 2k6-ban 3100 pont körül teljesít, néztem neten 3600-3700 pontot simán fut egy jó procival...nem értem
Ti értitek?
Lécci valaki mondjon valami okosat, mert már naon ki vaok miatta bukva -
celeron
senior tag
-
celeron
senior tag
Nah ujrahuztam a gépem, uj driver (catalyst 6.8)... és igy is csak 5546 pont 3d mark 2005-ben...lehet hogy valami gyárihibás sz@r.
-
celeron
senior tag
Még az a problémám, hogy hiába állítom be a monitort 1024*768-as felbontásban, minden inditásnál 800*600-ban jön be a win...
-
celeron
senior tag
Szerintem is kevés... AF,AA kikapcsolva, teljesen defaulton futott le a teszt.
06-ban, alapon 3129 pontot ment, ez pedig ugy reálisnak tűnik, mert egy jó procival kb. 3600-3700 kell mennie, azért még ezt elbírom képzelni, hogy vissafogja a proci...
A másik kérdés, nem nagyon tudom, hogy meddig merészkedjek el a húzás/fesz.emelés terén...
Azért kössz mindenkinek az eddigi tippeket... -
celeron
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #1870 üzenetére
Akkor nem gáz ez az 5444 pont
-
celeron
senior tag
Nah szóval... vettem egy Sapphire X1800 GTO2-őt, és az a gondom vele, hogy 3D mark 2005-ben 5444! pontot érek el vele, és ez nagyon kevés... igaz, hogy 3,06-os cerka D-m van, de hogy ennyire nem tudja kihajtani, ez már eléggé durva, nem?
Még 1 kérd.: A GTO2-ő tulajok Xt biost irnak a karira, hogy 10k pontot menjen 3d mark 2k5-ben? -
celeron
senior tag
-
celeron
senior tag
válasz
Csiborbogár #1806 üzenetére
Igen.
-
celeron
senior tag
válasz
Csiborbogár #1802 üzenetére
Akkor HIS IceQ3 X1800 GTO...
-
celeron
senior tag
válasz
KILLSCLAPS #1797 üzenetére
Léci legyen erőd hozzá, mert minden kőkemény atis-ra szükség van most...
Esetleg menj átt abba topicba, és kérdezősködj. -
celeron
senior tag
FIELEM!
Kérjük, a tisztet ATI-s közönséget, hogy látogasson el a ''rover féle ati-s lista'' topicba, és irja le az adatait/és eredményeit... az oldal ahova feltöltésre kerülnek az adatok:[link] -
celeron
senior tag
válasz
keszegduda #1741 üzenetére
Persze én is szeretnék majd fejleszteni, valami jó kis duál magos procira, hogy ezzel se legyen gond...és hát persze hogy gyorsabb egy X1900, főleg most a GT éri meg belőle a legjobban.
-
celeron
senior tag
Senki nem tud válaszolni???[link]
-
celeron
senior tag
Milyen progival lehet a kari gyári biosát kimenteni?
-
celeron
senior tag
Sz.tetek mennyi az esélye, hogy egy HIS radoen X1800 GTO IceQ3-an menjen a +4 pipa?
-
celeron
senior tag
Először is az olyan felhasználóktól kérdem, akinek ilyen van: Mennyire esélyes, hogy menjen a 16 pipa egy HIS radeon X1800GTO IceQ3-on? 100% hogy mennie kell?
-
celeron
senior tag
válasz
Komplikato #1427 üzenetére
OK... viszont ha megnézzük a tuning lehetőségeket, akkor csak az X1800XT javára billen a mérleg nyelve...vagy nem? Mert még egy GTO2-t felhuzol egy XT szintre, +még az XT tuning...
-
celeron
senior tag
-
celeron
senior tag
Az everestes dologra visszatérve, nekem ha rámegyek, hogy info a GPU-ról, nem ir ki semmit...ez miért van?
MOD:esetleg v.mi gyárihibás sz*r?
[Szerkesztve] -
celeron
senior tag
Nálam meg néha, ha játszok, bevillan egy piros kis folt.
-
celeron
senior tag
Srácok!
Ha a karimmal kb. 600 MHz fölé merészkedek, akkor pixelhibás a kép...nem is gyengén.
Ezt a hibát lehetne orvosolni feszültség emeléssel? -
celeron
senior tag
Nem toom tifelétek hogy van, de nálunk, megveszed a karit, és 3, vagy 4 napon belül, ha v.mi hülyeséget csinálsz vele, vagy ha szal a kártya, kicserélik gondolkodás nélkül! Tehát ha lehet nálatok ilyet csinálni, akkor pár napon belül próbáld ki, ha jó, akkor jó, ha nem jó, akkormeg cseréljék ki, ''meghatározhatatlan hiba'' következtében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elden Ring
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest