- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Jah, X1800overclockerrel nem megy a tuning, 550nél nem lehet feljebb rakni, és vissza is veszi az órajelet
-
MC Pite
veterán
válasz
skippper #2070 üzenetére
Tudom, azért akarom én is úgy.
Atitool hülye, néha visszarak alapra, néha kifaygy már 650/650en is...
ATT-vel évekig így használtam a kártyáimat; de ATT tudtommal még mindig nem tud feszt állítani X1800akon
Viszont gyárilag van ilyen az X1800XTben (tudtommal), és akkor az megfelelne nekem. (gondolom 500/500 környéke 1/1,8 volton, és a 650/750 1,25/2,0 volton; vagy vmi hasonló) -
MC Pite
veterán
Ha jól látom akkor még mindig nincs olyan Xt biosz ami felrakható rendesen?
Atitool nem az igazi; ATT nem kezel feszültséget, és így nem frankó.
Az Xt512 gyári 2D/3D cucca korrekt lenne meg az órajelek is, XT órajel föé nomrális fesszel úgyse nagyon megy. (Húú, ezt én írtam magamtól)
-
MC Pite
veterán
válasz
GreatGodzi #1922 üzenetére
atitool/atitraytools...
Google x1800gto mod
Ott megtalálod (vagy a hwsw x1800as topicjában nemrég írtam) hogy melyik azonosítóval rendelkezők moddolhatók. [link] -
MC Pite
veterán
válasz
GreatGodzi #1920 üzenetére
12 lesz az...
-
MC Pite
veterán
9459 650/600on, 700/625ötbe fagyot... 1,375mag 2,05mem 2,05io.
Mi lehet a gyengus, tipp? (ma már nincs több iőm kísérletezni, de ha vki tudja azt lesem meg...) -
MC Pite
veterán
Kártya fasza, na mondom, vizet rá, megnézzük mit megy.
Vizet rárakom, nagynehezen a rohad Revoltec bordákat is felrakgasztom, a fetek is kapnak pasztát, de sok kell nekik mert a fetbordba 2 szélén a kiemelkedés miatt nem ér neki közvetlen - ez zárlat elkerülésére is jó.
Berak, bekapcs, csipogás, gép megy, kép nincs. Bassza meg, 1001 káryát vizesítettem, mit baszhattam el. Majd 70K kuka? (Mert megrepedt a 3 pines fancsati; jó ez orvosolható hogy garos maradjon.)
Mindent végigpróbál, mad uccsó gondolatként hátha kell neki venti is; mindent visszaszerel gyárira. Bekapcs, megy, 7686 pont a 05ben defaulton.
Kérdés: Sapphire a GTO^2 bioszokban figyelné a ventit???hink:
Mivel megrepedt nem tudom kipróbálni, mert a köv kivételnél tuti letörik belőle egy darab, így nem stresszelném. Vki meg tudná másnem próbálni?! -
MC Pite
veterán
válasz
celeron #1868 üzenetére
HWSWN is egy sárcank szraroncsa van, hasonló eredménnyel:
''Nos igen...
Most raktam fel, 2005höz szerencsére jött serial is...
Viszont első indításnál, első teszt után megint dobott egy üzenetet... másodszori indítás után lefutott; kemény 5399pts eredménnyel.
CPU teszt: max 1-2FPS''
7500körül adott az A64emmel mikor XL-em volt. Alapon. -
MC Pite
veterán
Aztapaszta... nekem 2,1Von már ha minden igaz 650nél kifeküdt a memó (és alapból 2,08Vot kap gyári 500on is). Majd meglesem... meg rakok fel vmi értelmes hűtést... remélem a Revoltec membordákon a ragsztó még tartani fog
Ha ezt gyári biosszal tudja akkor az fini lesz...
[Szerkesztve] -
MC Pite
veterán
Uff!
Leírod ha megkérlek hogy milyen feszen mit megy a karid? Én most vettem GTO^2et, 650/650be volt ami hibázott 1,25/2,1en, és azóta nem volt időm többet foglalkoznia géppel, de jó lenne halátnék viszonyítási alapot hogy merre induljak mivel mint centinként kikisérletezni.
Ezzel is próbálkozhattok, elméletileg műxik nekik: [link]
Nekem egál milyen biosz van benne, csak hozza az átlagot a kari (05ben 9500 és 10000 között...)
Szintén Accelero-ra 1 szavazat, korrektebb hűtő.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest