- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Vista egyenlőre kuka, minden kiadott verziót + bétákat is használtam(om) de még dolgozni nem lehet rajta + extra cuccokkal még nem barátkozik.(Vista-t pedig több szála irták ,lehet azért köpte le a 3ghz-s proccot)
Alaplap: elöször nehezen indult, utánna tuning nem ment ,ezután hálókari meghalt ,aztán se kép se hang. Ez kb 1 hónap lefolyású dolog volt...
Tehát dupla mag csak nyers erőben több a vga számára..
Felhívás:
Keresek olyan embert akinek ilyen karija van és szintén kíváncsi a softares crossfire előnyeire....
Eljönne hozzám a karijával és pár sör mellett (sok fér a hűtőmbe) megvizsgálnák gyakorlatban a karik teljesítményét....
-
ricsi99
addikt
Ja, megpusztult ez is, tuningot kivéve nagyon vigyáztam rá ,szünetmentes, minőségi alkatrészek stb... úgyhogy anti Dfi-s leszek, az utódja Asus a8r32-mvp deluxe, 2 satával kevesebb de eddig ugyan azokal a paraméterekkel megy mint a dfi
sőőt a hálóchipp a pci-expressre van terhelve, holnap esek neki az igazi tuningnak..
(adhatsz x2-őt ,a mostani helyett... az is tőled van)
Videokariba meg xt biost tettem és kész ,alapórajel gyorsabb ,tuningolva meg lassabb ,látszik az xt-nek gyengébbek a ram időzítései. Fesz emeléssel egyre gyorsul a kari ,ez a max amit rá mertem tenni... viz meg hűti
Biosban csak a gpu fesz ét tudom állítani a ram-ét nem...
Tesztelt már valaki 1800-cf -et?
Videokártya meghalytó progija ki tudja használni a 2 magot vagy csak a nyers erő több a gépben? Xp tudtommal 1 magos op-rendszer ,a win2003 meg nem igazán game barát....
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
Hát alaplap elhalálozása miatt egyenlőre crossfire állmok is leszáltak... ,viszont találtam xt biost a neten ,a mostani (xl) biost modosítottam az alapján igy 600/700 as órajeleken ketyeg. Ram feszültségét bios szinten nem lehet modosítani? nekem alapból 2v . Ati tray tols al húzom most 1,5v /2,25v igy 700/650-en elmegyeget
, létezik hogy ehez már kevés egy 2800mhz vagy 2970mhz-re húzott prockó?
-
ArmanD.
őstag
Úgy néz ki megtaláltam a nekem megfelelő progit méghozzá az atitraytool-s személyében. Feszültséget is lehet állítani és persze húzni is és mindezt profilba elmenteni, amit ugye betölt win induláskor, szóval ezt a progit ajánlom mindenkinek. Igazából most próbálom és tesztelgetem 600/600-zal.
Ezeket a samsung 2.0ns-os ramokat mégis meddig lehetne húzni?
Wint újra kellett tennem, mert minden hibázott meg mindennel gond volt. De most rendben van minden sőt még jobban is megy
Még egy kérdés, hogy i/o feszt is húzni kell a memó feszével szinkronban?
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
Azzal most jót szoptam. Letöltöttem egy Powercolor xt bios-t. rendesen meg is irta és következő restart óta nem bírok felrakni egy drivert se, azt irja ki hogy nincs ati kártya a gépbe. Ugyen ez a winflash, atiflash ,flashrom, progi is ,nem bírok beleirni semmilyen biost. Mindig azt irja ki hogy nincs ati kártya a gépben.
Létezik valami olyan progi amivel felül tudom irni a biost?
HELP ME! -
-
-
DroneZ^
őstag
értem..., most ez a configom van, a8ne+atix1800gto+a643200+ meg eleg ocska ram azon filozok h 1 év mulva vegyek uj inteles csucskonfigot vagy inkabb ezt dobjam meg jo procival meg jo rammal, mivel elsösorban jatekra használnám, melyik lenne a hossszabb élettartamu gaming pc?
-
xmacx
csendes tag
naggyon jó a teszt!
teljesítményben felveszi a versenyt az 1800gto2-vel az új 1950pro, viszont az új hűtése, illetve a kisebb procimagból adódó mérete miatt sokkal kiegyensúlyozottab, halkabb kártya.
az istenkirály az lenne ha ki lehetne nyitni 16 pipásra, de gondolom ez lehetetlen.
majd biztos lesz egy 1950pro2 amin lehet majd
ami meg a GF-8600 -as DX10 kártyákat lesznek szándékozni lekörözgetni, no de nem menjünk annyira előreee -
celeron
senior tag
3,06-ról, 3,3 ghz-ig ment a procim, utáa megadta magát... végülis ki kellene próbálnom egy nagyobb procival... de akkor sem kellene ilyen gyengének lennie, annyi a CPU score a 3d mark 2006-ban mint egy 3000+ A64-nek...szóval ez elég gázos. Végülis ezzel a kis huzással kb. 400 pontal többet csinál 3d m. 2k5-ben. Alapon 3 d mark 2k6-ban 3100 pont körül teljesít, néztem neten 3600-3700 pontot simán fut egy jó procival...nem értem
Ti értitek?
Lécci valaki mondjon valami okosat, mert már naon ki vaok miatta bukva -
-
aginor
veterán
Brutto 56 volt, a régi C3D-m meg 53.8, a hűtő, meg a +4 pipa szerintem megérte a 2k-t, amivel többe került.
Amúgy alap órajeleken 16pipával kicsivel többet hoz mint a sima GTO alapfezses tunningal.
Ez is átcimkézett XL, az kis zöld matricán az xl feliratot leragasztották egy pici piros matricával.
De lehet a Winfos a tunning hibája, majd felrakok egy újjat és azzal is kipróbálom, hátha.. -
uzsz
senior tag
Edig mindenhol azt olvastam, hogy aktivált pipákkal nem igazán tuning barát a kari, a nagy teljesítményhez mindenhol a 12pipa + fesz és órajel emelés kombókat ajánlják, még iceq3-as HIS-eknél is.
Én most alapfeszeken tolom 540/600-on mert baromi meleg a lakás.
De már néztem, hogy menne ez 760/620-on is. a ramok persze alapfeszen...
De a 700/700-on már elég jó eedményeket hozna a kari, ha 640/620-on hozott asszem 8K-t 3dm 2K5-ben.... -
aginor
veterán
Ezt nem teljesen értem:
''gianninál is amikor volt 55k körül ment és még jópár ment el annyiért.....
xl-t már egyátalán nem gyártják(256mb-os XT-t sem..) szóval ez a van ez erős...mert nincs''
Kifejthetnéd bővebben is.
Amúgy én nem azt mondtam, hogy gyártják, vagy nem gyártják, hanem az általam látott legutóbbi HASZNÁLT árat. multkor konkrétan láttam egy Sapphire-t 1.4-es memókkal, 65-ért elmenni.
[Szerkesztve] -
aginor
veterán
Nagyon egyszerű:
A kártyán a VR egységeknek van egy maximuma amit le tudnak adni, 16 futószalaggal ezt hamarabb eléred, mint 12-vel, vagyis a 12-vel magasabb óajekeket lehet elérni.
Tehát egy XL mondjuk 600mhz-n, zabál annyit mint egy GTO 700-on.(Ez csak példa volt)
Amúgy a 6800-asoknál is ez volt, vagy 16pipa, vagy tunning, a kettő együtt nem nagyon ment.
Egyébként egy olyan dologról vitatkozunk aminek nincs értelme. Mert eddig itt a fórumon csak egy embernek ment a +4 pipa, pedig elvileg nálam is mennie kellett volna, de nem ment. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest