- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
válasz
GeneraL_XTX #642 üzenetére
jó hát ez a ph-s teszt kicsit elfogult szerintem(én is az vagyok de ez mellékes)
-pl ki nem szarja le mekkora a kártya, ha egyszer beszereled, egyszer ki?elfér egy 6 rugós mistral házba, akkor nagy stressz nincs, ha valaki JNC-vel rendelkezik ne vegyen ilyen drága karit...
-hogy nyávognak hogy fogyasztás?jah az a 20W, ami van....vaze, elmegyek a tacsóba azt a 100-as izzó helyett veszek egy 60-ast és már is pozivítba vagyok...
- a tuning.....azt meg se melítem hogy netán lehet feszt is emelni...nem, vegyél egy drágább kártyát ne tuningolj(lásd a másik topic), mert garivesztés, meg anyámrinyája bla-bla..bezzeg procitesztekbe emelnek feszt ha lehet...ami jó mert mért ne
-a melegedés...látható hogy alig van 10 fok a két kártya között most ha megnézem amagméretet és a tranyószámot, hát.........na mind, de ezt is drámaian kell beadni, mert vegyen a nép 7600gt-t azzal nem kell szopni,kicsi, minden sarki bótba van és egy gyerek is be tudja szerelni...és ez a jó, nem az hogy szebb a képe, vivos, jövőbeni játékokba jobb lesz meg hasonlók........de mind1 ez kell a népnek
eltérésekről nemtok nyilatkozni, nemvolt 7600gt-m -
BITBOYS
addikt
válasz
GeneraL_XTX #642 üzenetére
Remek az aláírásod
Új hozzászólás Aktív témák
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest