- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
válasz
Gaboman #2200 üzenetére
Sziasztok! nemrég szereztem meg ezt a karit (1800GTO) és a kérdésem a következő!
Ki tapasztalt már olyat hogy a 16X-os foglalatba nem akar bekapcsoni a monitor és a videokari hűtése is 100%pörörg folyamatosan! DE ha beleteszem a 4X-es foglalatba akkor ott egyből müxik monitr bekapcsol és a fordulatszámot is csökkenti!
Mitől lehet ez?A másik hogy, lehet-e GTO-t feljebb nyomni mittom én GTO2-re vagy XT-re? biztos már sokan kérdezték ezt és már a bugyrotokban van eme téma de nincs kedvem ezért végignyálazni a forumot!
mindenkinek köszönöm előre is a válaszát! -
frizso
senior tag
válasz
Gaboman #2387 üzenetére
Pár hozzászólással ezelőtt írtam :702/756 amit én kibírtam hozni max gyári hűtéssel! Nekem csak a kártya végén lévő tranyósor melegszik nagyon, de rktam neki egy + ventit és most az is max 60 fok.
A kártya full terhelés alatt eléri a 75 fokot, de e fölé nem megy, igaz ekkor már 100%-on megy a porszívó rajta, de ezt lecserélem egy AC X2-re, ha tudok szerezni
Igen a memókkal van a baj, valami nem stimmel velük, elvileg 800-at simán kellene menjen, azt hiszem , a hétvégén megmérem, mennyi feszt kapnak pontosan, mert szerinten alul vannak feszelve! Nagyon furcsa, hogy adok neki +1,5 tized voltot és alig megy feljebb 700-nál!!! -
frizso
senior tag
válasz
Gaboman #2374 üzenetére
600/700 ez a normal xt órajel. Itt húzva 660/730-at bír max (kis fesz emeléssel), de nem nagyon szereti az Ati Toolt
Valamiért, ha beindul az Ati Tool csíkos lesz a kép? Lehet az a gond, hogy a rátöltött XT bios default beállítása 621/750 -ez meg kicsit sok neki, az XT mem beállításokkal
De az is lehet, hogy kevéske neki a 300W-os tápom
-
válasz
Gaboman #2182 üzenetére
Ilyenkor illik ujrapasztázni, meght nem tart semmibe sem ha már ugyis meg van bontva.
A ramok alá nem kell, csak simán felragasztod rá a kék memosüniket.
Mellesleg milyen zalmit akarsz mert érdekelnének majd hogy mennyire hűt.
Én vf900-at akarok rá venni.
jah most látom vf700 akarsz
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
-
joshua7
veterán
-
DroneZ^
őstag
válasz
Gaboman #1678 üzenetére
játékok nagy része, simán 159.9FPS el megy, és amiket te emlitettél még nem probaltam de megfelelö tunningal és beálitosokkal tweakekkel sztem ott is kilehet 120-130fps-t hozni , mindenesetre hl2 az max grafikaval többet is megy mint 160, csak nem irja ki mert monitor lefogja... cod2 nekem 160fps el megy
nemtom mi a nagy szám, feart nem probaltam... nem irta ki az fps.t külön fel kell majd raknjam azt az fps szamlalot de megnézem nektek ha annyira akarjátok
[Szerkesztve] -
skippper
senior tag
válasz
Gaboman #1500 üzenetére
Az Athlon és a Sempron között hasonló órajelen nagyon kicsi a különbség. Egyébként írtam, hogy most csak 2400-on megy a procim. A kártya meg menne többet is (730/730) csak a proci már nem bírja kihajtani. Ha azokon az órajeleken megy, alig kap több pontot, ha húzom a procit, akkor meg hibázik
Majd fél év múlva a szalagavatós pénzemből veszek valami mókás procit.
-
celeron
senior tag
-
joshua7
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest