Új hozzászólás Aktív témák
-
kokobe
őstag
válasz
joshua7 #1614 üzenetére
Na szóval megvan a gto2-esm most 650-megy a mag meg a mem is majd tornászom feljebb is!Csak kellet vennem egy új tápot mert erégi kevés volt neki vettem egy 500W-os Coolinkot és nagyon hasít vele a kicsike most már bátran tolhatom neki a feszt addig amíg a kari le tuja hűteni
a táppal mostmár bizti nem lesznek bajok
-
kokobe
őstag
up!
-
kokobe
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1137 üzenetére
ja hát ez így elég gyér
de nem baj az enyémre majd rakok xt biost
-
kokobe
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1133 üzenetére
Hát azt nagyon jól tudom
Te is ilyen tuningbolod vagy
[Szerkesztve] -
kokobe
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1131 üzenetére
Őszintén fog sincs
de azért meghúzhatnád egy kicsit a karit hogy alap biosal mennyit megy?
-
kokobe
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1128 üzenetére
Okés várom a tapasztalataid!Na meg jó lenne ha raknál bele egy xt biost...
-
kokobe
őstag
válasz
joshua7 #1118 üzenetére
Valaki tudna adni egy linket ahol le lehet szedni x1800xt biost mert Pe biost azt találtam de inkább xt-t akarok rárakni!
Meg a bios flashelés folyamatát is leirhatnátok mert már nagyon régen csináltam ilyet még az x800pro-mat moddoltam xt-vé!De az is le volt írva...Előre is kössz mindenkinek -
kokobe
őstag
válasz
joshua7 #1115 üzenetére
ja de az 512mb-os xt-ken se mennek olyan jól mint a 256-osokon!De mondtam faternak hogy hozza a kártyát sürgi mert má nagyon rá vagyok izgulva!Mert igazából csak aguszus közepe-vége fele akartam karit venni!De gondoltam hogy ez limitált kiadás meg amúgy is jó áron van szóval ke sürgibe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest