- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Roland
aktív tag
válasz
Mr_Vercetti #2004 üzenetére
Körbekérdezted a CRT-tulajdonosokat?
Az egy dolog, ha nem tuningról van szó, nem írnak be, mert ez a topic másról nem nagyon szól.
A TFT-közönséget, akik kb. 70 %-ban vannak mára, felejtsd el, ott 100 Hz és afölött indifferens.
''A te gépeddel van valami gáz''
Na igen, most jönne az, hogy írok a ViewSonic-nak, az MSI-nek, az nVidiának, a Sapphire-nak, esetleg az ATI-nak vagy a Microsoftnak.
Ez a LOL a PC-vel.
[Szerkesztve] -
Starsky72
addikt
válasz
Mr_Vercetti #1961 üzenetére
köszi, értem, már csak azt kéne eldöntenem, hogy ez az XT-s dolog megér-e 20K többletet
-
Starsky72
addikt
válasz
Mr_Vercetti #1959 üzenetére
a plusz 256 MB-on kívül mi szól még a GTO2 melett az XL-el szemben, ha tegyük fel nem akarom húzni 1iket sem?
Ja és árban 20K lenne a diffi, annyit megér? -
skippper
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #1942 üzenetére
Nem kötök bele, mert ezzel teljesen egyetértek és tudok róla, hogy ez nem egészséges. Én úgy vagyok vele, hogy ha kifingik, akkor ott van a gari, kapok egy másikat és pont. Legalább megint érezhetem az új kártya izgalmát
Egyébként ha okosan használja az ember, akkor nem is rövidül meg annyival az élettartama, mint azt gondolnánk. Ha software-esen húzod a gépet, nem pedig beleflashel egy 700MHz-es bios-t, akkor ott teljesen más a helyzet. Nálam csak akkor megy ennyin a kártya, amikor high-end játékkal játszok. Ez pedig közel sem annyi idő, mint az, amikor be van kapcsolva a gép. Netezéskor / régi játékoknál / mindig, amikor nem új játékkal játszok 1.1V/520/500-on van a kártya. Azért ezt is illik beleszámítani.
-
Frenky89
addikt
válasz
Mr_Vercetti #1950 üzenetére
sejtettem, hogy tuner nélkül nem működik, de azért kár
-
aginor
veterán
válasz
Mr_Vercetti #1943 üzenetére
Felejtsük már el a ''moddolható'' Connect3D-t, eddig mo-n senkinek sem ment, többek között nekem sem. A korai példányokon(talán első széria) még jó eséllyel ment a dolog, de azóta senkinél sem.
A többi márkánál kereken 0% az esély a +4pipára.
Szerk.: kivéve persze a His-t.
[Szerkesztve] -
Telefunen
őstag
válasz
Mr_Vercetti #1882 üzenetére
Én legalábbis nem tudok egyéb típusról ami működött volna, bár igaz nem is böngészgetek külföldi fórumokat -tehát korr: nagyon kevés esély van rá egyéb márkák esetében (azt meg hogy hogyan azt meg az előző pár oldalon is többször belinkelték, szal csak vissza kell keresni)
-
celeron
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #1870 üzenetére
Akkor nem gáz ez az 5444 pont
-
Telefunen
őstag
válasz
Mr_Vercetti #1869 üzenetére
A silencer nem megy rá, az accelero pedig nem fújja ki a levegőt (ugyanakkor halk, és szerintem egy p180-ban azért van annyi szellőzés hogy ez ne legyen gond)
-
aginor
veterán
válasz
Mr_Vercetti #1555 üzenetére
A 945 955, 965-is mind tudja kezelni a Conroe-t, csak a fesz szabályozó áramkörüket kellene lecsrélni.
Nagyon sok 965(p, g) direkt Conroe redy, csak nagyon válogatósak a memóriára, és a videokártyákra.
Az hogy egy lep támogatj a 65nm-t az nem jelen semmit, mert P4-ekből is vannak olyanok(rendre 1-essel végződik a számozásuk, pl.:951), és ezt azért szokták kiemelni, ha Conroe-t is támogat akkor az is külön fel van tüntetve. -
keszegduda
őstag
válasz
Mr_Vercetti #1539 üzenetére
Én szerintem ott nem megy már a +4 pipe, hibázik ezért hardweresen letiltják, a maradék, amelyik állítólag átmatricázozz XL, azok szoftveresen vannak letiltva.
Az egyik megoldás biztos ez lehet. -
aginor
veterán
válasz
Mr_Vercetti #1539 üzenetére
Mert a His átmaticázott XL, és a kimagasló tunnéngért pedig az XT nyák felel.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Mr_Vercetti #1533 üzenetére
Huh, ez gyors volt
-
BITBOYS
addikt
válasz
Mr_Vercetti #1531 üzenetére
Mennyire tudtad tuningolni a 7900GT-d? A napokban én is kipróbáltam egy Leadtek-et.
-
rhonin
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #1528 üzenetére
nem is rossz és mennyi időn belül tudná hozni a cuccost? mert már nem birom nélküle.
mármint a videókártya nélkül.
[Szerkesztve] -
koko88
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #1509 üzenetére
hát leht ,hogy nem azért anyiar nem sürgös tul nagyk ülömbség nicns mind2 kártyán fulon menen ka game-k mayimum ujitok directix10nél de ha lenne valaki aki benen lenne a bizniszbe akkor szóljon!!!
-
skippper
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #1420 üzenetére
Eddig nagyon úgy néz ki, hogy nem csak jobban megéri az árát a HIS, hanem még teljesítményben is odaver a GTO2-nek. Persze én is várom, hogy megcáfoljon valaki egy szénné húzott darabbal, de eddig sajna úgy néz ki ez nem lesz akkora sztár, mint az X800 GTO2...
-
skippper
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #1412 üzenetére
Igen. Szerintem hívd fel őket telón és tetesd félre a kártyát Az a legbiztosabb.
-
vzso
aktív tag
válasz
Mr_Vercetti #1401 üzenetére
Csak a feszt, de azt sem jól mert nem 1,4 hanem 1,2 2D-ben és 1,35 3D-ben, gyárilag.
-
Mr_Vercetti
őstag
válasz
Mr_Vercetti #1395 üzenetére
Elméletileg lazán vinnie kéne az XT órajeleket, ha beállítom az XT feszültségeit.
Szoval ha úgy se viszi, akkor faszán kitalált valamit a gyártó. -
HERR Z
veterán
válasz
Mr_Vercetti #1393 üzenetére
hát buherált mert elég kevés feszt kapnak de hát ezt csak szoftverrel is ki lehet okoskodni, ezt ahogy nézem nem nagyon próbálták még
-
HERR Z
veterán
válasz
Mr_Vercetti #1389 üzenetére
hát nemtom eddig egy olyan ember kezében nem volt gto2 aki igazán belevállalós volt, nem hiszem el h 600/600-at legalább ne tudna akkor meg már jobb mint a his a +ram miatt
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Mr_Vercetti #1389 üzenetére
Hát igen ha lehet GTO2-őt XT-re moddolni akkor nagyon megéri az biztos!
Van GTO-ból 512MB-os? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Mr_Vercetti #1387 üzenetére
Semmi gond mindenki tévedhe
t!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Mr_Vercetti #1384 üzenetére
Hát nagyon nem mindegy hogy 256 vagy 512 megás az 1800XT van külömbség a kettő között nem is kevés!
-
joshua7
veterán
válasz
Mr_Vercetti #1381 üzenetére
256-os vagy 512-es? Melyik nagyker?
-
vzso
aktív tag
válasz
Mr_Vercetti #1349 üzenetére
Elég valószínű.
-
vzso
aktív tag
válasz
Mr_Vercetti #1335 üzenetére
Igen. Nem lehet belőle XT-t formázni. Nem sikerült rárakni az XT bios-at, legalább is az enyémre nem sikerült. Csak S3 bírta újraindítani.
-
aginor
veterán
válasz
Mr_Vercetti #1294 üzenetére
Pedig igaza van.
Nála a kártya mark05-ben megcsinált 9500pontot, míg a voltmoddolt 7600gt-je csak 7500-at.
Nálam 12 futószalaggal, gyenge procival 7900-et csinál, és hol van még a +4szalag? -
skippper
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #1294 üzenetére
Ebben semmi túlzás nincs. Húzva 25%-al gyorsabb a GTO. Magas felbontáson illetve látványjavítókkal ez még több a 256-bit miatt.
-
X Factor
addikt
válasz
Mr_Vercetti #1261 üzenetére
Akkor tévedtem, mostanában túl sokat, biztos a klíma teszi. És én arra céloztam, sajna már megin felületes voltam, h. amennyivel többe kerül egyáltalán nem éri meg, mert ezekszerint csak 2-3fokkal hűt jobban az ára viszont ennél többe kerül.
-
skippper
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #1231 üzenetére
Fogalmam sincs, mert egyenlőre egyetlen GTO2-t láttunk, az is gyárihibás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest