Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
így már értem
itt a vége egyébként: [link]
702/855 - 3dmark05 8801pont, de még mindig nem fagyott kiinkább csak egy kicsit szemetelt.
-
Shodan
őstag
Na már meg is találtam a választ a saját kérdésemre:
As I mentioned earlier, there are two DVI-outs on the card, but one of the DVI outputs is shared with the TV-Out. So if you plug the monitor connector into the DVI socket closest to the motherboard, you won't be able to make use of the TV-Out at all. Plug the monitor connector into another DVI and all will be OK. The thing is that all GeForce 4 cards have two RAMDACs, one of them being the main to which the first monitor is connected, and the second monitor is connected to any of the outputs (DVI, D-Sub, TV-Out), in so doing you can use no more than two devices simultaneously. The TV-Out supports resolutions up to 1024x768.
Magyarul, a másik DVI kimenetbe kell dugni ilyenkor, bár én úgy emlékszem hogy ezt is próbáltam. Na mindegy csak gondoltam beírom hátha másnak is lesz ilyen problémája. -
Shodan
őstag
Próbálta már valaki a 6.8as catalystot? érdemes feltenni?
-
Shodan
őstag
válasz
KILLSCLAPS #896 üzenetére
mindegyik ezt csinálja, de engem nem zavar annyira.
-
Shodan
őstag
válasz
Komplikato #735 üzenetére
#274 kártya hátulján, bal alsó sarok
-
Shodan
őstag
válasz
Komplikato #729 üzenetére
miért ver ki a víz? ugyanúgy gyári ati mint a többi, csak nem adják mellé a sok lomot, amitől a a többi drágább.
-
Shodan
őstag
válasz
Overlocker #494 üzenetére
nem sok.
-
Shodan
őstag
Ha megnézed itt [link] játékoknál szinte alig van különbség és 3dmarkban is csupán 4-500pont.Engem már abszolút nem érdekelnek a pipák, ha felteszed mondjuk 550/550re már is hasonló eredmányt kapsz mint 16p-vel.
Meg ehez viszonylag nagy szerencse kell szerintem.Elve inkább a korábbi szériás gtoknál működik a dolog, áprilisi inkább, ahogy néztem. -
Shodan
őstag
Még az eszembe jutott ,hogy volt már valakinek olyan problémája hogy a monitor amikor kikapcsol(20perc után, energiagazdálkodás) , és amikor visszajövök és megrázom az egeret utánna visszajön a kép, de csak ilyen homályosan.Olyan mintha a contrast teljesen le lenne húzva. Ha újraindítom a gépet akkor meg már minden oké
-
Shodan
őstag
Na kicsit körbe jártam az x1800gto témát.
Írok egy-két okosságot hátha valaki még nem tudja ezeket.
-a 4 letiltott pipát működésre bírni csak Connect3d és HIS (Iceq) kártyáknál lehet.
(De itt sem biztos hogy működni fog!!!)
Sapphire, sima his, gecube...stb nem lehetséges.
-unlockoláshoz vagy sapphire_x1800xl biost kell feltenni [link] vagy egy moddolt biost, amin a 16 pipa unlockolva van [link] - Ez pl.c3d-hez.
-Sok embernek nem működik az atitoolban a voltage, a hőmérséklet, illetve a fan szabályzás, ennek xl bios flashelése után elvileg működnie kéne.(nekem nem működött)
Helyette rivatuner, illetve overclocker[link] program használata javasolt , ezekbe működik minden.
16 pipa aktiválás nekem se ment, sajnos.
max órajelem : 540/630.
3dmark05 default: 6811
3dmark05 húzva: 7577
A gpu nem valami nagy szám, de találtam olyan embert is akinek 520/520nál már fagy.
Feszt nem emeltem. Idlebe 50fokra sikerült csökkentenem a hőmérsékletet, úgy hogy hűtőborda elé szereltem egy konzolt 8as ventivel. Tehát nem éri meg szerintem zalmanokra költeni, mert még így is halkabb a hűtés, mintha a kártya saját ventje 70fok felé menne.
Amit nem tudok hogy a kártyát csak 2ns-es samsung ramokkal szerelik vagy vannak 1.6ns esek is ?, mert az enyém a mem sebessége alapján 1.6nak tűnik. -
Shodan
őstag
Na megvan nekem is a kártya, de van egy kis gondom. Az atitool nem ismeri fel, 0.24et próbáltam
-
Shodan
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #298 üzenetére
most megrendeltem, holnap megyek érte
aztán a pcie-molex tápcsatit ne spóróljátok ki
-
Shodan
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #296 üzenetére
és ez most van nálatok raktáron? ha van és rendelek már másnap lehet is akkor érte menni?
-
Shodan
őstag
sapphire x1800gto
nem sokat szaroztak vele atiéknál, ráteték a gto biost, azt had szóljon. -
Shodan
őstag
itthon lehet valahol kapni his iceq 3 x1800gto-t? (shenkernél láttam, de ő 72 ért adja, az meg kicsit húzós)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest