- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
Van 1 Sapphire X1800GTO-m, azt mondták 16 pipa lehetetlen. Akkor mégis mit lehet kihozni max egy ilyen kariból? Max hány fokig melegedjen fel a gpu, hogy még 10 évet is nyugodtan kibirjon?
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
AMD az ati drivereket 6.10 től vette át, nekem 6.9 van, és nem fogok egy ideig amd-s drivereket felrakni, mert mind fos, amugy észrevettem a kis catalyst logot, meg hogy 3 csomagbol 1 nagyot csinált az amd, meg nekem nem tetszik, bugos pl counter-strike-ban, másban nemtom mert nemnéztem!
-
DroneZ^
őstag
hi all, hanyas verioju driver a legjobb counter-strikra vagy általában? vagy NGO vagy OMEGA driverröl mi a véleményetek? nekem pl a régi driverrel fix vitte a 160 fps-t a hl2 max grafikan, mostmeg 80-on ketyeg a legujabb ati driverrel, szerintetek? mi a legjobb driver?
-
DroneZ^
őstag
szerintetek az ati x1900gt menyivel jobb az én x1800gto-mnál?
-
DroneZ^
őstag
szerintetek mennyiért lehet egy sapphire x1800gto-t eladni 1 hónaposan ?
-
DroneZ^
őstag
már másikok is jelenzték, h felbontásváltskor beremeg a kép vagy igy váltogat és bedob vizszintes csikokat(2 szines fél centis vizszintes csik -> fekete kép -> ujabb 2 csik) még 1900xtx is csinálja néha, nemtudja valaki miez, jo-e ez igy, vagy mit csinaljak vele?
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
letöltöttem az új, immáron AMD-s ati catalystot, 1 logo a különbség meg pár hiba javitva és itt a PH-n is irtak valami gyorsulásról, és télleg, mintha nekem kicsit több fps em lenne pár játékban!
-
DroneZ^
őstag
télleg, engem is érdekel, hogy kilehet-e hozni a 16 pipát az atix1800gto sapphire ból?
-
DroneZ^
őstag
értem..., most ez a configom van, a8ne+atix1800gto+a643200+ meg eleg ocska ram azon filozok h 1 év mulva vegyek uj inteles csucskonfigot vagy inkabb ezt dobjam meg jo procival meg jo rammal, mivel elsösorban jatekra használnám, melyik lenne a hossszabb élettartamu gaming pc?
-
DroneZ^
őstag
értem, nekem most asus a8n-e lapom van, abba még tok 1 rendesebb konfigot rakni majd ha lesz keret, x2-es procit rakok bé a legnagyobbak közül, meg irjatok nekem valami olcsobb de amd nforce 4 kedvelő megbizhato kis ramocskat ami legyen 2x1gb-verzioban, köszi!
-
DroneZ^
őstag
nekem akad a F.E.A.R. medium graphics és medium processzor beallitasoknál, igy gyakran megakad forduláskor, akadozik, nemtom miert, lehet h csak proci gyenge...
-
DroneZ^
őstag
nemtudja valaki azota mi az a 2 kapcsolo a kartya hátán a venti alatt?
-
DroneZ^
őstag
jo lett, elöbb rajöttem mint irtatok volna, a hibaüzenet nem jön ki csak a control centrer progi nem megy, nekem most 1.1 és pluszzba mellette ott van a 2.0 is feltelepitve, megy!
-
DroneZ^
őstag
hello!
felraktam az uj ati drivert, 6,9-eset, elötte a dotnetfx.exet azt a Microsoft NET Framework 2.0-t, és ezt a hibaüzenetet dobja ki:
CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. -nem indul el az ati controlcenter, és nem megy a prog.
plz help! -
DroneZ^
őstag
ha észrevettétek a sapphire x1800gto n az alap hűtön a matrica mögött ott a powercoloros csaj, kilaccik a haja meg még valami alul tök LoL
-
DroneZ^
őstag
irjatok néhány fps-t mert oan rajongo vok, ne is párat, sokat
ami uj vagy max 1 éves vagy ami nagyon jóóó
(ez már nem gto téma, de nem is lesz több ilyen kérdés)
-
DroneZ^
őstag
válasz
joshua7 #1681 üzenetére
de ismerem öket magazinokbol meg innen onnan, ninc skedvem warezról tölteni, és nem is veszem meg szoval igymaradtam
én CS1.6 ozok, és msn+ph+zene+mail ra használom a gépet, néha ha van valami jatek vhogy kiprobalom de nem warezolok meg ftp meg ilyenek, alig van itthon játékom
nfs carbon érdekel majd ha jo meg is veszem
-
DroneZ^
őstag
válasz
Gaboman #1678 üzenetére
játékok nagy része, simán 159.9FPS el megy, és amiket te emlitettél még nem probaltam de megfelelö tunningal és beálitosokkal tweakekkel sztem ott is kilehet 120-130fps-t hozni , mindenesetre hl2 az max grafikaval többet is megy mint 160, csak nem irja ki mert monitor lefogja... cod2 nekem 160fps el megy
nemtom mi a nagy szám, feart nem probaltam... nem irta ki az fps.t külön fel kell majd raknjam azt az fps szamlalot de megnézem nektek ha annyira akarjátok
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
én nem a warning közelbe akarom rakni, attól joval messze, szuperbiztonságosan
-
DroneZ^
őstag
válasz
celeron #1671 üzenetére
46-48 fokra, de ez is sok mert 28 fokos aszobám, hidegben akár 34 fokos is tud lenni, de viszont kánikulában eléri az 50-51 fokot, zalman vf900cum van asszem ez a neve, sztem ismeritek, és jo szellözése van a házamnak... szoval amugy nekem 62 fokos volt alap hűtővel, szörnyű!
-
DroneZ^
őstag
tunningnál hány fok legyen a maximum, ami még nagyon messze van a WARNING-és bármilyen károsodástól?
-
DroneZ^
őstag
nekem is sapphire x1800gto-m van de hogy is értitek h 1500 meg ezer felettire huztátok, mert nekem 500/495-ön van alapon...
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
hű mennyit képesek vagytok a sz*r tunningal szenvedni sztem eleve a sima sz*r gto alap bealitassokal is jol műxik, legalabbis nekem a jatekok 160 fpsel mentek mind max grafikan, és 160hz a max amit a monitorom tud, a gép ennél is több fpst tud, a 3dmark meg egy átverés, én nem bizok bene annyira...
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
válasz
keszegduda #1544 üzenetére
Vf-700CU -m van nekemis minimum 12 fokkal hűvösebb lesz a vga-d nekem 62 helyett 46 fok ami oriasi különbség
-
DroneZ^
őstag
egyébként mi van ha rosz bios kerül a vga-ra mi történhet? / hogy lehet feltámasztani? /
-
DroneZ^
őstag
a Sapphire Radeon X1800GTO-n cooler cserélnél találtam valami kapcsolót a hátán
mi az vajon?
Sztem nem véletlen került rá, egyelöre nem találtam neten róla semmit...
-
DroneZ^
őstag
sziasztok, nekem x1800gto-m van de nem az a lényeg, a biosban lehet a pcie clock-ot allitani valami 100-200mhz között, mire jo ez? meg a másik, valami Asus ötlete volt ez a PEG mode, na és ez mire jo?
-
DroneZ^
őstag
Valahogyan lehet x1800gto ból xt-t varázsolni? kíváncsi vagyok, ki mit tud, én pl HIS ről olvastam hogy megcsinálták de olvastam sapphire-ról is, asus biossal és gigabyte bios töltövel, szerintem vicces
de olyat is olvastam hogy üres bios töltöttek be, majd utanna sapphire x1800xt-t én félek az ilyenektöl, enmtudom ha valami baj van a biossal, meghalhat a kártya?
-
DroneZ^
őstag
Sapphire X1800GTO val az a bajom hogy 62 fokra felmegy a chip és nemtom hogy ez már nem túl sok egy kicist?, icipici ventilatorja van, legalabbis szerintem az, és 1mm sincs a hűtöbordák között olyan sűrüre csinálták... lehet vmilyen progival gyorsitani azon a vga cooleren?
-
DroneZ^
őstag
hello
vettem egy Sapphire X1800GTO-t felbontásváltásnál és teljesméretű ablakok, játékoknál föleg, amikor valtogat, kidob egy tized masodpercre egy vizszintes kis alig lathato csikot, sőtt többet de egy idöben, a váltás után. nemtudjátok hogy lehet kijavitani, ill. mi a baja?
(nem hardveres hiba) -
DroneZ^
őstag
Sziasztok, az x1800gto sapphire-m felbontasvaltaskor és teljesképernyös progiknál bedob 10ed másodpercre 5pixel vmilyen szinü kis vizszintes csikot... igen idegesitö és nem hiba, gyarilag ilyen, sött az 1900xtx is, aki tudja hogy mi ez és hogyan javitható, esetleg teljesen eltünthetö írjon! nagyon sürgös!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- weiss: Pant* rant
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest