- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #5366 üzenetére
Na igen
Gyerünk egy kicsit álomvilágba, és tegyük fel valahogyan az XP-re a DX10-et.
Találós kérdés: melyik drivert tegyük fel, hogy ismerje is fel a kártya a Dx10-es utasításokat?
1. Windows Vista ATI Catalist 9.3 WHQL?
2. Windows XP ATI Catalist XP 6.3?
3. Windows XP nVidia ForceWare 178.180?Az egész értelmetlen, és ezt lehet még fokozni is.
-
brownus
veterán
válasz
CPT.Pirk #4149 üzenetére
nekem nem ér meg +10k forintot, így is native&high beállításokkal játszom, aa of term /kivéve egy-két rpg-ét
/. azért a 30-40fps megvan....
első alkalommal megijedtem, hogy 4 hónapig elég mindenre, aztán a kis japán kurva többet akar!? de a patch meg az az nvidiás biszbasz kikapcsolása megoldott mindent
-
barnam_
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #4146 üzenetére
Később is ugyanannyi lesz a különbség, sőt lehet hogy kisebb, mert az új termék megjelenésekor drágább. Hacsak nem kezdi el mindenki eladni a 4670-ét, nem fog annyira lemenni az ára. Ha váltani akarsz, inkább most hirdesd meg, ha csak az árak miatt, akkor szerintem ne add el.
Ha meg 4830 teljesítményéhez lesz közel, akkor árban is ott lesz, a 4670 meg marad a mostani árán. Ez lenne a jó döntés ATi részéről, mert a 4830-t kellene kivonni a félresikerült RV770-ek miatt. -
brownus
veterán
válasz
CPT.Pirk #4059 üzenetére
ezt: igaz ez a 625w-os változat de ez most lényegtelen
abban igazad van, hogy pl. nekem nincs is szükségem egy ekkora tápra. elég lenne egy minőségi 300-400w-os is... asszem a seasonic-nak van is egy 380w-os s12-je.
mod: off
-
GomezGTS
tag
válasz
CPT.Pirk #3803 üzenetére
Nos a helyzet sajnos az, hogy a jelenlegi gépem gatyásodik és muszáj leszek teljes konfigot cserélni, amihez túl sok pénzem nem is igen lesz már. Tehát a vidikártyában ez a max összeg amit ki tudok fizetni (garancia,stb-vel kellene, nehogy a földre üljek). Mindenből olcsóbbakat kell vennem.
Ezen is spórolni, azon is, hogy beleférjek a pénzembe...ami nem fog már gyarapodni az elkövetkező pár hónapban sem.
-
Chaser
legenda
válasz
CPT.Pirk #3644 üzenetére
Csak 4670-nél vagy más vga-nál is? 4670-nél nekem se jött össze, bár ott natív HDMI-ről ment volna..de nem ment, aszonták' itt ígyis mennie kell, DVI-HDMI átalakítót meg nem adott a GB. Az MSI 3850 gond nélkül kezelte a tv-t és a HDMI hangot, a 2600xt-t nem tudtam kipróbálni, mert ahhoz se adtak DVI-HDMI átalakítót...
-
szacsee
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #3165 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem HD Ready TV-re bőven jó egy gagyi kábel, míg FULL HD-hez azért nem mindegy milyen kábelt vesz az ember. Lehet működik, de szar lesz a kép.
-
youngboy
senior tag
-
youngboy
senior tag
válasz
CPT.Pirk #2916 üzenetére
A GPU gyorsítás téma engem is érdekelne. Megnéztem MPCHC-ben az MPC video decoder-t és ott azt írja, hogy Not using DXVA. Egyébként a videókártyát látja.
Elméletileg kikapcsoltam az ffdshow-t, mert nem töltődik be, mikor indítom a filmet. Sajnos az eredmény ugyanaz. A proci továbbra is 100%-on megy.
Még utánanézek, de ha valaki tudna segíteni? -
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #2894 üzenetére
Így van minden játék jól megy rajta a Crysisen kívül. De szerintem te nem játszol a Crysissel. Az maximum medium beállításokkal megy csak. De a többi játéknál nyugodtan lehet kapcsolni élsimit is. Nem okádik be tőle. A 2600XT-és időszakomból kimaradt az élsimítás. Itt azért egy 2x-est elvisel majdnem mindenhol. Amelyik játékot meg kedveli ott 4x-es is mehet nyugodtan. Az árához képest nagyon jó teljesítménnyel rendelkezik. Én eddig csak sícsérni tudom. panaszom még nem volt rá. De majd meglátod te is. használd egészséggel.
-
brownus
veterán
válasz
CPT.Pirk #2870 üzenetére
elég az ffdshow, meg a haali. legalábbis én mást nem teszek fel és visz mindent az mpc...
szerk: még annyit, hogy a mpc-ben a playback -> output-nál haali's video renderer-re kell állítanibnőm notijára tettem fel még a core avc *-ét, ami szépen elosztja a magok között a tennivalót
/ notikra érdemes! */
-
attiLANte
tag
válasz
CPT.Pirk #307 üzenetére
Nem biztos, hogy hibásak a zajszint adatok, egyszerűen nem 1 m-ről, hanem 10-20-30 centiről mérték (sajna ez nem derül ki, mint ahogy az sem, hogy súlyozták-e pl. A-szűrővel).
Ezek a mérések inkább összehasonlításra alkalmasak, feltéve, hogy a különböző kártyákat azonos körülmények között vizsgálták, és egyéb zajforrás nem befolyásolta a mérést.
Ha jól emlékszem, kétszeres távolság 6 dB hangnyomás-csökkenést okoz (nyitott térben).diegho - #308:
igen, egyre fontosabb a jó kontaktus/paszta. A csökkenő magméretek miatt növekszik a hőáram-sűrűség: azonos anyagvastagságon (Si-lapka, hűtőborda talp) áthaladva is nagyobb lesz a hőmérsékletesés. Ha emellett a hőátadás is rossz (nagy a "hőellenállás) a felületek között, akkor további hőfoklépcső alakul ki. Ha még védőkupak is van, akkor hatványozottan jelentkezik a dolog (több réteg, több lépcső) - lásd 45nm-es procik...Anaghmar - #315:
Tényleg furcsa, meg azt sem értem, miért kell cserélgetni a sorrendet a táblázatokban - hibalehetőség és félreérthető is. Ezért várom a jó kis PH!-s tesztet... -
Chaser
legenda
válasz
CPT.Pirk #121 üzenetére
Ahogy szerencsére az utóbbi időben vannak a dolgok, külföldi premier után 2-3 héttel nálunk is itt szoktak lenni a cuccok, és az esetek többségében nem lesz a dollárból ejuró az átszámításkor, reméljük a legjobbakat
Én már biztos kivárom, ha ennyit tudtam várni pár hét már nem vészes, azt se bánnám ha decemberben venném, de akkor számtech cuccot hajkurászni nem egy élmény
-
Chaser
legenda
válasz
CPT.Pirk #112 üzenetére
Nézd meg az AMD oldalát
fagy53, gbors: 512 gddr3-as karim lesz, 1 giga minek? főleg 32 bites xp alatt "mutat jól"
Remélem már jövő hónaptól lehet kapni őket idehaza, ha tényleg igazak a fogyasztási adatok, esetleg egy normálisabb bordával felszerelt változat is jó lenne, az az asus elég értelmesnek tűnik, 12-es venti rendben tartaná talán gyári hülyeség nélkül is.
-
No, asszem rájöttem, mitől teljesít ilyen jól a 4670. Egyrészt nem ugyanaz a SP-k elosztása, mint a 3850-ben (4x16x5 helyett 8x8x5), másrészt a duplaannyi SIMD clusterből következően duplaannyi textúraszűrő van benne. ezekről hogy hallgattak az AMD-nél
és vajon hogyan préselték ezt bele 514M tranzisztorba?
Asszem általánossábban kijelenthető, hogy RV700 család rulez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest