- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage21
tag
válasz
RaiDani #4432 üzenetére
Én csak annyit akartam ezzel modnani hogy eddig azok a gépek, amin ezt a hibát láttam, mind AMD X2 procis konfigok voltak.Ettől függetlenül az AMD-s gépek 98%-án tuti hogy megy, csak bizonyos esetekben vmi nem tetszik neki.Ami viszont még hasonlóság volt hoyg X2-es proci és Geforce kártyák (7600GS,8600GT,9500GT).Ezt tovább lehetne boncolgatni de azért ennyire nemérdekel.
-
törölt tag
válasz
RaiDani #4395 üzenetére
Zodo eredményéhez képest eléggé harmatos, pedig neki a processzora is jóval lassabb! Fura
-
-
Laslow
senior tag
válasz
RaiDani #3817 üzenetére
Köszönöm, bevált a Rivatuner.
Amúgy engem zavart a HIS 4670 hangja, szóval vettem egy Xilence előlapi fordulatszabályozót, és netezéskor lentebb tekerem a VGA ventillátorára eső feszültséget, játékkor meg fentebb. Van olyan állás, amikor még forog a venti, de már nincs semmi hangja. Most azt nézegetem, hogy több órás netezés során meddig megy fel a hőmérséklet a lassabb ventivel, aztán majd később ugyanezt 100% VGA terhelés mellett is megnézem.
-
balees
tag
válasz
RaiDani #2779 üzenetére
Először is kösz a segítséget és bocsánat hogy nem olvastam vissza... Kicsit felhúzott hogy kifogtam egy ilyen "remek" gyártmányt... Annyi szerencsém van, hogy a régi 7600GS-emen van egy Zalman VF700, csak nem tudtam hogy erre is rá tudom-e tenni. Ezek szerint igen, úgyhogy meg is próbálom.
Köszönöm mégegyszer! -
CHIPman
nagyúr
válasz
RaiDani #2775 üzenetére
@Balage: Hol vetted??? Amúgy ha felteszek egy új BIOSt és tuningolom akkor a garancia ugrott(ha nem a BIOS teszi tönkre a kártyát neadjisten)?
@Mindenki:
Ugye mint írtam telóvásárlás előtt állok, és nem jönne jól a kiadás.
De egyre jobban szerelmesebb leszek a HD4670-be.
Tehát azt szeretném kérdezni, hogy mi kéne még a gépembe hogy normálisan menjen a kártya?(procit talán tudom majd húzni)
abit IP35-E
E2160+gyári hűtő
2x1GB Kingmax-800
Nem akarok 64-es vistát használni, így nem veszek még 2GB ramot, maximum egyet(ha kell).
Tehát ezekhez mi kéne még hogy Vista alatt normálisan menjen?
MOD: ennek a karinak kell plusz táp? Egy ASUS Truepower-400-as elviszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest