- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice_Man22
senior tag
Hali!Nemtudjatok, hogy a 3200 as be epitett Ati mukodne Hybrod cross ba a His Hd 4670 essel?
-
Ice_Man22
senior tag
Hali!Lenne egy problemam, van egy HIS HD 4670 es vgam, es mikor be kapcsolom a tv kimenetet csak fekete feherbe mukodik.Win7 es driver van fent es x64 es az op rendszer!A regebbi vga driverrel meg mukodott es tudtam allitani a tv kimenet jelet, de ennel mar nem.
-
Ice_Man22
senior tag
Hello!az ati crossfire kabelet lehet helyettesiteni az SLI kabellel???En nem kaptam crossfire kabelt se a karihoz se az alaplaphoz
-
Ice_Man22
senior tag
Nagy a pangas ezen a forumon!!!
-
Ice_Man22
senior tag
Nemtudom be allitani.probalom enabled re rakni a masodik kijelzot de nem megy.Villog a kep es semmi, tvn ugyszinten vissza ugrik az eredeti beallitasra.Probaltam Force Detectiont, de semmi.
A Displa propertiesbe azt irja, hogy Attached Display is currently disbled, es van 2 ikon egy monitor es egy tv.Sehogyse tudok ra klikkelni vagy mozditani.... -
Ice_Man22
senior tag
Hello!Segitsen valaki pls!A 4670 esemen nem muxik a tv kimenet.Ra dugom de semmi sotetseg...a driver nem latja a tvt.A regi karim al mukodott a tv kimenet gond nelkul!Lehet az a problema, hogy a kabel Nvidia karira lett gyartva?Kerestem keresovel de nem talaltam semmi ilyesmit
-
Ice_Man22
senior tag
Hat mar azt hittem, hogy valami baj van a karival...De aztan fel loktemegy uj windowst es ugyanaz a baj.Akkor gondoltam, hogy valami soft hiba, es akkor kerdeztem meg itt hatha tud valaki segiteni!Ha gondoljatok felrakom az eredmenyeket!
-
Ice_Man22
senior tag
Millio koszonet!!!Mar azt hittem, hogy a karim ment tonkre!!!
-
Ice_Man22
senior tag
Hello!!!valaki segitsen nekem!Miert fagy le a 3Dmark om mikor indul??
-
Ice_Man22
senior tag
Hello!Szerintetek eleg eros egy 450w tap, egy His 4670 es kartyahoz??Pcie1.0
-
Ice_Man22
senior tag
Hali.Szerintetek jo HIS 4670 512Mb video kari??Es az IceQ hűtő jó halk??
-
Ice_Man22
senior tag
Kocce!!Hat eddig egy 7600gs em volt passziv hutessel, kivancsi vagyok hogy muzsikal majd
. En inkabb film nezes, es jatszasra hasznalnam.De nem vagyok nagy gamer, csakmar ha a karimat akarom le cserelni akkor vennek mar egy jo karit
-
Ice_Man22
senior tag
Hello!En is szeretnek venni egy Sapphire 4650 es karit, szerintetek jo, megeri, hogy lecsereljem a jo oreg 7600gs em??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest