- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madmike #8117 üzenetére
hmm, egy 10000ft-os vga-ra 5000ft-os hűtés sztem sok, de biztosan jól néz ki.
mindenesetre köszönöm a választ, én valami kisebbet és olcsóbbat szeretnék.amúgy valaki rakott már fel 4670es biost ddr3as 4650re?
magórajellel nincs probléma, csak a ram para, mert 800 fölött van a vége nem sokkal. -
kelzsoca
félisten
válasz
madmike #8046 üzenetére
Szerintem dobok majd egy 12es ventit rá,mert van egy fölöslegesem. Annyiban segíthetnétek még, hogy hova kell dugni a ventit hogy ne 12V-ot kapjon hanem csak 5-öt,mert szétpörgi az agyát. Chanel Fan?Power fan? vagy hova?
Csak ha átkötnéd 5V-ra akkor lenne jó, de ha van esetleg otthon PWM-es ventid akkor azt a megfelelő helyre (és persze ha a lapon van ilyen csatihely) kötve csendben tenné a dolgát
-
fireproof
őstag
-
fireproof
őstag
válasz
madmike #7808 üzenetére
Hello nekem is Sapphirem van és is meguntam a hangját hát vettem eg A.C. Accelero L2 Pro-t és ez 12 volton max pörgésen nincs olyan hangja mint a gyárinak alapból.
Accelero L2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Egyszerű kávé topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest