- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
-
tzsolesz
nagyúr
Gratula.
Készíthetnél róla képeket is. Megköszönném.
Egyébként nekem a VGA mellett van egy 12cm-es Yate Loon, amit 850rpm-em pörgetek a lapról vezérelve. Na már most mi lenne a jobb ha ráfújatom a levegőt, vagy ha elszívom onnan a meleg levegőt?
Jelenleg rá fújatom, de 2-3C°-nál többet nem jobb tőle semmi. baj az, hogy csak egy 8cm-es 1000rpm-en járatott ventivel húzatom kifelé a levegőt, ami elég szar helyen van, a táp alatti részen.
-
UdVi86
aktív tag
Hello!
Köszi a tesztet, ez akkor jó hír. Én 800rpm-es S-flexet tervezek, aminek a légszállítása 33.5CFM, tehát akkor azzal még jobb eredményt érhetek el. A kérdés már csak az, h a zalman elfér-e egy ninja 2 mellett
off
A házat is néztem azóta és valószínűleg egy CM Centurion 534-es lesz, ebben szerintem megfelelő légáramlat hozható létre.
-
Speed®
titán
Sapphire 4670 + Zalman VNF102 /VNF100 -1 hőcső, 2 van benne.. ;) kép
A házban 1-1 12es venti 700rpmen, egy a vinyók előtt, 1 a táp alatt-VGA felett.
36°Cról indulva 5 perc fánk után 75°Con maximalizálódott a kari hőmérséklete.
Után 5 perc terheletlen állapot, a lehűlés nyomonkövetéséért.Egy direkt ventit alkalmazva valószínűleg 10-15°Ct is lehetne nyerni, de nem volt kedvem barkácsolni, illetve az már nem passzív..lényeg: ez a 2600XTn helytálló 2 hőcsöves Zalmi is elbír a karival közepesen szellős házban, a 3 csöves VNF100 minden bizonnyal hatékonyabb, amint be tudok szerezni egyet, tesztelem is, hogy mennyivel.
-
Gh0sT
addikt
A második képen láthatod a GPU blokkot szétszedve. A lefogató lemez a blokk alja és teteje között foglal helyet, ezért is fontos a jó szigetelés.
-
Gh0sT
addikt
Vízhűtésről lenne szó, azért nem akartam itt nagyon belemenni a témába.
A blokkomon akarok lefogatót cserélni, de nem tudom, hogy milyenre lenne szükségem. Konkrétan nem találtam ehhez a kártyához lefogatást, ezért keresek alternatívákat.
Egyébként erről lenne szó, de ez az alábbi kártyákkal kompatibilis:
Nvidia GF 6800/7800/7900/8800(G92)/9600/9800
ATI HD2900/HD38xx/HD48xx/X1800/X1900Persze elképzelhető, hogy a HD4670-el is, csak nem írtál oda, de szeretnék biztosra menni, mielőtt megrendelném.
-
barnam_
nagyúr
A zabálás része annyira nem aggaszt, szerintem nem eszik sokkal többet azonos órajelenen egy E2xxx procinál. Egy kicsivel jobban melegszik, de amíg nem megy a GTA4 24 fps alá, addig ez nem zavar
10x400 nem fog menni, már csak azért sem, mert nem akarom szétfeszelni. Alapfesz körüli tuningot akarok.
-
-
barnam_
nagyúr
Hát nem tudom, jellemzően azok állítják hogy nagy a gépigénye a Vista-nak, akik nem használták huzamosabb ideig.
Nekem csak 2 magos procim van, és 2GB rammal se fogta le a gépet, 4-el meg főleg nem. Látogasd meg a vgaspeed.hu oldalt, ott a napokban jelent meg egy ezzel foglalkozó írás. -
tzsolesz
nagyúr
Van rá még kb. egy egész napja, hogy meggondolja magát. Jó ha csütörtökre megkapja a cuccot. Ha akarja ezt visszamondja, és a másikat rendeli.
Most itt az lenne a lényeg, hogy mennyi hátránnyal jár a picit lassabb RAM. Állítólag egy mozdulattal 1Ghz-re lehet pöccinteni azt is. De hogy az 1Gb jelenleg maximum a GTA4-nél fog jól jönni az már más tészta. 2009-es játékok is lassan megmutatják magukat, itt az évvége, és ki tudja mit hoz a jövő. lehet Ő döntött jól, bár kétlem, mert ATI-nál eddig sem volt vészes ha kifogyott a Videókariból a RAM, mert elég könnyen, és gyorsan hozzáfér a rendszer-memóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest