- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Hali!
Használd a Válasz gombot mikor valakinek írsz, átláthatóbb így
VNF100 beszerzése még hátravan, viszont szereztem egy HIS 2600XTt amin VNF102 van! Ez abban különbözik a 100astól, hogy szürke színre van eloxálva és csak két hőcsöve van, a VNF100 3jával szemben.
Első körben ezzel fogom letesztelni a karit, állítólag az XTt olyan környezetben ahogy kérted a tesztet, 50°C alatt tartotta. Kicsit kétkedve olvastam ezt, mert nekem anno az S2vel felment az XTm 70°Cig, igaz, tuningolva.
Mindenesetre ha az XTvel elbír, szerintem a 4670el is el kell, majd kiderül. Ha jó vele, VNF100al már biztosan okés, hiszen az komolyabb egy picit.
Amúgy van pár leírás neten túrva 4670+VNF100ról, terhelt állapotban 60-65°Cokat írogatnak. Szerintem tutira elmegy passzívan ha felette van egy házhűtő venti meg pláne..de majd írok eredményeketGh0sT
Érdekes egy megoldás..bár nem zárja ki amit én is írtam, legfeljebb nehezíti ;)Dare2Live
Aggregátornak igazat adok, de tessék egy link, épp bambulom: HIS iSilence
Van ilyen állatságuk is: 4670 iSilence 1GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Formula-1
- Vicces képek
- Macska topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest