Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
barnam_ #3845 üzenetére
Igen, tuningban nem gondolkozok, ugyanis a procin és vga-n is passzív hűtés lesz. A csendesség számít leginkább, na meg a fogyasztás sem utolsó szempont. Szóval GA-EP43-UD3L vagy GA-EP43-DS3L. L-es mert nekem nem kell az eSATA meg FireWire port. Ez az új Ultra Durable 3 meg jónak hangzik, de még nem nagyon van a magyar piacon ilyennel felvértezett lap. Az Asusokat meg nem tudom milyenek a Gigabytehoz viszonyítva. Az iPon teszten a Gigabyte P43-as lapja győzött MSI-vel és AsRockal szemben, rossz nem lehet: [link]
-
UdVi86
aktív tag
Azt még nem döntöttem el, p45-ös lapkakészletűt akartam, de most inkább egy p43-asban gondolkozok, ugyanis nem tervezek se most, se a jövőben 2 kártyás rendszert ( játszani nem sokat fogok, inkább mozizás, videókonvertálás, PS, bár erre lehet elég lenne a hd3650, de a videókarira inkább áldozok még pár ezret, h jobb legyen, ki tudja még lehet kijön valami jó játék
) és így az alaplap olcsóbb lenne. Ahogy olvastam az Intel honlapján a p45 és a p43 a pcie-ben különbözik (2 vs 1), meg talán a tuningolhatóságban. Tehát ha p43-at veszek akkor egy hely lesz. Ezeket néztem eddig: Asus P5QL-E vagy Gigabyte.GA-P43-UD3L, bár ez utóbbit nem nagyon lehet kapni itthon.
-
UdVi86
aktív tag
Hello!
Köszi a tesztet, ez akkor jó hír. Én 800rpm-es S-flexet tervezek, aminek a légszállítása 33.5CFM, tehát akkor azzal még jobb eredményt érhetek el. A kérdés már csak az, h a zalman elfér-e egy ninja 2 mellett
off
A házat is néztem azóta és valószínűleg egy CM Centurion 534-es lesz, ebben szerintem megfelelő légáramlat hozható létre.
-
UdVi86
aktív tag
Üdv!
SpeedR, ha jól emlékszem te terveztél egy hd4670 + vnf100 tesztet a közeljövőben. Kíváncsian várom. Ha lehet csinálj már egy tesztet úgy is hogy egy-egy 12-es venti hűti a házat elöl és hátul.
Az továbbra is érdekelne, h egy Ninja 2 mellett elférne-e a vnf100?
Köszi
-
UdVi86
aktív tag
Sziasztok!
Egy HD4670-es kártya vásárlását tervezem. Csendes házat akarok és ezért a videókarit és a cpu-t is passzív hűtéssel akarom megoldani (így nem kell hangszigetelni). Úgy gondoltam, h veszek egy kevésbé melegedő (írtátok h a sapphire 3°C-al melegebb) videókarit és rá egy vnf-100-as zalman hűtőt. A házban elől és hátul menne egy-egy 12 cm-es S-Flex venti (800rpm v.1200rpm) valamint egy Corsair cx400-as táp hűtene még. Szerintetek a Zalman bordának elég lenne ennyi légáramlat, ahhoz h megfelelő hőmérsékleten tartsa a kártyát? (Elvileg a kari felett jobban "benne van" a légáramlatban, ezért is próbálkoznék ezzel). Ja és egy Ninja 2-t tennék a cpu-ra. Ettől elférne a Zalman hűtő? A ház még kérdéses, - kicsit off - erre is várnék tippet.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest