- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Nu nu nu. Ne mondj ilyeneket, mindjárt csinálok egy tesztet 8.9-el is.
Egyébként van olyan is, hogy elkapja valahogy a rendszer a fonalat, és kirívóan jól teljesít. ez persze nagyon ritka. Sokszor egymást követően lefuttatva 3-4 tesztet is 50-60 pont eltérést kapok. Sőtt volt már olyan is, hogy először lefuttattam, ami közben megállt, mert valami hibaüzenetet kaptam. Majd amikor újra elindítottam, csak néztem hogy hogy megtáltosodott. Teszem azt az elején nem 48fps-el indult eleve, hanem 54-el. Meg is látszott a végén, mert született egy 9775 pontos két magos eredmény, amihez azért szerencse is kell. Mondjuk azóta egyszer próbáltam csak, de valami 9689 pont lett. Valószínű nem jól állítottam be a RAM-okat sem stb..
Lényege, hogy mázli is kell egy jó pontszámhoz. -
Speed®
titán
Miként lehet az, hogy neked kisebb tuninggal több pontod lett?
A procijaink között 0.5GHz és 500 pont a különbség a javamra, a karim 830/2400on ment a te karid 825/2380on és mégis neked magasabbak az SM számaid
Milyen beállításokat használtál driverben, és melyik drivert? Vista.. -
tzsolesz
nagyúr
18K-ért sztem jól jártam a sapphire-el. És még tuningos is. Most 850/1160-ál tartok, remélem lesz ez még jobb is.
A memók elvileg mennyit bírhatnak??Amúgy nekem nagyon tetszik ez a gigabyte. Kár hogy amikor én vettem a sapphire-t akkor még nem volt ilyen, mert úgy látom az árát, hogy tán ez még olcsóbb lett volna abban az időben.
Egyébként mért mondja mindenki hogy már nem lehet kapni 4670-est 18K környékén?
-
barnam_
nagyúr
Elvileg ugyanazok a fesz. szabályzók, mint ami HD 4850-n van. HD 4850 vmod
ha megegyeznek, akkor a forrasztós mod szerintem jó lenne HD 4670-hez is, a pencil modban nem vagyok biztos. vgpu mérőpont: [link] nincs multiméterem, ezért nem tudom megnézni hogy jó-e. -
barnam_
nagyúr
XS-t most nézem, eddig csat a mérőpontokat találták meg
akkor kezdetnek jó lenne kimérni a 2d/3d feszeket. link?
aztán esetleg RBE-vel meglehet próbálni, hátha módosítja a feszültséget.mindenkinek: érdemes nézegetni ezt a fórumot, itt mindig megtaláljátok a legújabb ATT beta-t.
és itt a legújabb ATT: Build 1.6.9.1364
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest